Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShimmer- uuu to jakaś firmę przewozowa będziesz musiała zatrudnić, zeby Ci te graty do szpitala zawiozla. A tak na poważnie to wspolczuje ze tyle musisz brać. Ale laktator to ewentualnie może Ci juz po porodzie podwiezc maz jeśli w ogóle będzie potrzebny.
Ostatnio na sr mieliśmy o karmieniu. Rewelacyjny wykład z panią doktor. Przedstawiała techniki karmienia, wyjaśniła cały mechanizm działania 'cycka' -
nick nieaktualny
-
A u mnie właśnie zawisły na suszarce wyprane dzidziusiowe ciuszki, pachnące lovelą, Jaki bossski zapach, od razu mi się Gabi taka maleńka przypomniała.
Ja torby jeszcze nie spakowałam, bo jakoś weny nie czuję zupełnie ! -
Robotka, Amy niezle te wasze brzuszki ale mam wrazenie ze wystrzeliły i stoją w miejscu
Robotka niezły paptent z tym organizerem na przewijak u mnie będzie z boku łóżeczka i na łóżeczku będzie przewijak także też pod ręką, tez mam w kaciku dziecka i naszej sypialni zielone ściany jestem na etapie namawiania męża żeby to przemalował no ale nie wiem czy mi sie to uda
Kondycja u mnie tez lipna po spacerku do fryzjera i zaliczeniu biedry musiałam pol godziny w domku odpocząćRobotka1, Amy_ lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Bry
Czary kuruj sie biedna
Ida tez sie trzymaj. Dla mnie dwa najgorsze bole to bol brzucha przy zatruciu i wlasnie zeby.
Dziewczyny u mnie lista do szpitala jest tak dluga ze nie wiem czy sie zmieszcze w dwie torbywszystko trzeba miec swoje
lacznie z laktatorem bo na caly szpital sa dwa i babeczka mowila zeby nie liczyc ze beda akurat wolne
-
AMY, ROBOTKA brzuszki śliczne
ROBOTKA super kącik dla Jagódki
SYLVIA ceny mebli w sklepach to jakaś abstrakcja, 6000 za taką dużą sofę ze skóry to dobra cena (
Ja torbę do szpitala dopiero będę pakować dopiero pod koniec lutego, mam nadzieję, że zmieszczę się do torby na siłownię. Jak nie, to mąż mi dowiezie najwyżej. W szpitalu, w którym chcę rodzić jest najwięcej porodów u mnie w mieście, więc muszę przygotować 2 opcje spakowania, jakby w tym szpitalu miejsca nie było.sylvia007, Robotka1, Amy_ lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie się dowiedziałam, że na tych dniach otwartych szpitala co idziemy w sobotę będzie darmowa sesja zdjęciowa
z okazji walentynek
może uda mi się mojego namówić.. jakby zdjęcia fajne były i chociaż 5.. to może odpuściłabym tą sesję brzuszkową
Prócz tego mają być przeróżne darmowe wykłady, konsultacje, USG no i oczywiście obchód po oddziale
Co do torby, przy poprzednim porodzie miałam taką większą na kółkach... ale teraz mam zamiar spakować się do takiej małej jak bagaż podręczny i w niej rzeczy na czas porodu oraz wszystkie moje potrzebne ponatomiast dzidzi rzeczy do torby wózkowej, o ile uda mi się kupić, bo na pewno chce tą ze skip hop
już zapowiedziałam mężowi, że w ramach pocieszenia że będę taka stara kupie sobie na urodziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 14:06
lysinka, CzaryMary, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Iwonka jak fryz? Zadowolona jesteś ?
mam zasadę że przecież odrosna
miałam do połowy pleców prawie teraz wystopniowane i do ramion
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Tak sie cieszyłam na tłusty czwartek, miałam upiec pączki w piekarniku, ale weszłam własnie na wagę i chyba pączków nie będzie:( 8 na plusie
Co to jest 8 kilo? Śmiało możesz palaszowac paczusieRudzia, Eweliśka, Fasia, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Tak sie cieszyłam na tłusty czwartek, miałam upiec pączki w piekarniku, ale weszłam własnie na wagę i chyba pączków nie będzie:( 8 na plusie
w 30 tc średnia przybranych prawidłowo kg to 10 kg w 32 12kg.
i tą są normy z książki dla położnych, a nie z żadnego tam portalu internetowego!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 14:07
Robotka1, Eweliśka, CzaryMary, misia83, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Tak sie cieszyłam na tłusty czwartek, miałam upiec pączki w piekarniku, ale weszłam własnie na wagę i chyba pączków nie będzie:( 8 na plusie
co sie martwisz, ja juz ponad 16 na plusiea paczkow sobie nie odmowie ;P bo za rok juz nie bede mogla ich jesc
Eweliśka, CzaryMary, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:nio ja tam nie wybredna co zrobia z wlosami to przyjme
mam zasadę że przecież odrosna
miałam do połowy pleców prawie teraz wystopniowane i do ramion
IWONKA ja też kieruję się zasadą:
Włosy nie zęby odrosnąiwonka1077, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
hahaha Eweliśka 8 ?? a co to jest 8??
to bardzo mało:)daj spokój, jedz pączki, ja sobie nie odmówię na pewno:D
aaa co do laktatora to ja tez bym się nie odważyła brać na oddział. może i będzie potrzebny ale nie od początku, poza tym zawsze mąż może dowieźć w razie czego:)
ja mam malusi taki z canpola ale nie bioręjak będzie trzeba to będę masowała cyce:)
JUSTINKA to jednak mężu idzie z Tobą na te zajęcia?? nie jedzie na pępkowe?
Jeśli tak to bardzo fajnie:)
IWONKA no własnie z boków to ja już nie mam miejsca i jedyne co to wymyśliłam ten patent z organizerem:)
a wiecie jak miała moja szwagierka zrobione? ma malutko miejsca i tak:
miała przewijak na łóżeczko nakładany, a tam gdzie dziecko ma nóżki to sobie kosmetyki witaminy i takie rzeczy na codzień potrzebne poukładała no bo to takie miejsce puste było, więc tez wszystko miała fajnie pod ręką i bez organizerów i pudełek:)iwonka1077, Eweliśka, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Ja to nie wiem co Wy wszystkie z tą wagą marudzicie!!!
w 30 tc średnia przybranych prawidłowo kg to 10 kg w 32 12kg.
i tą są normy z książki dla położnych, a nie z żadnego tam portalu internetowego!!!sylvia007, iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość