Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:JUSTINKA to jednak mężu idzie z Tobą na te zajęcia?? nie jedzie na pępkowe?
Jeśli tak to bardzo fajnie:)Robotka1 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Justinka jak mąż zareagował na te torbę??????????????????
ale co mi tam, powiedziałam że to w ramach urodzin, nie chce od nikogo prezentów, a chce taką torbę
nawet wspominał że może babcie kupią dla małej.. a ja że nie, zawsze mogą karuzelę lub leżaczek-bujaczek, bo to też mam na liście, a mało nie kosztuje
tylko zaznaczyłam, że tylko takie jak ja chce... bo nie chce kolejnej wtopy jak kupili teście prehistoryczną karuzelę...
lysinka, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:No ja już przekonana jestem na 100% tylko mam dylemat co do koloru hehe właśnie szukam gdzie bym mogła zobaczyć na żywo, ale coś ciężko może być, nawet w takim Krakowie
Na pewno chce z tej serii - Duo SignatureA zastanawiam się między kolorem Heather Grey a Black
Ta seria jest w sumie najfajniejsza, ma najwięcej kieszonek. Zastanawiam się jeszcze nad serią Dash. Co do koloru podoba mi się szara i w zygzaki.
Będę musiała tylko oszukać męża, co do cenyJustinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Eweliśka:D bo pojadę do sklepu po pącka!!
nie no sumie z tą kapustą to fajna sprawa, przeciez nie wiadomo tak na prawdę kiedy co komu się przyda:) chyba źle myślę z tą czwartą dobą -
lysinka wrote:Ta seria jest w sumie najfajniejsza, ma najwięcej kieszonek. Zastanawiam się jeszcze nad serią Dash. Co do koloru podoba mi się szara i w zygzaki.
Będę musiała tylko oszukać męża, co do cenyzresztą widziałam ją na żywo w galerii w niedzielę, jakaś laska miała, a wcale z dzidzią nie była
Aa ta dash jest chyba mniejsza - niższa... no i wiem że mnie w poprzedniej torbie denerwowała klapa, a nie miałam innej kieszonki po za tymi co pod nią i tego mi brakowało, więc dlatego teraz nie chce z klapamilysinka lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:to chyba jest bardzo indywidualna sprawa, ze mną rodziła dziewczyna, która już w drugiej dobie od porodu bardzo narzekała, że ją cyce bolą, a ta kapusta właśnie pomogła. Ja w ogóle nie miałam czegoś takiego jak nawał.
-
lysinka wrote:Ta seria jest w sumie najfajniejsza, ma najwięcej kieszonek. Zastanawiam się jeszcze nad serią Dash. Co do koloru podoba mi się szara i w zygzaki.
Będę musiała tylko oszukać męża, co do ceny
Widze że wszystkie ściemniają co do zakupów:P
Mój mąż o dziwo jest chętny na wszystkie zakupy zwiazane z dzidzią ale ja i tak z przyzwyczajenia twierdze że wszystko było w promocji:P:P nie wiem czy mi jeszcze w to wierzy:Dlysinka, iwonka1077, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:to zostaje ci sie cieszyc, ja mialam chyba wlasnie w 4 dobie cyce jak kamienie lekka goraczka, sciagac sie nie dalo z cycka, jedynie jak mała była przy cycu a i tak placz bo nie mogła złapac bo takie twarde byly koszmar trwał 2 noce i jeden dzien i póżniej już było ok
-
ja też oglądam torby do wózka i natknęłam się na coś takiego, bardzo przyjemna cena no i kolorystycznie fajne:)
bo mi zalezy na torbie do gondolki bardziej niż do spacerówki, a że mam gondolę beżową a torbę dostałam khaki to nie pasuje:) szukam czegoś innego i przede wszystkim taniego:D
http://olx.pl/oferta/pojemna-torba-do-wozka-w-roznych-kolorach-wyprzedaz-CID88-ID72C1H.html#63fcc61862Eweliśka, iwonka1077, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do kapusty do okladania piersi to mój szpital tez takowa posiada
najlepiej przed użyciem obić ja trochę zeby puscila soki. Kapusta ma działanie przeciwobrzekowe wiec dzięki niej odblokowuja się kanaliki mlekowe i mleczko może swobodnie popłynąć. Pani na sr mówiła ze bezpośrednio przed karmieniem warto piers delikatnie ogrzać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 14:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lysinka wrote:Justinka nie pomyślałam o klapie, mam jeszcze czas na przemyślenia.
Eweliśka ja też zawsze kupuję w promocjimąż nie ma nic przeciwko moim zakupom, ale nie musi wiedzieć wszystkiego
lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Tak sie cieszyłam na tłusty czwartek, miałam upiec pączki w piekarniku, ale weszłam własnie na wagę i chyba pączków nie będzie:( 8 na plusie
Ja wlaśnie skończyłam swoje pączki faszerować, teraz rosną i czekają aż piekarnik się nagrzejeCzaryMary, Eweliśka, lysinka, Justinka, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość