Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam taką: http://allegro.pl/show_item.php?item=5074242143
Myślałam o Skip Hop ale jakoś cena mnie przeraziła, tym bardziej że szczerze to Ona jakoś pojemna nie jestFakt ma dużo kieszonek i fajne rozłożenie ale czy faktycznie jest to aż tak praktyczne?
-
Posiew moczu - jałowy więc tak jak myślałam
BAMBI - czy jak robią wymaz z kanału szyjki macicy to określa się wynik też jako jałowy? Czy opis ma wyglądać inaczej? Bo szukałam dzisiaj wyniku z babką z sekretariatu chyba z 30 minut! Dzwoniła do labo, do położnych, byłyśmy na oddziale, szukali w mojej kartotece i nigdzie go nie było. W końcu wpadła na opis - jałowy i uznała, że to to.. No i nie wiem..
Aaaaa i byłam zobaczyć Baby Joggera Summit X3 na żywo !Koła są genialne, super się prowadzi, składa - podoba mi się
wysokość rączki do zaakceptowania
jutro jadę z mężem co by On też zerknął na żywo. Szkoda, że nie mogłam zobaczyć wszystkich modeli
To jest sklep na zasadzie hurtowni. Kupujesz i odbierasz. Dla mnie specjalnie składali tego summita. Gdybym chciała inne modele to byłby problem..
Rudzia, KasiaKwiatek, Aguś86, misia83 lubią tę wiadomość
-
no Fasia pewnie juz jutro będziesz uboższa o grubszą kasę którą wydasz na brykę :)ale ale za to bogatsza o gablote dla Julka
dobrze ze wyniki dobre i tak to w szpitalach nic tylko leżec trzymaja bez potrzeby zamiast porzadnie zbadac i juz no u mnie w miescie to samo trzeba jakos sie z nimi przemeczyc niestety.... -
adk_1989 wrote:Mmmm ja niestety wiem jak bardzo mogą smakować... I nie powiem, brakuje mi. Ale nie dałabym rady teraz palić i świadomie ładować dziecku do płuc to świństwo. Ale byłam kiedyś z mężem wiele godzin na izbie przyjęć a z niej jest bezpośrednio wejście na patologie ciąży i wyjście ze szpitala k wyobraźcie sobie korowód ciężarnych w tą i z powrotem przed szpital na fajkę. I to niektóre przez te kilka godzin wychodziły wielokrotnie. Niedopomyślenia!
-
A tu moja zawartosc torby do szpitala
Recznika w sumie nie ma na liscie ale wole zabrac i wezielam tez dla siebie, pozniej jeszcze tylko uzupelnie moja kosmetyczke, dorzuce jakas bluzke i legginsy, szlafrok i biustonosze ciazowe(mialam isc dzis kupic ale mam lenia i w weekend sobie pojade na zakupy) no i zapomnialam o rozku do zdjecia
ale rozek oczywiscie tez biore
chyba o niczym nie zapomnialamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 15:47
Bambi85, Fasia, Eweliśka, lysinka, Robotka1, Justinka, Gosha, Amy_, misia83 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no Fasia pewnie juz jutro będziesz uboższa o grubszą kasę którą wydasz na brykę :)ale ale za to bogatsza o gablote dla Julka
dobrze ze wyniki dobre i tak to w szpitalach nic tylko leżec trzymaja bez potrzeby zamiast porzadnie zbadac i juz no u mnie w miescie to samo trzeba jakos sie z nimi przemeczyc niestety....
Mój mąż jest rozsądnym człowiekiem, którym nie kierują emocje w przeciwieństwie do mnie, dlatego jutro może niekoniecznie go kupimy ale myślę, że to kwestia czasuOczywiście pod warunkiem, że mąż zaakceptuje.
A co do szpitala to szkoda gadać. Odechciało mi się tu rodzić .. naprawdę ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 15:52
iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:FASIA to nie moje tematy/ klimaty posiewy z szyjki
ale wydaje mi sie ze moze byc, albo jalowy, albo flora patologiczna albo flora fizjologiczna pochwy . Wyniki w porzadku
.
Gracias dobra kobietowolę Ciebie spytać, bo na ten mój szpital brakuje mi słów
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
A ja mam 12kg na plusie i zamierzam zjeść ze 12 pączków w czwartek
LOL
jeden na każdy przytyty kg
z chęcią zjem też za Was jak nie chcecie
Rudzia, mimka84, iwonka1077, adk_1989, Bambi85, lysinka, mantissa, CzaryMary, Gosha, Amy_, Eweliśka, liloe, haneczka lubią tę wiadomość
-
UWAGA zaraz bedzie spam
zdjecia brzuszka
co do paczkow to ja jestem w stanie zjeśc max 3 sztuki czy ciaza czy normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:03
mimka84, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Podpisuje sie pod tym co napisalas wszystkimi konczynami. I niestety nie wiem czy nie wroce do fajek po porodzie bo juz mnie ciagnie
Wiesz co, mój mąż przez cały ten czas palił. Rzucił dopiero w zeszłym tygodniu i mimo, że nie palił w domu to smród jaki od niego bił był porażający! I jak sobie pomyśle że miałabym brać dziecko na ręce taka cała śmierdząca czy chodzić z wózkiem po parku z fajką w ręce to myślę że nie zacznę. Ale nie mówię że nigdy nie wrócę do palenia bo ja to po prostu lubię. Nie wiem jak ludzie mogą palić i narzekać że tego nie lubią. -
Rudzia zalamalas mnie
u mnie kazali miec dla matki:
3 koszule
Majty siatkowe albo wysokie bawelniane
Wielkie podpachy
Kubek
Herbate
Suchary albo biszkopty
Butelke z dxiubkiem
Tantum rosa
Octenisept
Kosmetyki codzienne
2 litry wody z duza iloscia magnezu
2 biustonosze karmniki
Poduszke do karmienia abo ta dla ciezarnych
Klapki pod prysznic
Kapcie
Dwie pary skarpet
Szlafrok
Recznik papierowy
Dwa reczniki srednie a nie jeden duzy
Gumka do wlosow
Wazelina do ust
Trzy podklady na lozko
-
Fasia wrote:A ja mam 12kg na plusie i zamierzam zjeść ze 12 pączków w czwartek
LOL
jeden na każdy przytyty kg
z chęcią zjem też za Was jak nie chcecie
Ja już jednego własnej produkcji pożarłami wyszły jak zwykle pyszne! Ale za to z poekarnika, więc nie takie tłuste jak smażone w głębokim tłuszczu
(Jakoś się trzeba pocieszyć)
mimka84, Fasia, Justinka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Shimmer :o MASAKRA! u mnie lista jest bardzo krotka, ja nawet koszuli mniec nie musze ale wzielam po prostu w razie w, recznika tez nie musze, czy pieluch tetrowych..to bardziej tak sama sobie biore lepiej miec niz nie miec..
-
Dla meza:
Jedzenie
Klapki pod prysznic
Ubranie lekkie np tshirt i krotkie spodenki
5 zlotowki
Dla malenstwa:
3-4 zmiany wszystkiego
Czapka cienka
Pampersy
Rozek i kocyk
5tetrowych
2 flanelowe
Gaziki jalowe
Krem do pupy
Butelke/pojemnik na mleko
Jeszcze laktator
I rzeczy na pierwszy dzien dla mnie i dla malej w oddzielnej torbie, dobrze opisanej i dobrze tatusiowi pokazac ktora to torba
A no i krem do sutow i nakladki biore bo nie wiem ile tam bedziemy