Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
adk_1989 wrote:Wiesz co, mój mąż przez cały ten czas palił. Rzucił dopiero w zeszłym tygodniu i mimo, że nie palił w domu to smród jaki od niego bił był porażający! I jak sobie pomyśle że miałabym brać dziecko na ręce taka cała śmierdząca czy chodzić z wózkiem po parku z fajką w ręce to myślę że nie zacznę. Ale nie mówię że nigdy nie wrócę do palenia bo ja to po prostu lubię. Nie wiem jak ludzie mogą palić i narzekać że tego nie lubią.
tez bym wolala nie wracac ale nie wiem czy dam rade
-
Iwonka wow jaki fajny brzucholek
widzę, że mamy identycznie w pępku po 98cm
Shimmer - matko Boska !! ile rzeczy !! Zdurnieli czy co?
Adk - pączki domowej roboty muszą być pyszne .. nigdy nie próbowałam robić .. Zadowole się tymi sklepowymi
Uwielbiam te klasyczne z marmoladąiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
jej.. u mnie daja wszystko, te podpaski poporodowe, pampersy dla dziecka i rozne te inne rzeczy, ja nic takiego nie musze miec.. koszule mi tez daja i jak po porodzie zostane na oddziale to tez dostane a jak nie bedzie miejsca i przeniosa mnie do poporodowego hotelu to tam musze miec swoje.. ale ja bede sie upierac zeby zostac na oddziale przy lekarzach..w razie gdyby cos sie dzialo chce zeby byli blisko..
-
przestancie juz z ta waga i obwodami brzucha wrrr. Zawsze myslalam ze jestem chudziakiem, a teraz "troche" kilogramow na plusie, brzuchol i jest mi mega zle ze soba. Czy tylko ja waze tonę i mam kilometr w obwodzie???buuuu
mimka84, iwonka1077, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:przestancie juz z ta waga i obwodami brzucha wrrr. Zawsze myslalam ze jestem chudziakiem, a teraz "troche" kilogramow na plusie, brzuchol i jest mi mega zle ze soba. Czy tylko ja waze tonę i mam kilometr w obwodzie???buuuu
Bambi85, iwonka1077, CzaryMary, Gosha, lysinka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka wow jaki fajny brzucholek
widzę, że mamy identycznie w pępku po 98cm
Shimmer - matko Boska !! ile rzeczy !! Zdurnieli czy co?
Adk - pączki domowej roboty muszą być pyszne .. nigdy nie próbowałam robić .. Zadowole się tymi sklepowymi
Uwielbiam te klasyczne z marmoladąmimka84 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:przestancie juz z ta waga i obwodami brzucha wrrr. Zawsze myslalam ze jestem chudziakiem, a teraz "troche" kilogramow na plusie, brzuchol i jest mi mega zle ze soba. Czy tylko ja waze tonę i mam kilometr w obwodzie???buuuu
zrzucimy po porodzie nie boj sie
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi Kochana wszystko zrzucimy po porodzie ! I nie wierze, że warzysz tonę! Nie przesadzaj. Każda z Na przybiera w innym tempie, każda z Nas startowała z innej wagi. Będziemy się wspólnie motywować do ćwiczeń. To będzie super, bo samej to zawsze ciężko się zmotywować, a tu każda z Nas zacznie swoją walkę o zgrabne ciałko
Jak kupię sobie baby joggera to będę biegać z Julkiemmotywacja będzie
Ja się cieszę swoimi kilogramami, bo uwierzcie mi, że całe życie walczyłam o to aby PRZYTYĆ !! Nie udawało się żadnymi sposobami !! A teraz? W kilka miesięcy tyle kg - dla mnie to cudowne)
mimka84, iwonka1077, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ostatnio jak się wystroiłam na chrzciny, to się pytam męża "kochanie, czy uważasz że wyglądam grubo?" "nie - odpowiedział - uważam, że wyglądasz ciążowo". Ale powiem szczerze, że zastanawiał się chyba ze 3 minuty nad odpowiedzią, żeby kopa nie zarobić. No bo nogę jeszcze podniesę.
Jak pięknie wybrnął z sytuacjifaceci są zabawni
mimka84, iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś się ważyłam gina 14 na +
no co? Zrzuci się
od czerwca dupa do roboty i już, a do cyca pijawka
Fasia ile u Ciebie kosztuje BJ?
Ja mam torbę babyono, super jest, pojemna, ładna i nie rozumiem czemu facet miałby mieć problem z jej noszeniem? Przecież to dziecka torba, a jakiej by se facet nie wybrał to sorry i tak wyglądałby metroseksualnie jeśli ma ją nosić jako swojąmimka84, iwonka1077, Bambi85, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no ja tez chcialam zawsze troche przytyc , przed ciaza mialam bmi ledwo 19 ale troche przytyc, nie tyle
a gdzie tam do konca. Musze przestac wsysac tyle slodyczy, masakra, dobra juz nie jęcze,hormony mi daja po mózgu yyy tzn po gąbce
Moje BMI przed ciążą to 17 ... więc troszkę mniejTakże luzik guzik wszystko wróci do normy jak się dzidziole urodzą
spokojna Twoja rozczochrana ! damy radę
iwonka1077, mimka84, Bambi85 lubią tę wiadomość