Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia - ja miałam na wynikach z wymazu z pochwy, ze wynik jalowy i to jest ok:-)
Mimka- jak ja stoję w kolejce w spożywczym i biorę snickersa to mam wrażenie ze wszyscy myślą sobie... Oho ciezarowe przyparlo i batona musiała wciągnąćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:41
Fasia, iwonka1077, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś ja mam tą granat z limonką, bardzo mi się podoba i tym się kierowałam. Gondolkę mamy czarno czerwoną więc kompletnie nie do zestawu, ale spacerówka BJ będzie czarna więc wtedy będzie ok. Poza tym pamiętaj, że nie zawsze będziemy ją mieć z wózkiem, często się jeździ i trzeba mieć rzeczy dla dziecka przy sobie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:40
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Angela, ostatnio się zastanawiałam co sobie myślą o mnie jak tak stoję w kolejce w McDonaldzie. Pewnie coś w stylu "ooo, wieloryb przyszedł się poobżerać" haha. Ale wisi mi to.
Ze mnie babeczka musiała mieć dobry ubaw bo zamówiłam kubełek 11/11 2 mega pockety i big boxaTeraz u mnie widać w końcu brzuszek wcześniej miałam sadełkowy
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:bardzo ładnie Fasia napisalas, tez tak uwazalam/ uwazam ale chyba mam kryzys , nic to licze ze mi przejdzie
Pewnie, że przejdzie - gorszy dzień i tyle:*
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrafilam na przecene chusteczek nawilzajacych water wipes z 3£ na 1.50 oo a paka pampersow newborn 2 £ 23szt butelka kupiona fajna antykolkowa ubranko hihi oczywiscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:54
mantissa, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Fasia - ja miałam na wynikach z wymazu z pochwy, ze wynik jalowy i to jest ok:-)
Czyli wynik dobry - super, dziękinie wiedziałam własnie czy to się tak określa czy może jakoś inaczej, a że babka nie mogła tego wyniku znaleźć to wolałam podpytać tutaj
CzaryMary, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:heh widze ze jak juz wybiore kiedys w koncu wozek to jeszcze bedzie problem z torbą no wspaniale
Reklamówke sobie przywiesisz i będzie gitcodziennie możesz zmienić design ( jednego dnia bershka, drugiego hebe )
Fasia, Angela89, Bambi85, mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:heh widze ze jak juz wybiore kiedys w koncu wozek to jeszcze bedzie problem z torbą no wspaniale
hehedziecko to - niekończąca się opowieść - ciągle potrzeba czegoś nowego
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:masz racje MARY , zamiast torby reklamowka a zamiast wozka taczka- będę przynajmniej oryginalna, nikt nie bedzie mial takiego zestawu
Ja wczoraj pisałam, że zamiast wózka kupię taczkębędzie nas dwie
ale patentu z reklamówką nie brałam pod uwagę
CzaryMary, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Aguś ja mam tą granat z limonką, bardzo mi się podoba i tym się kierowałam. Gondolkę mamy czarno czerwoną więc kompletnie nie do zestawu, ale spacerówka BJ będzie czarna więc wtedy będzie ok. Poza tym pamiętaj, że nie zawsze będziemy ją mieć z wózkiem, często się jeździ i trzeba mieć rzeczy dla dziecka przy sobie.
A teraz będę jeździć z dwójką to muszę mieć też więcej przestrzeni, bo Zuzia zechce wziąć soczek, zabawkę, chrupki i już trochę miejsca zajmie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:57
-
CzaryMary wrote:Reklamówke sobie przywiesisz i będzie git
codziennie możesz zmienić design ( jednego dnia bershka, drugiego hebe )
Patrzcie, jaka burżuazja. Polo i Biedra a nie jakieś bershki i hebe.CzaryMary, Angela89, Robotka1, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:hehe
dziecko to - niekończąca się opowieść - ciągle potrzeba czegoś nowego
ejjj jak wy tak będziecie jeździły z torbami pasującymi od dupy strony <hehe wybacz Kasia K) to ja się z moja khaki przeprosze do beżowej gondoli:) po co kasę wydawać
a te torby baby lux co pokazywałam na olx są tańsze o 10zł i przesyłka połowę tańsza niż ta z aukcji na allegro a są takie same:)
SHIMMER a ja wcale nie uważam że masz dużo do zabrania, owszem jest tego trochę ale sama popatrz, gumka do włosów? szminka?? podkład? a ile to miejca zajmuje? tyle co nic.
aaaa i dobra rada:D od ciotki Robotki:D zamiast brać kapcie i pantofle pod prysznic weż sobie jedne, jakieś plastikowe typu croocsy:) i pod prysznic wejdziesz i po korytarzu pochodzisz, po co dwie pary?? u nas tak doradzały na SR:)
ok zjedzony barszczyk z uszkami i rozkładana tortilla własnej roboty:)
u młodej siedzi koleżanka więc sie nudzę
aaa Bambi uspokoję Cię kochanaja w tamtym tygodniu miałam 107cm w pępku:D teraz nie wiem ile bo metr zgubiłam:P
IWonka piękny brzuszek:D jak mój:Diwonka1077, Eweliśka, KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTaką butelke kupilam tak gdyby byla potrzebna
widzialam z lovi breast pomp electric kuzwa 69£ jutro pojde kupic
i takie ubranko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6e32f7422e6c.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/87aab26af558.jpgJustinka, mantissa, Lali, Gosha, lysinka lubią tę wiadomość