Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKuźwa moj zdal z jazdy fuck me
hihi nic nie mowilam wam by nie zapeszac
za tydzien moze jechac do Polski po nasz samochod
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 17:07
CzaryMary, Justinka, mimka84, MartaAlvi, mantissa, Lali, Gosha, KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Podpisuje sie pod tym co napisalas wszystkimi konczynami. I niestety nie wiem czy nie wroce do fajek po porodzie bo juz mnie ciagnie
masakra...do dzisian nie moge sobie tego darowac..bylam zbyt glupia, zbyt mloda...i mam zal nie tylko do siebie ale i do meza i tesciowej ze nedac duzo starszymi ode mnie nawet nie probowali mnie odciagnac od palenia... w ten ciazy juz nikt mi tlumaczyc nie musial... odstawilam calkowicie 2 dni po tescie. i juz do tego nie wroce..owszem ciagnie i to bardzo ale jak sobie pomysle,ze nie bede mogla karmic malej i na dodatek u nas w domu na faki szlo 300f miesiecznie! maz od kilku tygodni tez nie pali..jakos nie widzial sensu palic jak ja nie pale
Fasia, iwonka1077, adk_1989, mantissa, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:mylisz się kochana:D dziecko dzieckiem ale matki szalejące na zakupach to never ending story:) taka prawda, bardziej zaspokajamy swoje zachcianki niż dziecka bo dziecko to i w tej reklamówce z biedry by się uchowało przecie:D
ejjj jak wy tak będziecie jeździły z torbami pasującymi od dupy strony <hehe wybacz Kasia K) to ja się z moja khaki przeprosze do beżowej gondoli:) po co kasę wydawać
a te torby baby lux co pokazywałam na olx są tańsze o 10zł i przesyłka połowę tańsza niż ta z aukcji na allegro a są takie same:)
SHIMMER a ja wcale nie uważam że masz dużo do zabrania, owszem jest tego trochę ale sama popatrz, gumka do włosów? szminka?? podkład? a ile to miejca zajmuje? tyle co nic.
aaaa i dobra rada:D od ciotki Robotki:D zamiast brać kapcie i pantofle pod prysznic weż sobie jedne, jakieś plastikowe typu croocsy:) i pod prysznic wejdziesz i po korytarzu pochodzisz, po co dwie pary?? u nas tak doradzały na SR:)
ok zjedzony barszczyk z uszkami i rozkładana tortilla własnej roboty:)
u młodej siedzi koleżanka więc sie nudzę
Szaleństwo zakupowe mamusiem już zaobserwowałam tutaj na forummnie to na szczęście omija - moją jedyną fanaberią, swoją drogą w ciul drogą ma być super wózek
Co do torby to uważam, że na spokojnie możesz mieć tą khaki do beżowej gondoli. osobiście uważam, że torba nie musi pasować kolorystycznie do wózka. Jak wezmę BJ to też będę musiała jakąś na własną rękę dokupić i wtedy zobaczymy na co się zdecyduję
Patent z klapkami - super! Tylko co? znowu zakupy?
Barszcz z uszkami w lutym! Jak możesz! Ja jem tylko raz w roku na Wigilięweronika86, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Krysti ubranko ślczne:)
Powtórze pytanko:
Diewczyny czy kupiłyście już pościel do wózka? potrzebuję coś dla chłopca. Wózek mam po starszym x-lander z 2008, taki jasnozielony. Chciałabym coś takiego słodkiego i przytulaśnego- ważne żeby na lato też było dobre:)
czy słyszałyście coś o pasach ściągających? mam planowaną drugą cesarkę i martwię się o brzuch:( po pierwszej sam zrobił się wklęsły, ale miałam wtedy 22 lataKrysti lubi tę wiadomość
Jestem szczesliwa.... -
nick nieaktualnyno tamte z Hebe i bershki są mocniejsze jakby dziecko ciezka kupę zrobiło to tej z biedry uszy się urwa :
A krysti szaleje z zakupami na maksa:
Dziewczyny do szpitala podobno warto wziąć cieple skarpety bo marzna stopy.Fasia, Krysti, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilaaa wrote:Krysti ubranko ślczne:)
Powtórze pytanko:
Diewczyny czy kupiłyście już pościel do wózka? potrzebuję coś dla chłopca. Wózek mam po starszym x-lander z 2008, taki jasnozielony. Chciałabym coś takiego słodkiego i przytulaśnego- ważne żeby na lato też było dobre:)
czy słyszałyście coś o pasach ściągających? mam planowaną drugą cesarkę i martwię się o brzuch:( po pierwszej sam zrobił się wklęsły, ale miałam wtedy 22 latacieplo kurtka zimowa paruje
-
Mila ja nie kupuję pościeli do wózka. Wystarczy mi kocyk, który niekoniecznie będzie pasować kolorystycznie do wózka
tzn jak zdecyduję się na czarny wózek to chabrowy kocyk pasuje, ale jak zostanę przy moim grafitowo-pomarańczowym to już mniej ale mam to w nosie
Na temat pasów się nie znam..CzaryMary lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Dziewczyny do szpitala podobno warto wziąć cieple skarpety bo marzna stopy.
Słyszałam ostatnio, że zmarznięte stopy mogą zatrzymać akcję porodową - nie wiem na ile w tym prawdy ale ja mam wiecznie zimne stópki więc dla mnie skarpety to podstawaCzaryMary, Aguś86, Eweliśka, KasiaKwiatek, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
buahahaha Fasia dajesz popalić
to i tak się ciesz że Cię fanaberia dopadła dopiero na końcu ciązy bo ja fanaberię wózkową miałam już odkąd się o ciąży dowiedziałam tylko nie chciałam nikogo denerwować bo często słyszało się tu na forum że zdziwiają dziewczyny które tak wczas się wózkami interesują
Masz rację-chwila na forum i już zachcianki z torbą mi przeszły:D zostaję przy mojej,pamiętam przy córce to najwięcej używałam torby właśnie na początku, a potem w spacerówce to tylko kosz na dole i schowki w budce:)
no co Ty jakie kupowanie klapek:D nie masz w domu japonek?albo KuBOTÓW
?????
ehh a co? mam grzech za barszcz z uszami:D nie szkodzi-nie spowiadam się i tak;)
KRYSTI gratulacje dla chłopa Twego za prawko:D
butelka super i komplecik też
czy ja dobrze czytam? chcesz kupić tą butelkę za 69 funciaków???Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:no tamte z Hebe i bershki są mocniejsze jakby dziecko ciezka kupę zrobiło to tej z biedry uszy się urwa :
A krysti szaleje z zakupami na maksa:
Dziewczyny do szpitala podobno warto wziąć cieple skarpety bo marzna stopy.mysle ze bedą ok
ja wogole spie w skarpetach bo ja zawsze mam zimne konczyny.
-
Robotka pewnie ze gumka i szminka to malo miejsca ale jak dodasz do tego wszystkie ciuchy a do tego paczke pamperow, ze dwie paczki tych wielkich podpach i te trzy podklady to sie robi gabarytowo
a klapki i kapcie biore oddzielnie bo jak wyjde spod prysznics to chce moc od razu zalozyc skarpety i crocsy wlasnie. Nenawidze miec wilgotnych kapci czy stop. Od razu mi sie robua tskie babciowe i sparciale
no i boje sie grzybicy od wilgoci
ale to ja i moje paranoje
Jak sie spakuje za jakies 4 tygodnie to zobacze jak to bedzie wygladacweronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
milaa ja wozma mialam nie kupowac wigole ale znalazlam super uzywke 3 w 1, pozniej wrzuce fotki. jeszcze sie zastanawiam czy nie czekac na cos lepszego, czas jeszcze mam, nawet jakbym miala kupic tydzien po porodzie. co do poscieli to nie wiem..chyba podusia plasma ktora juz mam i kocyk..zalezy w sumie jama bedzie pogoda. co do skarpet, fakt mi strasznie marzly stopy, bardziej mi to przeszkadzalo niz poczatkowe skurcze...dzieki za przypomnienie, musze wpakowac do torby..w sumie mam juz mona torbe naszykowana
co do pasow, mialam po porodzie ale szczerze powiem ze mnie to bardzo bolalo. zrezygnowalam po kilku dniach..czulam kazdego flaka. -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:buahahaha Fasia dajesz popalić
to i tak się ciesz że Cię fanaberia dopadła dopiero na końcu ciązy bo ja fanaberię wózkową miałam już odkąd się o ciąży dowiedziałam tylko nie chciałam nikogo denerwować bo często słyszało się tu na forum że zdziwiają dziewczyny które tak wczas się wózkami interesują
Masz rację-chwila na forum i już zachcianki z torbą mi przeszły:D zostaję przy mojej,pamiętam przy córce to najwięcej używałam torby właśnie na początku, a potem w spacerówce to tylko kosz na dole i schowki w budce:)
no co Ty jakie kupowanie klapek:D nie masz w domu japonek?albo KuBOTÓW
?????
ehh a co? mam grzech za barszcz z uszami:D nie szkodzi-nie spowiadam się i tak;)
KRYSTI gratulacje dla chłopa Twego za prawko:D
butelka super i komplecik też
czy ja dobrze czytam? chcesz kupić tą butelkę za 69 funciaków???Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mila ja też nie mam pościeli do wózka, mam podusię tylko taką malusią i kocyk:) ale z kocyka podejrzewam że będę korzystać dopiero jak przesiądziemy się do spacerówki:)
noo skarpety trzeba wziąć do szpitala, podobno po porodzie mogą nogi marznąć, a na porodówce to karze mężowi masować w razie czego żeby się rozgrzały albo sobie jakąś maść rozgrzewającą zapodam:D nie mogą być zimne stopki:)
WERA popieram co do palenia....
ja przed ciążą paliłam....hm...tak okazyjnie, do piwka, do grila, mój się na mnie wiecznie boczy bo on nie palący, ale jak będę karmiła to nie chcę palić na pewno, może potem jak karmienie zmniejszy częstotliwość to sobie okazyjnie podpalę choć na dzień dzisiejszy chciałabym w ogóle nie palić -
ROBOTKA ja się nie interesowałam wózkami, bo nie było takiej potrzeby. Dostałam aż dwa, a teraz chcę kupić trzeci
lol
Ciągle mam mieszane uczucia, bo skoro mam w domu to szkoda mi kasy na nowy ale z drugiej strony brat się dokłada no i chciałabym mimo problemów przed i w ciąży mieć kolejne dziecko, a wtedy to na pewno te wózki które dostaliśmy nie będą się nadawać, nie chcę ich po prostu. WIęc jak mamy kupować np za dwa lata to wolę kupić już teraz
Kuźwa już mam dylemat między BJ a XL
może mąż zdecyduje hihi
Kubotów nie mam - mam japonki ale mam zawsze ubaw jak ubieram japonki na skarpetywidziałyście jak wtedy stopa wygląda ?
CzaryMary, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajgorsze ze ja japonek pod prysznic nie mam wszystkie wyrzucilam letnie bo zajechane byly
musze kupic
kapcie tez bo ja bez kapci smigam tak mi wygodnie
moja mama zawsze kezyczala na mnie kapcie zakladaj ! W pl mam takie skorzane i wygidne cholery cgyba powiem mamie by mi je przywiozla tu :)bo to jedne ktore lubie