Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:szacun koleżanko za te pierogi:D
FASIEK no co Ty, gondola na spacerówkę??? buuuu przecież to wyglądu żadnego nie ma;/ tzn ja tego nie widzę jakoś.chlopaki uwielbiaja mone pierogi i w razie co beda mieli w zamrazalniku juz gotowe wiec nie bede sie martwic ze umra z glodu
Fasia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:FASIEK no co Ty, gondola na spacerówkę??? buuuu przecież to wyglądu żadnego nie ma;/ tzn ja tego nie widzę jakoś.
No bo ta spacerówka z BJ to jakby to napisać - jedność. Ona nie ma demontowanej budy. A nosidełko i gondolka to opcja dodatkowa, którą na adapterach się montuje. Nie wygląda to jakoś super - tzn nosidełko ujdzie ale właśnie nie wiem jak z tą gondolką .. -
weronika86 wrote:hahahhaha przy pierwszym synku to ja miakam taka schize hajha bo u mnie w rodzinie same rudzielce akbo swinski blond..na szczescie maz ma ciemne wlosy a listonosza nie bylo
Ja mam ciemny blond, a mąż ma czarne więc chyba rudy z tego nie wyjdzie ? Mąż mówi, że trudno pokocha jak swoje i będzie golić na łyso albo farbować hahahagUpek!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja mam ciemny blond, a mąż ma czarne więc chyba rudy z tego nie wyjdzie ? Mąż mówi, że trudno pokocha jak swoje i będzie golić na łyso albo farbować hahaha
gUpek!
rudy moze wyjsc jak jedno z rodzicow jest jasne a drugie ciemne
male rudzielce sa slodkie
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasiu to jak by to rzeczywiście miało wyglądać tak jak mówisz to hm....wolę sobie tego nie wyobrażać
nie moja bajka:)
ale dziwne bo nawet po wyggoglaniu nie widzę zdjęcia z zamontowaną gondolką, a może do tego wózka lepiej wkładkę dla noworodka dokupić?
Wera no jasne:D niech jedzą aż się posrają
ja jestem na etapie opróżniania zamrażalki i będę własnie tam robić z moją mamą pierogi, krokiety i może jakieś zupy pomrożęweronika86 lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:ooo fajnie, ja bym chciała ciemny szary właśnie z tych starych kolorów,z brązowymi skórzanymi wykończeniami
masz 2 w 1 czy 3? i za ile jeśli można zapytać?
Brązowe wykończenia to są już w nowej kolorystyce. Ja kupiłam 3 w 1. Za wózek ze spacerówką i pompowanymi kołami daliśmy 2000 zł + fotelik Recaro za 600 zł, W sumie zestaw za 2600 zł.Eweliśka lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Kupiona torba Babyono style
Przemawia do mnie wielkość, bo niestety tamta babylux to jest raptem niewiele większa od mojej wózkowej, a zależało mi na większej. Kasiakwiatek mamy takie same
Robotka1, Fasia, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Matko, Babole wstrętne, ciężko za Wami nadążyć!!
trochę podczytałam, ale przyznaje się bez bicia że bardzo po łebkach, nawet nie wiem co napisać
a piszę bo muszę zadać Werce pytanie za 100pkt. ile czasu zajęło Ci zrobienie 600 pierogów?!?!?! Zafascynowało mnie to straszliwie bo ja przy 60 mam dosyć wszystkiego (i to w dodatku jak w ciąży nie byłam)
Szacun koleżanko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 18:08
Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Fasiu to jak by to rzeczywiście miało wyglądać tak jak mówisz to hm....wolę sobie tego nie wyobrażać
nie moja bajka:)
ale dziwne bo nawet po wyggoglaniu nie widzę zdjęcia z zamontowaną gondolką, a może do tego wózka lepiej wkładkę dla noworodka dokupić?
Wkładkę dla noworodka? a cóż to takiego? :> Hmmm idę czytać -
shimmer_lip wrote:Fasia
rudy moze wyjsc jak jedno z rodzicow jest jasne a drugie ciemne
male rudzielce sa slodkie
gdybyśmy mieli mieć dziewczynkę i urodziłaby się ruda i z piegami to mąż byłby wniebowzięty! On ma słabość do rudych kobiet z piegamiNo ale lepiej żeby chłopiec rudy nie był. Teraz mam stres przez Niego, bo co jak będzie mały rudziak?
Mąż mi zemdleje na porodówce
-
Ja wam dam zatwardzenie pindy!!! Biedne moje dziecko porownywac z kupO !!!
co do palenia w ciazy to powiem tylko jedno - ŻAL
odmawiac sobie paczka w tlusty czwartek? W zyciu! Caly rok nie jem paczkow bo nie lubie ale nawet ja sie w tlusty czwartek do tego zmusze
Iwonka na usg lekarz pewny ze tam jedno dziecko?
Robotka1, Fasia, Eweliśka, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj doszlam do wniosku ze przed porodem nie kupuje wozka!!!
ktos taki odwazny ?
i w sumie sie ciesze bo mi ciezar spadl z serca
moze po porodzie bedzie mi latwiej dokonac wyboru
poki co tylko jedziemy za tydzien po fotelik recaro baze iso fix i wsio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 18:23
Fasia, Ulka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:eeee Amy to Łolek będzie strojony:D mam część ciuchów z francji i powiem Ci że są mega oryginalne i takie jakieś ładniejsze niż inne:)
tylko rozmiarówka jakaś mała mi się wydaje;)moj blad. A rozmiarowke mam wiekssza zaczyna sie od 3 mies..
-
Robotka1 wrote:to takie cuś zamiast własnie gondolki:) poczytaj:)
Do kazdego modelu są odpowiednie wkładki czy to jest coś uniwersalnego?próbuję znaleźć informacje
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Amy no to Olo będzie niezłym dżolero już od małego
oczywiście nie miałam co do tego żadnych wątpliwości ale wiesz teraz ciuchy zza wielkiem wody
no no no
Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość