Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:Ja dzisiaj doszlam do wniosku ze przed porodem nie kupuje wozka!!!
ktos taki odwazny ?
i w sumie sie ciesze bo mi ciezar spadl z serca
moze po porodzie bedzie mi latwiej dokonac wyboru
poki co tylko jedziemy za tydzien po fotelik recaro baze iso fix i wsio
ale czekej.....będziesz miała tyle na głowie że założę się że dojdziesz do wniosku że kupisz dopiero spacerówkęTy to jednak jesteś ekonomiczna nie ma co:D masz rację nikt Cię nie przebije:D a to już tak na 100% postanowione??
eee no toś nas ładnie z tą Francją wprowadziła w błąd:PAmy_ lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Do kazdego modelu są odpowiednie wkładki czy to jest coś uniwersalnego?
próbuję znaleźć informacje
na razie jakieś fora znalazłam
Fasia lubi tę wiadomość
-
ktos taki odwazny ?
Wiesz Amy, ja się wcale nie zdziwię jak też kupię po porodzie, w kwietniu.Tylko u mnie to raczej ze względów finansowych, bo są inne wydatki potrzebne NA JUŻ, a wózek to i tak pewnie najszybciej po 2 tygodniach się przyda. Zobaczymy jeszcze jak to będzie.
Fasia, a to nie mogą ci w tym sklepie pokazać jak ta gondolka na spacerówce wygląda? Albo w jakims innym? Bo mnie też t zastanawia, ale jednak te BJ są od noworodka, więc jako tako powinno to wyglądać.Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Jak Olo bedzie rozdarty to bedzie siedzial w domu!!!! W lozeczku!!! Sam!
Robotka mnie wozek na poczatku jest nie potrzebny wiec stwierdzilam ze jak ma mi miesiac lezec w domu po porodzie to rownie dobrze moge go nie mieca jak mi bedzie trzeba to jaki problem ? Maz jedzie i kupuje czy tam sie zamowi.
Mysle ze kupie od razu spacerowke i adaptery do recaro i wsiow sumie to nie wiem czy tak zaoszczedze bo fotelik prawie 700zl isofix 500 i pozniej spacerowka to i tak wychodzi 2 kola
weronika86 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Fasia, a to nie mogą ci w tym sklepie pokazać jak ta gondolka na spacerówce wygląda? Albo w jakims innym? Bo mnie też t zastanawia, ale jednak te BJ są od noworodka, więc jako tako powinno to wyglądać.
Akurat na stanie nie mają żadnej gondoli .. A w innych sklepach BJ nie jest dostępny. -
MartaAlvi wrote:Matko, Babole wstrętne, ciężko za Wami nadążyć!!
trochę podczytałam, ale przyznaje się bez bicia że bardzo po łebkach, nawet nie wiem co napisać
a piszę bo muszę zadać Werce pytanie za 100pkt. ile czasu zajęło Ci zrobienie 600 pierogów?!?!?! Zafascynowało mnie to straszliwie bo ja przy 60 mam dosyć wszystkiego (i to w dodatku jak w ciąży nie byłam)
Szacun koleżanko!mam wprawe
Justinka, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
HWESTA jak po KFC? Ja to zrobiłam te naleśniki z truskawkami, cukier po tym 129, ale NADZIEJA mi troszkę entuzjazm przyhamowalas... Masz racje tak mało tych tyg nam zostało a ja wariacje z naleśnikami i truskawki na obiad
no nic... Trzeba spiąć pośladki i wytrzymać jeszcze troche na diecie.
NADZIEJA ile dziennie jednostek insuliny musisz przyjmować..? Mi wstępnie mówili o 2-ch na noc, ale jak bedzie okaże sie w czwartek. Bo Ty widzę musisz sie często kłuć -
ktos taki odwazny ?
Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fajna opcja z tą wkładką. Muszę poczytać sobie więcej
jedynym minusem jest to, że w tej spacerówce dziecko jest przodek do kierunku jazdy więc mogłabym je tylko podglądać przez okienko w budce
kuźwa .. już się pojawiają problemy i dupa blada, zaraz wyjdzie że zostaniemy przy xlanderze albo przy tym co mamy
-
no to to jeszcze ładnie wygląda:) w ogóle ten wózek ogólnie wygląda bardzo stylowo, widać że precyzyjnie wykończony, ładnie i estetycznie bardzo.
zastanawia mnie ta gondolka.
no ale jakby podeszłą jakaś fajna wkładka to wydaje mi się że lepiej z wkładką jeździć, ale w sumie aż tak się nie znam na wkładkach, koleżanka woziła tak i to jeszcze miała rączkę nie przekładaną w starym graco i nie narzekała:)Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:ja mam taki sam zamiar jesli nie znajde nic wczesniej to nie bede sie wysilac i kupie po porodzie
Fasiek nie kombinuj tylko bier XLFasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:fasia super, mi wystarczyloby tylko to, bez gondolki nawet.
Tylko jak pójść z dzieckiem na dluższy spacer? W takim nosidełku to raczej by się męczyło, dlatego chyba kupuje się gondole prawda? Ja nie wiem, nie mam dzieci -
Robotka1 wrote:Fasiek nie kombinuj tylko bier XL
Hehe no daj mi trochę powybierać żeby nie było, że Wy się miesiącami zastanawiacie, a ja decyzję podejmuję w 2 dni !to do mnie niepodobne !
muszę pomarudzić, poczytać, poszukać i dalej nie wiedzieć
Justinka lubi tę wiadomość