Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Fasia, problem masz.
Masz gondolkę w tych wózkach, które dostałaś, prawda? Więc jeździj gondolką z któregoś z tamtych a kiedy tylko da radę przerzuć się na baby joggera. Tak jak Robotka mówi, może już od samego początku da radę w rozłożonej na płasko spacerówce? Urzekł cię Baby Jogger? To bierz.
Gondolki w razie czego masz i nie musisz na te kilka miesięcy nowej kupować.
A nosidełko będziesz sobie w Baby Joggera wpinać a nie na stelaż od gondolki.
Polarisa, ja zamierzam używać tylko płynu do mycia ciała i włosków z Hippa + krem z Linomagu, ewentualnie masć na odparzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 19:18
Gosha, mimka84, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
A i co chodzi w tym nosidełku, ze niby wozić dziecka w nim długo nie mozna... Nie przesadzajcie dziewczynki... Przeciez takie nosidełka niczym sie nie różnią od gondolek, tylko sa mniejsze na ogol i tyle... Ja planuje swoje nosidełka wpinać do auta na prosto, nie bede z tego robiła fotelika z oparciem, jak bedzie to taki niemowlaczek jeszcze. W moim wózku ma 5 pozycji nosidełko, a tak na prosto to przeciez jsk gondolka... O co kaman? Bo ja juz nie wiem...
Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPolarisa90 wrote:dziewczyny jakich kosmetykow bedziecie uzywac do pielegnacji maluszka od pierwszych dni zycia?? nie wiem jakie mam kupic moZe ktos cos doradzi?
Ja na początku planuje jak najmniej używać czyli krem przeciw odparzeniom i do pępuszka i nic wiecej.weronika86 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:A i co chodzi w tym nosidełku, ze niby wozić dziecka w nim długo nie mozna... Nie przesadzajcie dziewczynki... Przeciez takie nosidełka niczym sie nie różnią od gondolek, tylko sa mniejsze na ogol i tyle... Ja planuje swoje nosidełka wpinać do auta na prosto, nie bede z tego robiła fotelika z oparciem, jak bedzie to taki niemowlaczek jeszcze. W moim wózku ma 5 pozycji nosidełko, a tak na prosto to przeciez jsk gondolka... O co kaman? Bo ja juz nie wiem...
Bo z reguły te nosidełka są takie jakby zakrzywione, nie? To chyba o co chodzi. Ale skoro twoje można na płasko to nie powinno być problemu.mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
Polarisa90 wrote:dziewczyny jakich kosmetykow bedziecie uzywac do pielegnacji maluszka od pierwszych dni zycia?? nie wiem jakie mam kupic moZe ktos cos doradzi?
w razie czego mam w domu linomag maść na odparzenia ale wierzę że olejek da radę
resztę co już mam zakupione schowam na potem albo dam zużyć starszej córce:)
FASIA tak jak dziewczyny mówią, wózeczek fajny ale bez gondoli, Ty gondole masz w domu jeśli się uprzesz to w niej powozisz, ale takiego maluszka i w spacerówce ładnie można ułożyć oraz w tej wkładce co Ci tu z mimką podawałyśmy.
przemyśl sprawę jeszcze porządnie, bo jesteś w sytuacji gdzie na dobrą sprawę wózek na początek masz. nie argumentuj tego do końća tym że planujesz kolejne dziecko, bo na kolejne możesz sobie tez wypasiony wóz kupić, pewnie będą inne ładniejsze kolekcje niż są teraz, co roku coś odjechanego wchodzi w końcu:) jeszcze nie jest powiedziane że trzeciego mieć nie będziesz:) tak że spokojnie:)
ale opcja z spacerówką samą plus fotelik i ewentualnie wkładka to wcale zły pomysł nie jest:)mantissa, Amy_, mimka84, KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, Fasia, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:HWESTA jak po KFC? Ja to zrobiłam te naleśniki z truskawkami, cukier po tym 129, ale NADZIEJA mi troszkę entuzjazm przyhamowalas... Masz racje tak mało tych tyg nam zostało a ja wariacje z naleśnikami i truskawki na obiad
no nic... Trzeba spiąć pośladki i wytrzymać jeszcze troche na diecie.
NADZIEJA ile dziennie jednostek insuliny musisz przyjmować..? Mi wstępnie mówili o 2-ch na noc, ale jak bedzie okaże sie w czwartek. Bo Ty widzę musisz sie często kłuć
Niestety ja od samego początku jak dowiedziałam się o tej cholernej cukrzycy to byłam na ścisłej diecie i zero zachcianek bo kilka osób mnie ostrzegało ze tu nie tylko o wagę dziecka chodzi z tym cukrem ale wiele schorzeń w tym również układu nerwowego dziecka dlatego nawet jak jabłko mam zjeść to zastanawiam się trzy razy. Dieta niestety nie wyrównala cukru i dostałam w dzień 3 razy po 4 jednostki insuliny krótkoterminowe i na noc 4 jednostki insuliny długoterminowej. Czuje się jak niewolnik ale pociesza mnie ze juz niedługo. -
mantissa wrote:Bo z reguły te nosidełka są takie jakby zakrzywione, nie? To chyba o co chodzi. Ale skoro twoje można na płasko to nie powinno być problemu.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/67d186dbb200.jpgAngela89, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hej!
ja dopiero po pracy, nie nadrobie was nie ma szans:)
zastanawiam się czy kupic na wyjscie ze szpitala i pierwsze spacerki taki komplet?
http://allegro.pl/czapka-minky-dla-noworodka-szalik-r-0-3-wyprawka-i5040228633.html
kmbinezonik wiosenny tez mam minky:) -
Nadzieja84 wrote:Niestety ja od samego początku jak dowiedziałam się o tej cholernej cukrzycy to byłam na ścisłej diecie i zero zachcianek bo kilka osób mnie ostrzegało ze tu nie tylko o wagę dziecka chodzi z tym cukrem ale wiele schorzeń w tym również układu nerwowego dziecka dlatego nawet jak jabłko mam zjeść to zastanawiam się trzy razy. Dieta niestety nie wyrównala cukru i dostałam w dzień 3 razy po 4 jednostki insuliny krótkoterminowe i na noc 4 jednostki insuliny długoterminowej. Czuje się jak niewolnik ale pociesza mnie ze juz niedługo.
trzymam kciuki za Ciebie, juz nam tak malutko zostało..,
-
a mialam sie odniesc do mezow ktorzy wam tak pieknie gadaja odnosnie wygladu. Skad wy ich wzielyscie?
Moj do mnie mowi grupy chodz tujak pytam czy jestem gruba to mowi ze jestem
oczywoscie dostaje w leb i mowie ze to jego syn je gruby ale ogolnie nigdy mi nie powiedzial ze dobrze wygladam nawet przed ciaza mowil ze jestem parowka
a tak w ogole to chyba bym sie nie odnalazla jakby mi mowil ze jestem zgrabna ladna czy powabna i wtedy tez by dostal w leb
wiec wole jak mowi do mnie GRUBY :p
mimka84, Lali, Eweliśka, Fasia, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW ogóle miałam wcześniej napisać że sapałam się dziś jakbym przebiegła maraton a ja tylko goliłam bożene. Mąż sprawdził powiedział że jest dobrze
Na czuja bo przy lusterku nie potrafie
Amy_, mimka84, Eweliśka, Fasia, Aguś86, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:W ogóle miałam wcześniej napisać że sapałam się dziś jakbym przebiegła maraton a ja tylko goliłam bożene. Mąż sprawdził powiedział że jest dobrze
Na czuja bo przy lusterku nie potrafie
Angela89, mimka84, Eweliśka, Fasia, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mnie wczoraj Fasia natknela i tez sie ogolilam i tez na czuja!!!! Nic sobie nie obcielam wiec jestem miSZCZu
Mój mąż dobry jest, mówię do niego aby patrzał i sie uczył bo jeszcze rekami sięgam ale później może być gorzej. To on do mnie mówi abym się bardziej pochyliła to mu pokazuje że jak się pochylam to pochyla się ze mna brzuch i nie chce już upaść na głowęmimka84, Amy_, Gosha, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość