Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:gotową na co świntuchu:D na seksa:D??
kochana na porodówkę to zdążysz się ochlastać nawet jak Ci wody odejdą
Własnie mama mnie uraczyła historią sąsiadki, że urodziła miesiąc temu synka w łazience:P była w domu razem z mężem i 2 letnim synkiem, nie zdążyli do szpitala a co dopiero ogolić bożenkę
pogotowie przyjechało na gotowe.
mały ważył 2700mimka84, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki trzymajcie za mnie jutro kciuki! Rano oddsje krew w dzikich ilosciach bo poza morfologia mam skierowanie na badania DO PORODU!!! Wyobrazacie to sobie??? Ja w ciazy jestem!!! I czeka mnie POROD??? No skoro gin tak twierdzi to sie nie bede klocic
I jutro jade na 15 na usg III trym a od 14 rolnicy maja zablokowac moje miasto! No kur*a jego w te i wewtedlatego prosze trzymajcie kciuki zebym jakos dojechala
mimka84, Aguś86, Amy_, Krysti, Rudzia, KasiaKwiatek, Gosha, Fasia, Justinka, mantissa, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Heh chciałoby się na seksa, ale zakazany przynajmniej do 38 tygodnia, potem to już można stosować jako skuteczny środek na wywołanie
bożena napuchnięta:D brzuch na bożenie, moje dzikie kocie ruchy...taaa ruchy Garfielda przeciągającego się na dywanie chyba:P nie nie, obawiam się że on mi nie pomoże w wywołaniu porodu:P znowu przenoszę
chyba że jakiego listonosza dorwę
Shimmer serio?? w ciązy jesteś? eee nie żartuj!!! gratulacje:D
amy jak to po co? po to żeby sobie wzorek zostawić i się trochę nagimnastykowaćja mężowi urozmaicałam:D ale za zwyczaj na zero:) chyba najwygodniej:)
Krysti bigos:D dobra sprawa:DKrysti, Aguś86, KasiaKwiatek, mimka84, Amy_, MartaAlvi, lysinka, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ja to się boję że jakby mnie mąż zobaczył po tylu tygodniach nie obcowania ze mną to by się wystraszył
bożena napuchnięta:D brzuch na bożenie, moje dzikie kocie ruchy...taaa ruchy Garfielda przeciągającego się na dywanie chyba:P nie nie, obawiam się że on mi nie pomoże w wywołaniu porodu:P znowu przenoszę
amy jak to po co? po to żeby sobie wzorek zostawić i się trochę nagimnastykowaćja mężowi urozmaicałam:D ale za zwyczaj na zero:) chyba najwygodniej:)
Krysti bigos:D dobra sprawa:DRobocia od dzis jestes moja ulubiona forumowa kolezanka
Krysti, Robotka1, Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja to się boję że jakby mnie mąż zobaczył po tylu tygodniach nie obcowania ze mną to by się wystraszył
Krysti bigos:D dobra sprawa:Dbigosu gar zrobie w pojemniczki po mroze a komu bedzie chcialo się gotowac po porodzie
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A grzywka na bozenie to dla mnie must have
inaczej moj mowi ze zaczeka az mi cos odrosnie bo on nie jest pedofil
Ide sie myc kochaneten strajk mi skutecznie zepsul humor
jesc juz nie moge
wiec mus isc spac
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:38
Krysti, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:No w koncu mi ktos pogratulowal
Robocia od dzis jestes moja ulubiona forumowa kolezanka
ty moja siostro cycatkowa:D
Krysia nooo a wiesz że ja ostatnio kupiłam niegazowaną i tak mi kurka nie smakuje:D tka lekko gazowana idealna:D
albo wciskam cytrynę albo sok malinowy wlewam:D pyyycha:Dshimmer_lip, Krysti, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:jes jes jes:D w końcu mnie ktoś polubił sumpatią bezwzględną
ty moja siostro cycatkowa:D
Krysia nooo a wiesz że ja ostatnio kupiłam niegazowaną i tak mi kurka nie smakuje:D tka lekko gazowana idealna:D
albo wciskam cytrynę albo sok malinowy wlewam:D pyyycha:Dgasi pragnienie
-
nick nieaktualny
-
Kupiliśmy dziś wózek.. eh było ciężko
w 1 sklepie od razu wpadł mi w oko Bebetto Silvia ale jego cena była ciut za wysoka niż ta którą przeznaczyliśmy na wózek.. super się nim jeździło leciutko jak piórko tylko granaty i szarości a ja nie lubie takich kolorów.
w sklepie nr 2 był tez Bebetto ale inna kolorystyka ale znów za jasny jak dla nas i mieliśmy już brać Camarelo Carere ale były kolory nie te a czerwony bałam się sprowadzić że na zywo by się nam nie podobał i był wysoki jak dla mnie,dla męza ok ale ja jestem niska..
sklep nr 3-w oko wpadł nam Bexa Line z białym stelażem bo z czarnym był bleeee..
długo się zastanawialiśmy ale koła pompowane jest ta nakładka na nich żeby się po śniegu nie brudziły.Można ją zdjąć.
Z wysokością też ok dla mnie i dla mężaGondolka spora jest w nim.
I ostatecznie wzieliśmy go 3w1.Były też Tutki ale ich nie chciałam jakieś Pajero..
Mam nadzieję że wózek się sprawdzi bo już miałam dosc jeżdżenia po sklepach bo byliśmy baaardzo skołowani,człowiek już nie wiedział który ma kupić.
http://zapodaj.net/a2852b334b62e.jpg.html
http://zapodaj.net/ef3de791700da.jpg.html
Wybraliśmy uniwersalny kolor jak i dla dziewczynki i chłopcaRobotka1, Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, Rudzia, Justinka, lysinka, iwonka1077, Amy_, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia nie wiem czy Cię pociesze czy nie ale wersja montowania gondoli którą Ty wstawiłaś jest wersją dla leniwych czyli nic nie odpinamy tylko mocujemy gondolkę
Można odpiąć też części materiałowe i rozsunąć ten daszek z tyłu i zamontować gondolę w taki sposób
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/484fab182e52.jpg
nie pamiętam tylko jak jest wtedy z koszem na zakupy. U mnie da się go wmontować osobno, a w summit w rezultacie już nie pamiętam
Co do Mc'Donalds i KFC to ja już jeżdżę tylko na McDrive bo wstydzę się że nie dość że gruba, w ciąży to jeszcze maka wcina i co ludzie pomyśląRobotka1, Krysti, KasiaKwiatek, Fasia, Rudzia, Justinka, mantissa, weronika86, lysinka, Bambi85, misia83, liloe lubią tę wiadomość
-
Shimmer haha to samo sobie o łysej bożenie pomyślałam, skojarzenie-pedofil:D
umyj się i pozdrów bodżenę
Krysia ooo z lodem:) nie piłam:D spróbuję sobie kostek namrozić ale znają mojego to mi je zje:P
KASIA ale macie z tymi strajkami
kurde Emka się zaczeła!!!!! obiecałam to spadam:(
ps. mandarynki o tej porze są przepyszne:DAmy_, Krysti, shimmer_lip lubią tę wiadomość