X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    gotową na co świntuchu:D na seksa:D??
    kochana na porodówkę to zdążysz się ochlastać nawet jak Ci wody odejdą:D

Własnie mama mnie uraczyła historią sąsiadki, że urodziła miesiąc temu synka w łazience:P była w domu razem z mężem i 2 letnim synkiem, nie zdążyli do szpitala a co dopiero ogolić bożenkę:P
    pogotowie przyjechało na gotowe.
    mały ważył 2700

mimka84, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki trzymajcie za mnie jutro kciuki! Rano oddsje krew w dzikich ilosciach bo poza morfologia mam skierowanie na badania DO PORODU!!! Wyobrazacie to sobie??? Ja w ciazy jestem!!! I czeka mnie POROD??? No skoro gin tak twierdzi to sie nie bede klocic :-D
    I jutro jade na 15 na usg III trym a od 14 rolnicy maja zablokowac moje miasto! No kur*a jego w te i wewte :-( dlatego prosze trzymajcie kciuki zebym jakos dojechala :-(

mimka84, Aguś86, Amy_, Krysti, Rudzia, KasiaKwiatek, Gosha, Fasia, Justinka, mantissa, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh chciałoby się na seksa, ale zakazany przynajmniej do 38 tygodnia, potem to już można stosować jako skuteczny środek na wywołanie :P

Krysti lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer bede trzymac mocno :**

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka z tą mineralną wodą gazowaną mnie urzeklaś kiedyś a teraz chlam wode z lodem gazowaną taka pyszna :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam usg 4 Marca o 10 rano :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Heh chciałoby się na seksa, ale zakazany przynajmniej do 38 tygodnia, potem to już można stosować jako skuteczny środek na wywołanie :P
    ja to się boję że jakby mnie mąż zobaczył po tylu tygodniach nie obcowania ze mną to by się wystraszył:D bożena napuchnięta:D brzuch na bożenie, moje dzikie kocie ruchy...taaa ruchy Garfielda przeciągającego się na dywanie chyba:P nie nie, obawiam się że on mi nie pomoże w wywołaniu porodu:P znowu przenoszę:P
    chyba że jakiego listonosza dorwę:P

Shimmer serio?? w ciązy jesteś? eee nie żartuj!!! gratulacje:D

amy jak to po co? po to żeby sobie wzorek zostawić i się trochę nagimnastykować:D ja mężowi urozmaicałam:D ale za zwyczaj na zero:) chyba najwygodniej:)

Krysti bigos:D dobra sprawa:D

Krysti, Aguś86, KasiaKwiatek, mimka84, Amy_, MartaAlvi, lysinka, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ja to się boję że jakby mnie mąż zobaczył po tylu tygodniach nie obcowania ze mną to by się wystraszył:D bożena napuchnięta:D brzuch na bożenie, moje dzikie kocie ruchy...taaa ruchy Garfielda przeciągającego się na dywanie chyba:P nie nie, obawiam się że on mi nie pomoże w wywołaniu porodu:P znowu przenoszę:P

amy jak to po co? po to żeby sobie wzorek zostawić i się trochę nagimnastykować:D ja mężowi urozmaicałam:D ale za zwyczaj na zero:) chyba najwygodniej:)

No w koncu mi ktos pogratulowal :-D Robocia od dzis jestes moja ulubiona forumowa kolezanka ;-)

Krysti, Robotka1, Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

A jak :D bigosu gar zrobie w pojemniczki po mroze a komu bedzie chcialo się gotowac po porodzie :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bym flaczki wolowe opitoliła cizes lubię flaki :)

mimka84 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A grzywka na bozenie to dla mnie must have :-) inaczej moj mowi ze zaczeka az mi cos odrosnie bo on nie jest pedofil :-D

Ide sie myc kochane ;-) ten strajk mi skutecznie zepsul humor :-( jesc juz nie moge :-( wiec mus isc spac ;-)

Buziaki :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:38

Krysti, Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musialam kolezance z Polskiego napisac by mi pączki odlozyla 20 szt bo tlusty czwartek :D mmmm

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    No w koncu mi ktos pogratulowal :-D Robocia od dzis jestes moja ulubiona forumowa kolezanka ;-)
    jes jes jes:D w końcu mnie ktoś polubił sumpatią bezwzględną:D
    ty moja siostro cycatkowa:D

Krysia nooo a wiesz że ja ostatnio kupiłam niegazowaną i tak mi kurka nie smakuje:D tka lekko gazowana idealna:D
    albo wciskam cytrynę albo sok malinowy wlewam:D pyyycha:D

shimmer_lip, Krysti, liloe lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer ja mam na Inflanckiej jutro usg ale na szczęście na 12.20 i zamierzam potem spierniczać jak najszybciej zanim rolnicy główne drogi poblokują.

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jes jes jes:D w końcu mnie ktoś polubił sumpatią bezwzględną:D
    ty moja siostro cycatkowa:D

Krysia nooo a wiesz że ja ostatnio kupiłam niegazowaną i tak mi kurka nie smakuje:D tka lekko gazowana idealna:D
    albo wciskam cytrynę albo sok malinowy wlewam:D pyyycha:D
    Mnie smakuje bardzo z lodem :) gasi pragnienie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ide loda czekoladowego wynurzyc z zamrazalki :D

hwesta, Robotka1, Rudzia, Justinka, mantissa lubią tę wiadomość

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiliśmy dziś wózek.. eh było ciężko :D
    w 1 sklepie od razu wpadł mi w oko Bebetto Silvia ale jego cena była ciut za wysoka niż ta którą przeznaczyliśmy na wózek.. super się nim jeździło leciutko jak piórko tylko granaty i szarości a ja nie lubie takich kolorów.
    w sklepie nr 2 był tez Bebetto ale inna kolorystyka ale znów za jasny jak dla nas i mieliśmy już brać Camarelo Carere ale były kolory nie te a czerwony bałam się sprowadzić że na zywo by się nam nie podobał i był wysoki jak dla mnie,dla męza ok ale ja jestem niska.. :(
    sklep nr 3-w oko wpadł nam Bexa Line z białym stelażem bo z czarnym był bleeee..
    długo się zastanawialiśmy ale koła pompowane jest ta nakładka na nich żeby się po śniegu nie brudziły.Można ją zdjąć.
    Z wysokością też ok dla mnie i dla męża :) Gondolka spora jest w nim.
    I ostatecznie wzieliśmy go 3w1.Były też Tutki ale ich nie chciałam jakieś Pajero..
    Mam nadzieję że wózek się sprawdzi bo już miałam dosc jeżdżenia po sklepach bo byliśmy baaardzo skołowani,człowiek już nie wiedział który ma kupić.:(

http://zapodaj.net/a2852b334b62e.jpg.html

http://zapodaj.net/ef3de791700da.jpg.html

Wybraliśmy uniwersalny kolor jak i dla dziewczynki i chłopca :)

Robotka1, Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, Rudzia, Justinka, lysinka, iwonka1077, Amy_, misia83 lubią tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia nie wiem czy Cię pociesze czy nie ale wersja montowania gondoli którą Ty wstawiłaś jest wersją dla leniwych czyli nic nie odpinamy tylko mocujemy gondolkę :P Można odpiąć też części materiałowe i rozsunąć ten daszek z tyłu i zamontować gondolę w taki sposób
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/484fab182e52.jpg
    nie pamiętam tylko jak jest wtedy z koszem na zakupy. U mnie da się go wmontować osobno, a w summit w rezultacie już nie pamiętam :/

Co do Mc'Donalds i KFC to ja już jeżdżę tylko na McDrive bo wstydzę się że nie dość że gruba, w ciąży to jeszcze maka wcina i co ludzie pomyślą :P

Robotka1, Krysti, KasiaKwiatek, Fasia, Rudzia, Justinka, mantissa, weronika86, lysinka, Bambi85, misia83, liloe lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer haha to samo sobie o łysej bożenie pomyślałam, skojarzenie-pedofil:D
    umyj się i pozdrów bodżenę:D

Krysia ooo z lodem:) nie piłam:D spróbuję sobie kostek namrozić ale znają mojego to mi je zje:P

KASIA ale macie z tymi strajkami

kurde Emka się zaczeła!!!!! obiecałam to spadam:(

ps. mandarynki o tej porze są przepyszne:D

Amy_, Krysti, shimmer_lip lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Militta ktory wybraliscie bexe ? bo ja jestem na tel i mi sie linki nie otwieraja :(

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 2635 2636 2637 2638 2639 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ