X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahahaha Andzia a myslalam zes juz dawno upadla :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 19:50

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Mi brzuch nachodzi na górną część bożeny i jak chcę dobrze ogolić to tylko na leżąco :)
    Hehehe nastepna agentka widze :P na lezaco??? Wyzsza szkola jazdy :P

weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Hahahahaha Andzia a myslalam zes juz dawno upadla :P

Oj nie musi on o tym wiedzieć :P

Ale wracając do upadków - zauważyłam że mi równowaga źle działa w niedziele wystrojona wracam z tych chrzcin do domu wchodzę po 3 schodkach i na ostatnim łubudu leeecee leeceee i robie telemark i równowagę ledwo złapałam. Nosz kurdę chodzić nie umiem :D

mimka84, Lali, Amy_, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 22:24

Angela89, KasiaKwiatek, Lali, Fasia, Eweliśka, Amy_, Gosha, mantissa, Bambi85 lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale pomodorówke zrobilam o matko jaka pyszna :)

Gosha lubi tę wiadomość

• mimka84 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ale pomodorówke zrobilam o matko jaka pyszna :)
    Też za mną pomidorówka chodzi. Ugotuję w sobotę.

Krysti lubi tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha też alpejskie akrobacje robię żeby się ogolić :-D
    Fasia no BJ z gondolą...słabo wygląda... :-( ja biorę spacerówkę tylko, bo gondolkę mam graco evo z fotelikiem wpinanym.
    Wera szacun za pierogi :-)

mimka84, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka 2h? Mistrzu Ty mój!

A propos tych miękkich gondolek - wczoraj na SR babka puściła nam film sprzed 20lat i tam taką miękką gondole przypinali pasami w samochodzie jako idealny środek transportu noworodka :D hahaha

Amy, ja też slyszę więcznie "Dynia! idziemy!" Bez żadnych tam pięknie wyglądasz itp :P Ale jak mówię, że jestem gruba to mówi dyplomatycznie "po prostu w ciązy, to jak chcesz wyglądać?" :P

mimka84, KasiaKwiatek, Fasia, Amy_, Gosha, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety zauważyłam,że z każdym tygodniem ciąży cukry rosły, a insulina dopiero po 5 dniach zaczeła działać a jutro pewnie lekarka zwiększy dawkę bo czasem mam jeszcze wysokie wartości:( ten tłusty czwartek będzie ciężki ale może zjem pomarańczę na pocieszenie.

kupiłam taki wózek, jest drogi ale zależy mi aby był nie do zdarcia:

http://bebecar.pl/pl/wozki_akcesoria/wozek/10

f2w3rjjg2hlca5et.png

mimka84 lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarisa90 wrote:
    dziewczyny jakich kosmetykow bedziecie uzywac do pielegnacji maluszka od pierwszych dni zycia?? nie wiem jakie mam kupic moZe ktos cos doradzi?
    Ja mam johnson's baby 3 w 1 z pompką i sprawdza się spokojnie przez pierwsze kilka miesięcy (niepotrzeny jest oddzielny szampon, mydło i plyn do kąpieli), do pupy do codziennej pielęgnacji mam krem przeciw odparzeniom nivea baby, na juz odparzoną skorę sudocrem, na buzię krem nivea na każdą pogodę, a wiosną dokupię krem nivea na słońce no i mam oliwkę johnson's baby. Wszystko to samo używałam przy córce i się sprawdziło ;) Po pół roku zmieniłam oliwkę na mleczko do ciała.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:05

Polarisa90, weronika86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha właśnie wyszłam z pod prysznica ze świeżo ogoloną Katarzyną :D
    a tu takie tematy no proszę:D
    ja robię to 100% na czuja:D ale golę do zera:D zajmuje mi to trochę czasu ale na sucho nie wyobrażam sobie się golić:D
    a teraz pięknie na bobaska się golę:D a ciul z tym, mąż i tak tam nie zagląda:P czasem ginek popatrzy ale on ma to na pewno w dupie:P

dobra oglądnę jeszcze z wami barwy szczęścia ale na M jak Miłość sie przenoszę na kanapę!! poleżeć w końcu:D

Fasia, Aguś86, Amy_, KasiaKwiatek, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niby mam wózek od znajomych ale gdzie ja pomieszcze dwa wózki? Na jeden nie mam miejsca :P

Amy ja też sobie nic nie uciełam wczoraj! Też jestem miszcz :P

KasiaKwiatek - baaardzo słabo wygląda z gondolą .. No nic, mąż wraca właśnie z Krakowa ze szkolenia to od wejścia Go napadnę z tematem wózkowym :D bieeeedny już mi Go szkoda, bo musiał wstać po 5, a tu żona od wejścia z takim tematem :P

MartaAlvi - ależ się uśmiałam :D bardzo pieszczotliwie brzmi ta Dynia :D :D

Polarisa ja kupiłam płyn do kąpieli Hipp i linomag na pupkę, sudocrem na odparzenia i linomag krem na buźkę

Amy_, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na czuja i to często, żeby zawsze mieć gotową ;) Robotka i też do zera. Co mi będą na porodówce na sucho golić :P

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na czuja najlepiej :P ta metoda wymag najmniej poswiecania :P nie szukam lusterek nie mecze sie z ich ustawieniem nie wlaze na naroznik :P jak nie bede dawac rady to po prostu zarosne :P

mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha właśnie wyszłam z pod prysznica ze świeżo ogoloną Katarzyną :D
    a tu takie tematy no proszę:D
    ja robię to 100% na czuja:D ale golę do zera:D zajmuje mi to trochę czasu ale na sucho nie wyobrażam sobie się golić:D
    a teraz pięknie na bobaska się golę:D a ciul z tym, mąż i tak tam nie zagląda:P czasem ginek popatrzy ale on ma to na pewno w dupie:P

dobra oglądnę jeszcze z wami barwy szczęścia ale na M jak Miłość sie przenoszę na kanapę!! poleżeć w końcu:D
    Robotka ja gole na czuja:) as well:) hihi i czesto wrazie W gdybym na porodowke jechala pipa katarzyna ogolona haha:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też na czuja i na zero, ale nie dlatego, że teraz tylko ja tak zawsze :-D

Amy_, mimka84, Aguś86, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Werka 2h? Mistrzu Ty mój!

A propos tych miękkich gondolek - wczoraj na SR babka puściła nam film sprzed 20lat i tam taką miękką gondole przypinali pasami w samochodzie jako idealny środek transportu noworodka :D hahaha

Amy, ja też slyszę więcznie "Dynia! idziemy!" Bez żadnych tam pięknie wyglądasz itp :P Ale jak mówię, że jestem gruba to mówi dyplomatycznie "po prostu w ciązy, to jak chcesz wyglądać?" :P
    Heheh a jak ja mowie jestem guba to on mowi a w ciazy to jak chcialas wygladac?? To samo z roztepami na cyckach... placze marudze a on no a co myslalas ze ciaza cie nie skazi rozstepem? :P dla niego KAZDY ROZSTEP TO POSTEP :D niech bedziw i tak :P

KasiaKwiatek, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Ja też na czuja i to często, żeby zawsze mieć gotową ;) Robotka i też do zera. Co mi będą na porodówce na sucho golić :P
    gotową na co świntuchu:D na seksa:D??
    kochana na porodówkę to zdążysz się ochlastać nawet jak Ci wody odejdą:D

z córą jak zaczeły się skurcze to własnie wzięłam gorącą kąpiel sprawdzającą czy skurcze są prawdziwe, ogoliłam na spokojnie boberka, poniecona że to już, ubrałam się i w sumie mogłam jeszcze w domu się położyć ale człowiek nie odświadczony nikt nic nie doradził to pojechałam na tą porodówkę:)

FASIA poka mężowi te zdjęcia co nam:)

KasiaKwiatek, mimka84, Krysti, Aguś86, Amy_, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    No ja też na czuja i na zero, ale nie dlatego, że teraz tylko ja tak zawsze :-D
    Ja tez zawsze na zero. jak bym gdzies zostawiala owlosienie to po co mialabym w ogole sie golic? :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:22

mimka84, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wera napisalas o pierogach tez zrobie duzo i po mroże sobie i mam zamiar bigos zrobic caly gar i tez w pojemniki i po mroze nie glupi pomysl :) bedzie easy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:23

weronika86 lubi tę wiadomość

‹‹ 2634 2635 2636 2637 2638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ