Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Hahahahaha Andzia a myslalam zes juz dawno upadla
Oj nie musi on o tym wiedzieć
Ale wracając do upadków - zauważyłam że mi równowaga źle działa w niedziele wystrojona wracam z tych chrzcin do domu wchodzę po 3 schodkach i na ostatnim łubudu leeecee leeceee i robie telemark i równowagę ledwo złapałam. Nosz kurdę chodzić nie umiemmimka84, Lali, Amy_, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Werka 2h? Mistrzu Ty mój!
A propos tych miękkich gondolek - wczoraj na SR babka puściła nam film sprzed 20lat i tam taką miękką gondole przypinali pasami w samochodzie jako idealny środek transportu noworodkahahaha
Amy, ja też slyszę więcznie "Dynia! idziemy!" Bez żadnych tam pięknie wyglądasz itpAle jak mówię, że jestem gruba to mówi dyplomatycznie "po prostu w ciązy, to jak chcesz wyglądać?"
mimka84, KasiaKwiatek, Fasia, Amy_, Gosha, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Niestety zauważyłam,że z każdym tygodniem ciąży cukry rosły, a insulina dopiero po 5 dniach zaczeła działać a jutro pewnie lekarka zwiększy dawkę bo czasem mam jeszcze wysokie wartości:( ten tłusty czwartek będzie ciężki ale może zjem pomarańczę na pocieszenie.
kupiłam taki wózek, jest drogi ale zależy mi aby był nie do zdarcia:
http://bebecar.pl/pl/wozki_akcesoria/wozek/10
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Polarisa90 wrote:dziewczyny jakich kosmetykow bedziecie uzywac do pielegnacji maluszka od pierwszych dni zycia?? nie wiem jakie mam kupic moZe ktos cos doradzi?
Po pół roku zmieniłam oliwkę na mleczko do ciała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:05
Polarisa90, weronika86 lubią tę wiadomość
-
hahaha właśnie wyszłam z pod prysznica ze świeżo ogoloną Katarzyną
a tu takie tematy no proszę
ja robię to 100% na czuja:D ale golę do zera:D zajmuje mi to trochę czasu ale na sucho nie wyobrażam sobie się golić
a teraz pięknie na bobaska się golęa ciul z tym, mąż i tak tam nie zagląda:P czasem ginek popatrzy ale on ma to na pewno w dupie:P
dobra oglądnę jeszcze z wami barwy szczęścia ale na M jak Miłość sie przenoszę na kanapę!! poleżeć w końcu:DFasia, Aguś86, Amy_, KasiaKwiatek, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
No niby mam wózek od znajomych ale gdzie ja pomieszcze dwa wózki? Na jeden nie mam miejsca
Amy ja też sobie nic nie uciełam wczoraj! Też jestem miszcz
KasiaKwiatek - baaardzo słabo wygląda z gondolą .. No nic, mąż wraca właśnie z Krakowa ze szkolenia to od wejścia Go napadnę z tematem wózkowymbieeeedny już mi Go szkoda, bo musiał wstać po 5, a tu żona od wejścia z takim tematem
MartaAlvi - ależ się uśmiałambardzo pieszczotliwie brzmi ta Dynia
Polarisa ja kupiłam płyn do kąpieli Hipp i linomag na pupkę, sudocrem na odparzenia i linomag krem na buźkęAmy_, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hahaha właśnie wyszłam z pod prysznica ze świeżo ogoloną Katarzyną
a tu takie tematy no proszę
ja robię to 100% na czuja:D ale golę do zera:D zajmuje mi to trochę czasu ale na sucho nie wyobrażam sobie się golić
a teraz pięknie na bobaska się golęa ciul z tym, mąż i tak tam nie zagląda:P czasem ginek popatrzy ale on ma to na pewno w dupie:P
dobra oglądnę jeszcze z wami barwy szczęścia ale na M jak Miłość sie przenoszę na kanapę!! poleżeć w końcu:D -
nick nieaktualny
-
MartaAlvi wrote:Werka 2h? Mistrzu Ty mój!
A propos tych miękkich gondolek - wczoraj na SR babka puściła nam film sprzed 20lat i tam taką miękką gondole przypinali pasami w samochodzie jako idealny środek transportu noworodkahahaha
Amy, ja też slyszę więcznie "Dynia! idziemy!" Bez żadnych tam pięknie wyglądasz itpAle jak mówię, że jestem gruba to mówi dyplomatycznie "po prostu w ciązy, to jak chcesz wyglądać?"
dla niego KAZDY ROZSTEP TO POSTEP
niech bedziw i tak
KasiaKwiatek, mimka84, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Ja też na czuja i to często, żeby zawsze mieć gotową
Robotka i też do zera. Co mi będą na porodówce na sucho golić
kochana na porodówkę to zdążysz się ochlastać nawet jak Ci wody odejdą
z córą jak zaczeły się skurcze to własnie wzięłam gorącą kąpiel sprawdzającą czy skurcze są prawdziwe, ogoliłam na spokojnie boberka, poniecona że to już, ubrałam się i w sumie mogłam jeszcze w domu się położyć ale człowiek nie odświadczony nikt nic nie doradził to pojechałam na tą porodówkę
FASIA poka mężowi te zdjęcia co nam:)KasiaKwiatek, mimka84, Krysti, Aguś86, Amy_, Fasia lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:No ja też na czuja i na zero, ale nie dlatego, że teraz tylko ja tak zawsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 20:22
mimka84, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny