Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:W takim nosidle typu fotelik to niewskazane dla dziecka za długo jednak.
spacery zazwyczaj nie trwaja 2 godzin i dziecko sie tez z tego wyciaga przeciez
dla mnie zaden problem zeby tym zastapic gondoleweronika86 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Hehe no daj mi trochę powybierać żeby nie było, że Wy się miesiącami zastanawiacie, a ja decyzję podejmuję w 2 dni !
to do mnie niepodobne !
muszę pomarudzić, poczytać, poszukać i dalej nie wiedzieć
a Ty taaaak ?????? hehe
ale masz rację, co masz mieć lepiej niż my:P pomęcz sie trochę
FASIA taka prawda że są wózki co i bez wkładki takiego noworodka powozisz jak sie ładnie rozkłada na płasko:) wtedy tylko jakiś kocyczek i podusia płaska:) my mamy szczęście że mamy dzieci prawie na lato to i tak nie będziemy opatulać. gorzej gdyby to zima miała być.
no ja młodą w foteliku woziłam nawet raz czy dwa byliśmy z mężem na spacerze:) takim dłuższym i młoda figurę baletnicy ma:D nic jej nie jest:)Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy dla mnie też żaden problem. Ba, byłabym zachwycona bo miałabym jakieś 600zł w kieszeni, bo tyle kosztuje gondola
Ale nie jestem przekonana czy na dłuższą metę dziecko wożone tylko w takim nosidełku nie miałoby później jakichś problemów chociażby z kręgosłupem..
Robotka raz czy dwa to nie ma problemu ale na każdy spacer? No nie wiem .. Muszę się zastanowić. Poczytać i przede wszystkim jutro z mężem go zobavzyć, bo jak będzie na nie to go skreślamy z listy
Angela w którym tyg rodziła? -
o fuuuj Fasia!!!! jednak opcja jaką wybrały nasze dziewczyny czyli sama spacweróka jest okej ale z gondolą wpiętą tragedia;/ może dla aktywnych rodziców to fajna opcja ale nie widze tego za bardzo ....
dobra już wiem że go nie kupisz:P -
Amy_ wrote:Brzydki ten wozek
Wózek ładny tylko ta gondola wygląda ... nie będę pisać jakNosidełko spoko ale ona to zupełnie nie pasuje
Na żywo fajnie się maszyna prezentujea jak się prowadzi! Miodzio
-
nick nieaktualny
-
Tak własnie myślałam, ze będzie to paskudnie wyglądać .. no i chu***
albo wkładka do spacerówki albo będę wydawać tysiące na leczenie chorego kręgosłupa dziecka wożonego przez 6 pierwszych miesięcy życia w nosidełku
Albo wybiorę XL albo niiiiic
-
Angela - Może i lepiej wygląda gondola natomiast jest strasznie ciężki, bo ponad 16kg i nie mam opcji wpięcia nosidełka na stelaż .. A na tym mi bardzo zależy ..
Amy dajesz mi nadzieję
Edit - wózek kwestia gustuja też jakoś nigdy na nie nie patrzyłam ale ten jest faaajny. Te wielkie koła są zajebiste. Śniegi, piaski, góry i inne błoto im nie straszne - dla mnie czad. My z mężem aktywnie spędzamy czas. Mega dużo podróżujemy i zwiedzamy więc taki wózek byłby świetny no ale jak widać nie można mieć wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 19:09
Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny