Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak fotelik jest dobrze wyprofilowany to ja nie widze problemumimka84 wrote:W takim nosidle typu fotelik to niewskazane dla dziecka za długo jednak.
spacery zazwyczaj nie trwaja 2 godzin i dziecko sie tez z tego wyciaga przeciez 
dla mnie zaden problem zeby tym zastapic gondole
weronika86 lubi tę wiadomość
-
to my tu chcemy Ci z dobrego serca:D podjąć wręcz za Ciebie decyzjęFasia wrote:Hehe no daj mi trochę powybierać żeby nie było, że Wy się miesiącami zastanawiacie, a ja decyzję podejmuję w 2 dni !
to do mnie niepodobne !
muszę pomarudzić, poczytać, poszukać i dalej nie wiedzieć 
a Ty taaaak ?????? hehe
ale masz rację, co masz mieć lepiej niż my:P pomęcz sie trochę
FASIA taka prawda że są wózki co i bez wkładki takiego noworodka powozisz jak sie ładnie rozkłada na płasko:) wtedy tylko jakiś kocyczek i podusia płaska:) my mamy szczęście że mamy dzieci prawie na lato to i tak nie będziemy opatulać. gorzej gdyby to zima miała być.
no ja młodą w foteliku woziłam nawet raz czy dwa byliśmy z mężem na spacerze:) takim dłuższym i młoda figurę baletnicy ma:D nic jej nie jest:)
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy dla mnie też żaden problem. Ba, byłabym zachwycona bo miałabym jakieś 600zł w kieszeni, bo tyle kosztuje gondola
Ale nie jestem przekonana czy na dłuższą metę dziecko wożone tylko w takim nosidełku nie miałoby później jakichś problemów chociażby z kręgosłupem..
Robotka raz czy dwa to nie ma problemu ale na każdy spacer? No nie wiem .. Muszę się zastanowić. Poczytać i przede wszystkim jutro z mężem go zobavzyć, bo jak będzie na nie to go skreślamy z listy
Angela w którym tyg rodziła? -
o fuuuj Fasia!!!! jednak opcja jaką wybrały nasze dziewczyny czyli sama spacweróka jest okej ale z gondolą wpiętą tragedia;/ może dla aktywnych rodziców to fajna opcja ale nie widze tego za bardzo ....
dobra już wiem że go nie kupisz:P -
Amy_ wrote:Brzydki ten wozek

Wózek ładny tylko ta gondola wygląda ... nie będę pisać jak
Nosidełko spoko ale ona to zupełnie nie pasuje 
Na żywo fajnie się maszyna prezentuje
a jak się prowadzi! Miodzio
-
nick nieaktualny
-
Tak własnie myślałam, ze będzie to paskudnie wyglądać .. no i chu***
albo wkładka do spacerówki albo będę wydawać tysiące na leczenie chorego kręgosłupa dziecka wożonego przez 6 pierwszych miesięcy życia w nosidełku
Albo wybiorę XL albo niiiiic
-
Angela - Może i lepiej wygląda gondola natomiast jest strasznie ciężki, bo ponad 16kg i nie mam opcji wpięcia nosidełka na stelaż .. A na tym mi bardzo zależy ..
Amy dajesz mi nadzieję
Edit - wózek kwestia gustu
ja też jakoś nigdy na nie nie patrzyłam ale ten jest faaajny. Te wielkie koła są zajebiste. Śniegi, piaski, góry i inne błoto im nie straszne - dla mnie czad. My z mężem aktywnie spędzamy czas. Mega dużo podróżujemy i zwiedzamy więc taki wózek byłby świetny no ale jak widać nie można mieć wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 19:09
Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny