Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti wrote:Ide loda czekoladowego wynurzyc z zamrazalki
nie mam męża bo ciepły tez by wystarczył
ale serio takiego mocno czekoladowego i waniliowego bym łyknęła:D
noooo Ewelcia ta wersja już wygląda pozytywnie:)
MILITTA gratulacje wyboru:)
powiem Ci że dawno temu Pajero mi się podobały:DKrysti, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EWELCIA ja z MC i KFC. Miałam podobnie, teraz to wogole przez dietę odpadło a i tak zadko w ciazy tam zaglądałam, miałam wrażenie ze jak ktoś mnie widzi z brzuchem to myśli ze zła matka dziecko śmiecmi karmi. Wstydziłam sie wchodzić
psycha zryta juz przez ta ciaze
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:zabiję Cię!!!! od wczoraj chodza za mną lody!!!
nie mam męża bo ciepły tez by wystarczył
ale serio takiego mocno czekoladowego i waniliowego bym łyknęła:D
noooo Ewelcia ta wersja już wygląda pozytywnie:)
MILITTA gratulacje wyboru:)
powiem Ci że dawno temu Pajero mi się podobały:Dmam nadzieje ze wytrzymasz ,a woda gazowana z lodem hu hu polecam
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wczoraj pisałam, że kocham KasieKwiatek dziś napiszę, że Ciebie też
Widziałam dziś, że po bokach są napy i nawet pytałam sprzedawcę czy mogę sobie odpiąć siedzisko i je wyprać ale pan nie wiedział. Jutro sprawdzę to na żywo
Co do koszyka na dole to na pewno jest odpinany, bo to już sprawdzałam
Ale fajnie, dziękuję Ci!))
mantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mimka Krysti już sobie ulżyłam:D zrobiłam kanapki z szynką
jakoś sobie te lody rekompensuję
Fasia na chłopski rozum to raczej każdy wózek musi się rozkładać pod względem odpinania części materiałowych:) w końcu czasem trzeba bo wyprać no nie??
a o tym że sprzedawca w sklepie nie wiedział to bez komentarza, są tacy rzetelni że ja Cię pieprzę, ostatnio nie wiedziałam jak się moskitierę na takie napki zapina u mnie w spacerówce i napisałam do przedstawiciela! nawet nie do sklepu tylko bezpośrednio do przedstawiciela to kazał mi jechać do sklepu a na koniec napisał że ją się chya zwyczajnie naciąga na budkę. na szczęście doszłam do tego jak się to robi prawidłowo;)mimka84, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny