Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Ooooo, też oglądałam kiedyś, takie rozpinane, ale same wielgachne były. Coś mniejszego się pojawiło?
No i właśnie małe rozmiary więc myślę że będzie idealna po porodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 21:06
-
Angela89 wrote:http://allegro.pl/koszula-ciazowa-do-karmienia-nocna-dobranocka-s-i4996039553.html coś takiego w sensie dekolt ma na takiej zasadzie
No i właśnie małe rozmiary więc myślę że będzie idealna po porodzie. -
nick nieaktualnymimka84 wrote:Wow, super, będę w piątek to jak jeszcze dorwę to kupię na pewno, lubię koszule. A tam na dziale z bielizną szukać czy gdzieś na czołówce?
Na dziale bielizna sporo jest 2 kolory więc pewnie dostanieszByły też na guziki ale wielgachne i takie babcine.
-
Boshe zabije za te lody! a najlepsze że mam i to czekoladowe z kawałkami czekolady
ale w ciąży mam manie jedzenia z bitą śmietaną, ale nie będę teraz miksera uruchamiać bo syn usypia... ech, nie wiem czy się skuszę bez bitej, hmmm
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Fasia na chłopski rozum to raczej każdy wózek musi się rozkładać pod względem odpinania części materiałowych:) w końcu czasem trzeba bo wyprać no nie??
a o tym że sprzedawca w sklepie nie wiedział to bez komentarza, są tacy rzetelni że ja Cię pieprzę, ostatnio nie wiedziałam jak się moskitierę na takie napki zapina u mnie w spacerówce i napisałam do przedstawiciela! nawet nie do sklepu tylko bezpośrednio do przedstawiciela to kazał mi jechać do sklepu a na koniec napisał że ją się chya zwyczajnie naciąga na budkę. na szczęście doszłam do tego jak się to robi prawidłowo;)
Ja gUpek jestem, bo dzieci nie mam przeca i nie wiem czy się co ściąga czy nieJutro to przetestuję w sklepie
będę wiedzieć więcej niż pan sprzedawca
-
Justinka wrote:Boshe zabije za te lody! a najlepsze że mam i to czekoladowe z kawałkami czekolady
ale w ciąży mam manie jedzenia z bitą śmietaną, ale nie będę teraz miksera uruchamiać bo syn usypia... ech, nie wiem czy się skuszę bez bitej, hmmm
Fasia dobre podejście:DFasia, Justinka, mantissa lubią tę wiadomość
-
A ja do teraz wybierała koszule na allegro, wybrałam u jednego sprzedawcy, żeby już wszystko razem przyszło i za 2koszule, szlafrok i listonosz taki miękki z gatty wyszło mi prawie 200 zł. Kurze trochę dużo, ale jakbym miała szukać jeszcze czegoś innego to chyba bym się załamała
Fasia teraz wiem co czułaś jak szukałaś koszul!!!Fasia lubi tę wiadomość