Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Ja mam takie grupowe w pzu ale za 43 zł. Wariant minimum. Ten max chyba jest za 80 zł.
To chyba zalezy od firmy w której się pracuje a która ma jakaś umowę z PZUprzynajmniej u nas ta oferta była indywidualna dla firmy męża
ja mam ten środkowy i płacę 56zł, a ten max chyba 59zWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 21:53
-
Zalezy wszystko od tego na jakis warunkach pzu podpisze umowe z firma.. ja mam najwiekszy pakiet za 59.40 chyba...
Sylwia no wiec jak bylam w szpitalu to powyzej 3 dni przysluguje mi odszkodowanie za pobyt. Skladalam przez neta dokumenty i dosztalam po paru dniach 330zl za 6 dni pobytu w szpitAlu. Ja mam stawke 55zl za dobe.. plus karte apteczna na 200zlw wybranych aptekach... po aktywacji karty twlefonicznie na stronie pzu wyswietlaja sie nazay aptek i adresy w danych miejscowosciach gdzie mozna zrealizowac platnosc ta karta. Masz na to 3 lata...
Ale wariant karty musisz miec ujety w warunkach ubezpieczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 22:07
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
kurcze maz wrocil o 17 i sie zagapilam troche a tu tyle stron naczaskalyscie...szalone baby.
MARY wszysto mozliwe, tak czy inaczej jak masz "tam" infekcje musisz sie nia zajac, moze juz cos bylo na rzeczy a antybiotyk tylko zaostrzyl i dlatego tak szybko objawy
KRISTI naprawde zamierzasz mrozic bigos i jesc go po porodzie :>?? bo to chyba odbiega troche od diety kobiety karmiacej
My bylismy na chwile obejrzec cotygodniowa porcje wozkow i juz totalnie nic nie wiem, trafilismy na fajna sprzedawczynie ale tak nam namieszala ze juz sama nie wiem czego chce.
Da fanek mutsy igo nomad- boooski, byl taki z ciemnym spodem gondolki, reszta w szarosci i brazowe dodatki z eko skorki meeega dobrze to wygladalo
Ponawiam swoj apel...blagam niech mi ktos wybierze wozek plizzzzzzz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 22:14
Amy_, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
ja po wizycie maly wazy 2239 termin mam przesunięty na 24 marzec
Gosha, Fasia, Rudzia, weronika86, Krysti, Lali, lysinka, mantissa, Justinka, Robotka1, MartaAlvi, liloe lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:kurcze maz wrocil o 17 i sie zagapilam troche a tu tyle stron naczaskalyscie...szalone baby.
MARY wszysto mozliwe, tak czy inaczej jak masz "tam" infekcje musisz sie nia zajac, moze juz cos bylo na rzeczy a antybiotyk tylko zaostrzyl i dlatego tak szybko objawy
KRISTI naprawde zamierzasz mrozic bigos i jesc go po porodzie :>?? bo to chyba odbiega troche od diety kobiety karmiacej
My bylismy na chwile obejrzec cotygodniowa porcje wozkow i juz totalnie nic nie wiem, trafilismy na fajna sprzedawczynie ale tak nam namieszala ze juz sama nie wiem czego chce.
Da fanek mutsy igo nomad- boooski, byl taki z ciemnym spodem gondolki, reszta w szarosci i brazowe dodatki z eko skorki meeega dobrze to wygladalo
Ponawiam swoj apel...blagam niech mi ktos wybierze wozek plizzzzzzztakże bigos odpuścić muszę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAaaaaaaaaaa!!!!
Przyszły dziś do mnie trzy wielkie kartony
Jestem taka podjarana , że chyba zaraz urodze jak nie będę się trzymała za krocze!
Głupi kurier powinnien wiedzieć, że ciezarnym powinno się dawkowac paczki bo od nadmiaru emocji może się w głowie pokręcic.sylvia007, Krysti, Rudzia, Angela89, Gosha, lysinka, Bambi85, mantissa, Fasia, Justinka, Amy_, adk_1989, KasiaKwiatek, iwonka1077, weronika86, CzaryMary, misia83, Eweliśka, Robotka1, Militta110816, MartaAlvi, Ewelcia, liloe lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Aaaaaaaaaaa!!!!
Przyszły dziś do mnie trzy wielkie kartony
Jestem taka podjarana , że chyba zaraz urodze jak nie będę się trzymała za krocze!
Głupi kurier powinnien wiedzieć, że ciezarnym powinno się dawkowac paczki bo od nadmiaru emocji może się w głowie pokręcic.