Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynatt wrote:Aaaaaaaaaaa!!!!
Przyszły dziś do mnie trzy wielkie kartony
Jestem taka podjarana , że chyba zaraz urodze jak nie będę się trzymała za krocze!
Głupi kurier powinnien wiedzieć, że ciezarnym powinno się dawkowac paczki bo od nadmiaru emocji może się w głowie pokręcic.natt lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Natt chwal się co tam dostałaś???!!!
Jezusieeeeee lepiej zapytaj czego ja tam nie dostałam!
wózek, fotelik samochodowy, łóżeczko, materac, przewijak , pościel, poszewka na pościel,ciuszki, kosmetyki dla mnie, paczka z Gemini i PTASIE MLECZKO od teściowej!
Aaaaa i jeszcze kosz mojżeszowy mąż mi dziś przytaszczył od koleżanki.
Naprawdę dziś zwariuję !
A jutro rano o 8 mam wizytę u położnej, boję się, że jej ciśnieniomierz wybuchnie jak moje podniecenie nie spadnie do rana.Krysti, Rudzia, sylvia007, lysinka, Gosha, mantissa, Fasia, Justinka, Amy_, KasiaKwiatek, iwonka1077, weronika86, Justineska, misia83, Eweliśka, Robotka1, Militta110816 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Przy końcówce to normalne ,nie zapomnę jak siostra moja chodziła w lecie w ciazy ło matko az otarcia miedzy kroczem miała palce u stóp takie spuchniete ze tragedia szkoda było mi jej krocze pudrowala pudrem
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam otworzyć karton z wózkiem ale mąż mnie zganił...
Mówi, że mamy małe mieszkanie i na razie nie ma na wózek miejsca bo musimy zrobić przemeblowanie.
Ale wiecie co... ja myślę, że on się po prostu boi, że zacznę wychodzić z pustym wózkiem na spacery po okolicy jak świruska.
Pfyyyy, jutro mam wolne a on idzie do pracy... wtedy zrobię napad na karton z wózkiem, sa sa sa !sylvia007, Bambi85, Rudzia, mantissa, Fasia, iwonka1077, Justinka, Amy_, KasiaKwiatek, weronika86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Krysti latem kiedy jest gorąco to normalne, kiedy się dużo chodzi lub stoi też, ale ja cały dzień leżała w łóżku, a w łazience stałam może 10 minut, więc w tym wypadku to już niro normalne, to przez tą gestozę.
-
natt wrote:Na tym koniec bo zbankrutuję wkrótce.
Sylvia mnie też ostatnio tak swędzą stopy, dłonie i nogi w ogóle, że masakra... a wieczorem i w nocy to już w ogóle strasznie. -
Mój prawy cych się uaktywnił właśnie i produkcję włączył, jak mnie to wkurza!!!
Uciekam bo jakoś spać mi się zechciało. Miałam jeszcze te koszule kupić, ale zrobię to już jutro.
Dobranoc KwietniówkiAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny