Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Amy jak z naturalnym to ok zapomniałam ze ty mleka nie możesz w sumie ja też je kiepsko trawię ale nie na tyle żeby coś z tym robić, a ty odkladasz decyzję o wózku czy zdajesz się na męża:)
doszliśmy z małżem do wniosku, że kupimy same nosidełko póki co, skoro się nie umiem zdecydować. Zresztą przez pierwsze dwa tygodnie nei będzie mi wcale potrzebna a jak będzie to pożyczę głęboki wózek od Edyty (siostra teściowej) a szarpniemy się tylko na samą spacerówkę.
Chyba, że coś faktycznie mnie urzeknie, albo się do jakiegoś przekonam w 100%.iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:No dziewczyna w potrzebie zlituj się hihi i resztę rzeczy pokaż z paczki,my lubimy spam fotkowy
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZasnąłem ale dopiero gdzieś koło pierwszej a już od szóstej nie śpię i przypominam zombie w ciąży.
Ale co tam, dalej się jaram!
Idę na kawę i do szpitala na wizytę.
Miłego dnia i do później.
KasiaKwiatek, Amy_, iwonka1077, weronika86, Fasia, Gosha, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a i nadal męczy mnie jeden sen!! może nie śniło mi się to dzisiaj a wczoraj, ale nadal śnię, że Olek robi sobie dziurę w boku mojego brzucha i wyciąga ręcę!! wczoraj wystawiła nawet nogę po czym ją wepchnęłam spowrotem trzymam tą dziurę ręką ale on nadal wystawiał i wołam do M że musimy jechać do szpitala, bo Olek wyłazi przez brzuch!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 07:44
natt, Gosha, mantissa lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:a i nadal męczy mnie jeden sen!! może nie śniło mi się to dzisiaj a wczoraj, ale nadal śnię, że Olek robi sobie dziurę w boku mojego brzucha i wyciąga ręcę!! wczoraj wystawiła nawet nogę po czym ją wepchnęłam spowrotem trzymam tą dziurę ręką ale on nadal wystawiał i wołam do M że musimy jechać do szpitala, bo Olek wyłazi przez brzuch!!
Widocznie się tego boisz jak ci się śni hihi albo to oznaka ze się porodem przejmujesz, szyciem pipki zwłaszczanatt lubi tę wiadomość
-
witam sie ja!!!!!!!!!!!!
zaczynamy 33tc!!!!!!!!!!!
amy to nie prawda ze w drugiej ciazy jest wiekszy..ja w pierwszej wygladalam jak wieloryb a brzuch byl duuuuuzo wiekszy na tym etapie
a snow nie zazdroszcze..sama miewam takie pojebane ze az szkoda pisac
natt ale podnieta masakra tez sie usmialam z twojego posta
Kaska no jestem ciekawa czy bedzie duza roznica wagi u mikiego?
ja wizyte mam dopiero za tydzien, ale tylko z polozna..3cie usg darmowe nie przysluguje jesli nic sie nie dzieje..teraz tylko z polozna, mierzenie brzucha, krew, siku, cisnienie i chyba wsio..nie wiem...
na 16ego lutego na 10.30 mam umowione spotkanie w szpitalu z fizjoterapeuta.iwonka1077, Fasia, KasiaKwiatek, Krysti, Eweliśka, Robotka1, lysinka, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy pamiętam te Twoje sny
jak Obcy chce Ci się Olek wydostać
Mówiłyście wczoraj o rudych. To już parę miesięcy temu śniło mi się, że Miki urodził się śliczny...z błękitnymi oczkami i rudymi, lekko dłuższymi falami, a właściwie bardziej kasztanowymiAmy_ lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Spicie???ta a potem napiszą że bezsenna noc
-
Weronika jak nie prawda
wszyscy mówią, że druga ciąża lżejsza w dolegliwościach ale dużo większa
a moje sny mnie przerażająale to wina tej małej pindy która mi tak wciska te swoje gałązki mało mnie nei przebije
gratuluję 33!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 07:53
-
Spaaaaac! Wyglądam jak zombie, marzę o śnie..
Kolejne śniadanie zjedzone. Mąż do pracy. Może teraz zasne..
Gratuluję kolejnych tygodni.
Amy to znak, że będziesz mieć cesarke jak Ci Olo przez brzuch wychodziGosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny