Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:ooo sprobuje w ten sposob..chociaz wczoraj zasypialam juz na prawym boku..tak fajnie mi sie zrobilo i moj dla jaj SE BRZUCH POTARMOSIL..mala rozbudzil w brzuchu i sie zaczelo...
Trzeba było go dla jaj kopnąć w jaja, a co!
No i gratuluje nowego tygodnia żeby nie było.iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Justineska wrote:Urwało mi pół wpisu cholerciaaaaa
Tez będę miała cesarkę i może sie okazać ze koniec marca a nie połowa kwietnia
Słyszałyście o tym 6 kg maluchu ? Niemowlak z nadwaga ? Naturalny poródupsssss;)
natt, Justineska, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justineska wrote:Urwało mi pół wpisu cholerciaaaaa
Tez będę miała cesarkę i może sie okazać ze koniec marca a nie połowa kwietnia
Słyszałyście o tym 6 kg maluchu ? Niemowlak z nadwaga ? Naturalny poródupsssss;)
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Taaaaa ale widzialyscie tą kobietę...?
Nie urazajac nikogo to ja myśl, że ona byłaby w stanie nawet mnie teraz urodzić a ja do chudzinek wcale nie nalenależę.
A ten jej chłop to taki bidny szczypior.ja zajmuje 3/4 lozka, prawie 100kg zywej wagi a moj 65kg przy 180cm
ale jak mnie wkurwi to tylko raz palne
-
Dzień dobry kobietki!
Ja tez.... Co za noc! Dokładnie o 2:45 zaczął mnie bolec brzuch "jak na okres"!!! Dostałam skurczy, pierwszy raz regularne, były co 12 minut, dostałam sraczki z nerwów bo to jeszcze nie czas! I wiecie co? Naprawdę bolałydopiero o 4 obudziłam swojego i mowię ze chyba jedziemy do szpitala bo nie wiem co jest grane. Wzielam ciepły prysznic, z pipy mi jakby wiecej zaczęło lecieć, myślałam ze mi czop wyleci! MA SA KRA!!! Po prysznicu lekko przeszło, spacer po chacie tez pomógł. Teraz leze i czuje tylko takie obolałe jakby wszystko..
Nie wiem co to kurwa było!!! Takie mocno skurcze przepowiadające?! Dzisiaj wizyta o 13:30, bede mądrzejsza. Wiec kochane prośba... O 13:30 wszystkie mocno zaciskamy kciuki, zeby, posladki czy kegle co tam chcecie, na szczęście dla mnie! za te moje pieprzone proteiny w moczu, zeby juz nie urosły... Chciałam byc pierwsza kwietniowka z maleństwem, ale do cholery! Nie lutowka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 08:24
-
Dzień dobry:)
Zamiast iść na drzemkę, będę Was nadrabiać po wczorajszej nieobecności:(
Fasia, ja gondoli do BJ nie kupuje bo koleżanka mi pożyczy. U mnie spacerówka w sklepie stacjonarnym jest w promocji za 1469 zł. Ale ja będę dopiero zamawiała za pół roku. Nie wiem czy sklep wysyła wózki, ale możesz zobaczyć.
Sklep: mulan.pl
Edit. Sprawdziłam, wysyłająWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 08:21
-
Gosha wrote:Dzień dobry kobietki!
Ja tez.... Co za noc! Dokładnie o 2:45 zaczął mnie bolec brzuch "jak na okres"!!! Dostałam skurczy, pierwszy raz regularne, były co 12 minut, dostałam sraczki z nerwów bo to jeszcze nie czas! I wiecie co? Naprawdę bolałydopiero o 4 obudziłam swojego i mowię ze chyba jedziemy do szpitala bo nie wiem co jest grane. Wzielam ciepły prysznic, z pipy mi jakby wiecej zaczęło lecieć, myślałam ze mi czop wyleci! MA SA KRA!!! Po prysznicu lekko przeszło, spacer po chacie tez pomógł. Teraz leze i czuje tylko takie obolałe jakby wszystko..
Nie wiem co to kurwa było!!! Takie mocno skurcze przepowiadające?! Dzisiaj wizyta o 13:30, bede mądrzejsza. Wiec kochane prośba... O 13:30 wszystkie mocno zaciskamy kciuki, zeby, posladki czy kręgle co tam chcecie, na szczęście dla mnie! za te moje pieprzone proteiny w moczu, zeby juz nie urosły... Chciałam byc pierwsza kwietniowka z maleństwem, ale do cholery! Nie lutowka! -
IWONKA napisze
Torby spakowałam wczoraj. Jeszcze przeczytałam ze dziecko urodzone w 34 tyg to juz nie wcześniak, tylko urodzone przedwcześnieno ale hoooy musi byc dobrze!!! Tylko widząc ciśnienie rano to mi sie słabo robi... Kurwa no! 169/109, fuck!!! I buzia jak luna okrągła, opuchlizna z gęby juz po nocy nie schodzi
Niech robią ze mna co chcą. Jestem GOTOWA NA WSZYSTKOWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 08:29