Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Weronika jak nie prawda
wszyscy mówią, że druga ciąża lżejsza w dolegliwościach ale dużo większa
a moje sny mnie przerażająale to wina tej małej pindy która mi tak wciska te swoje gałązki mało mnie nei przebije
gratuluję 33!ale na pewno mniejszy
mnie mala laduje jak tylko sie przewroce na prawy bok..a nie moge kurwa zasnac bo zbyt dlugo na lewym i cierpne cala, biodro boli...na plasko nie moge oddychac..a chuj...Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Wercia tabletki jakieś mu na spanie zapodaj może lepiej będzie spał ???albo kanapa zostaje
sprobuje ziolami go zalatwic
KasiaKwiatek, iwonka1077, mantissa lubią tę wiadomość
-
Weronika u mnie to samo, biodro juz wysiada od spania na lewej stronie i Olek też się wkurza jak ide na prawdą i kopie w materac
ale wyczailam że jak już "spi" i się wtedy przekręcę na prawą stronę to nawet nie zauważa i prześpię tak z pół nocy
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:co ty ta menda nawet paracetamolu do geby nie wlozy a jakbym mu gdzies chciala w jedzeniu przemycic to uwierz mi ze wiecej by w dom nie zjadl hahhahahhahha
sprobuje ziolami go zalatwic
no miałam pisaćmój mąż mówi też melisy sie napij, to się uspokoi
ta wtedy bym ja wpadła w szał, że dziecko się eni rusza
niech lepiej wariuje
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Werka ja bym wywaliła na kanapę. Mój kilka razy już dostał eksmisję...za chrapanie...na bani
no i tak chyba z 5 razy w te noc...plus z 6 razy sikaniec i chuj bez noza nie podchodz...szkoda mi go bo ja zawsze zasypiam o 22.00 a on sie meczy do 3/4 w nocy zawsze...pozcieszam go tym ze od kwietnia bedzie mial kompana do nocnych rozmow bo ja bede spacprzyda sie jedgo bezsennosc
iwonka1077, Fasia, Gosha, KasiaKwiatek, CzaryMary, Bambi85, mantissa lubią tę wiadomość
-
Cesarka czy poród naturalny co to za różnica. Tu i tu nas rezerwie tylko w inny sposób
Iwona musze się położyć, bo spalam dziś 3 godz. Od trzeciej próbowałam zasnąć.. Takze dobranoc, zjawie się po 11Amy_, iwonka1077, CzaryMary, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kwietniowki
Pierwszy raz od tygodnia sie wyspalam, chyba już od tego zmęczenia zasnęłam szybko wczoraj , bo i tak wstajemy o 6 , ale super
Śniadanko moje to dziś , dwa jajka na twardo z muśnięciem majonezuiwonka1077, Krysti lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Weronika u mnie to samo, biodro juz wysiada od spania na lewej stronie i Olek też się wkurza jak ide na prawdą i kopie w materac
ale wyczailam że jak już "spi" i się wtedy przekręcę na prawą stronę to nawet nie zauważa i prześpię tak z pół nocy
Amy_, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Wercia parę nocy wcale nie pospi przy dziecku to mu bezsenność przejdzie, to weź mu jakiś szantaż wymyśl stałą eksmisję na kanapie czy coś niech coś weźmie na te spanie
Wercia gratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 08:09
weronika86 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Wercia parę nocy wcale nie pospi przy dziecku to mu bezsenność przejdzie, to weź mu jakiś szantaż wymyśl stałą eksmisję na kanapie czy coś niech coś weźmie na te spanie
i badz tu madry..spedzam z nim 24hr na dobe, nie usne bez dziada
iwonka1077 lubi tę wiadomość