Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Boshe jak się uśmiałam z wiadomości Natt
jej jaki mega pozytyw bije, aż sobie wyobraziłam Ciebie taką podnieconą nad tymi paczkami hehe
ale szczerze też bym chyba oszalała gdybym takie paczki dostała hehe
aż mąż zareagował co mnie tak bawi, hehe i opowiadając mu nieźle się pośmiałammantissa, Bambi85, Krysti, Gosha, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha gratuluje!!
Moje dziecko odkrylo ze matka ma jeszcze cos twardego od czego mozna sie tez fajnie odpychac i nie sa to kosci biodrowe!!!
myslalam ze unikne odpychania sie od zeber! Ale nie!!! Zebra sa zabawniejsze od kosci biodrowej bo wciskaja glowke w kanal!! A nie plecy w bok brzucha matki. To juz jest malo zabawne.... a chcialam dzisiaj usnac szybciej. ok podejscie do spania numer dwa...Krysti, Gosha, KasiaKwiatek, natt, Fasia, Lali, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bezsenność w Opolu..
Natt mam nadzieje, ze mimo nadmiaru emocji usnelas? Uśmiałam się z Twojego postu) czekamy na zdjęcia jak juz rozpakujesz te wielkie paki
Amy mój synek juz dwa razy miał akcje zebra, na szczęście było to chwilowe! Ból okropny! Za to wieczorem tak wierzgal nóżkami pod skórą, że mąż aż niedowierzal z siły i intensywności. I mówił do niego żeby przestał, bo jak wtulil buzię w mój brzuch jak co dzień do snu to Go Julek okladal po twarzy
Dooobra, śniadanie zjedzone wiec wracam do łóżka z nadzieją, że zasne..Amy_, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Pierwsze śniadanko zjedzone
mąż do pracy odprawiony, nawet śniadanie mu zrobiłam! Taka dobra byłam
Natt ale miałaś dzisiaj dzień dziecka!
A i wypraszam sobie te wielgachne babcine koszule z auchan bo ja dokładnie taką mam!Amy_, KasiaKwiatek, iwonka1077, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Mordeczki
Mój Ż wychodził dziś przed 6 bo na dwa dni w delegację ruszył do Krakowa. No i ja też nie śpię...
Idę zjeść musli i kawkę robię jak Amy.
Wczoraj miałam na wizycie ciśnienie 100/60muszę coś walnąć bo dziś o 12 drugie usg i padnę na ryjek do tej pory
Amy_, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
ja nawet budzac sie o 3 nie dałabym rady
wypiłabym kawe mleczną i wsio poszła spać
kwiatek mamy taki sam zestaw śniadaniowyteż pozniej moze nie musli a owsianke ale dokrajam zawsze owoce więc prawie musli
i bez mleka fuj
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry laski
Ja tyz się obudziłam właśnie , mały już w brzuchu szaleje dla mnie jakoś za wcześnie na jedzenie, wieczorem zawsze więcej zjem i rano mi się wtedy aż tak nie chce jeść
Natt spalas po tych emocjach z paczką
-
Amy u mnie w brzuchu na pewno jedna sztuka
Owsianka?bez mleka?taka na wodzie?? Nie przelknelabym chyba,u mnie musli z mlekiem albo jogurtem ale ostatnio nie mogę tego jeść zwłaszcza wieczorem bo mi stoi w gardle jakby refluks???Amy_ lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Amy u mnie w brzuchu na pewno jedna sztuka
Owsianka?bez mleka?taka na wodzie?? Nie przelknelabym chyba,u mnie musli z mlekiem albo jogurtem ale ostatnio nie mogę tego jeść zwłaszcza wieczorem bo mi stoi w gardle jakby refluks???
to pewnie ta teoria drugiej ciązy - z drugim zawsze większyciekawe jak ja będę wyglądać w drugiej ciąży
czasem na soku np z ananasów/brzoskwiń albo świeżo wiciśniętych pomarańczy. A czasem zwyczajnie na jogurcie naturalnym. Ja na białko mam uczulenie i dodatkowy wstręt do mlekaw kawie wypije, czystego mleka nawet nei powącham
Jogurty aż tak źle na mnei nie wpływają, najgorzej mleko, jajka
Jestem zatem ograniczonaiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Hej ładny jest ten wózek
ale te mocne kolory mnie urzekają dość mocno
Ja bexy u siebie w sklepach nie widziałam a szkodaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 07:23
-
Nio nadrobilam trochę wczoraj i reszta dzisiaj, ja mam zamiar zamówienie z gemini dziś ogarnąć ale mało mi zostało bardziej takie rzeczy co tańsze .niż w normalnej aptece i trochę kosmetyków dla syncia
Amy_ lubi tę wiadomość