Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Ostatnio jak się wystroiłam na chrzciny, to się pytam męża "kochanie, czy uważasz że wyglądam grubo?" "nie - odpowiedział - uważam, że wyglądasz ciążowo". Ale powiem szczerze, że zastanawiał się chyba ze 3 minuty nad odpowiedzią, żeby kopa nie zarobić. No bo nogę jeszcze podniesę.
ha ha ha dobre moj tez sie czasem zastanawia nad odpowiedzia zeby nie zarobic kuksańca jak się go pytam czy dobrze wygladammimka84, Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
no to mimka masz meza dyplomate. Moj mi wczoraj powiedzial (bo 2 dni go w domu nie bylo) ale urośliście, ale Leon (tak nazywa moj brzych/jego zawartość
) duuuzy. Oczywiscie odebralam to "ale jestes gruba" i sie obrazilam
mf, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Kurczę, wy chociaż listy macie co trzeba wziąć a u mnie jak poszłam zapytać do budki położnych to jak na jakieś ufo na mnie spojrzały. Jakby nie wiedziały o co pytam. W końcu jakaś wydukala, że koszule do porodu i po porodzie, sztućce, kubek, tylerzyk, wodę, dla dziecka 3 zestawy, rożek albo kocyk, pampersy i chusteczki. Nic więcej nie mówiły ale domyślam się że ręcznik, kapcie i coś do ogarniecia się też muszę mieć. Więc ja wezmę taką torbę na kółkach.
-
KasiaKwiatek wrote:Fasia ile u Ciebie kosztuje BJ?
Opcja podstawowa z pałąkiem kosztuje 1589zł. Natomiast gdybym się decydowała to chyba na tą aukcję z allegro, bo tam jest gondola i fotelik maxi cosi za niecałe 2,5tys więc wychodzi taniej. Zobaczymy co mąż na ten wózekmi się spodobał. Faaaajnie się go prowadzi. Fajny materiał - łatwy do czyszczenia jak dziecko zabrudzi. Budka mega głeboka, nawet bez folii przeciwdeszczowej zmokną dziecku tylko stópki
KasiaKwiatek, mantissa, misia83 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:no to mimka masz meza dyplomate. Moj mi wczoraj powiedzial (bo 2 dni go w domu nie bylo) ale urośliście, ale Leon (tak nazywa moj brzych/jego zawartość
) duuuzy. Oczywiscie odebralam to "ale jestes gruba" i sie obrazilam
Typowe myślenie kobiet - czyli z dupyBambi85, mf, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa właśnie po obiadku - kfc, dziś mnie miło zaskoczyli w kfc bo stałam w kolejce i specjalnie dla mnie otworzyli kase
Nie chcieli głodnej ciężarnej
iwonka1077, shimmer_lip, Fasia, Bambi85, KasiaKwiatek, mimka84, Justinka, Gosha, Eweliśka, lysinka lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Dziś wpłynęła 13-tka, w końcu. Ida też widziałam już ma, a reszta uczycielek?
nie mam lapka a z tel sie nie loguje na konto. Teraz jestem baaardzo ciekawa
A ja nie puchne. A gruba jestem to powinnam. I kregoslup mnie nie boli. Spojenie mnie napieprza i niedobrze mi jak jestem glodna ale poza tym to myslalam ze z moimi gabarytami bedzie gorzej w ciazy
Tylko jak oni mnie przeniosa na lozko po tej cesarcenie wiem czy dzwig w bielanskim na stanie maja
adk_1989 lubi tę wiadomość
-
Grrrr a ja dalej nie mam kasy z ZUSu !! Czekam już półtora miesiąca na pieniądze, a na stronie pue dalej nie zarejestrowano mojego styczniowego zaświadczenia lekarskiego .. wkur*** mnie
-
KASIAK ja swojego nawet nie pytam w czym lepiej ;P, mam niestety duze lustra, Sam mi mowi spontanicznie mile rzeczy ale i tak w nie nie wierze i interpretuje je na swoj sposob, czyli jak podsumowala Fasia - z dupy
ale chyba zawsze mialam niska samoocene
O dobrze ze przypomnialyscie, ze dzisiaj 10, wreszcie konto mi sie wypelniKasiaKwiatek, mimka84, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Czesc Dziewczynki
Tlusty czwartek mmmmm juz nie moge sie doczekac
Rudzia kocyk masz z Polski? Jesli tak to jaki to jest?
Firma Bobas ma podobne ale z tego co widze chyba juz nie w sprzedazy? Nie wiempoparz sobie
Lali lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:A ja dziś się ważyłam gina 14 na +
no co? Zrzuci się
od czerwca dupa do roboty i już, a do cyca pijawka
Fasia ile u Ciebie kosztuje BJ?
Ja mam torbę babyono, super jest, pojemna, ładna i nie rozumiem czemu facet miałby mieć problem z jej noszeniem? Przecież to dziecka torba, a jakiej by se facet nie wybrał to sorry i tak wyglądałby metroseksualnie jeśli ma ją nosić jako swoją
No i teraz mi laski namieszały tą babylux, bo niedroga, a też fajna. Mi się w sówki podobają -
Ja też nie uważam siebie za super laskę, każda z nas doszukuje się u siebie jakichś mankamentów. Natomiast co do stanu w ciąży to uważam, że wyglądam cudownie! Czuję się piękna z brzuszkiem
Tyłek rośnie, cellulitis mam już chyba wszędzie, pryszcze na twarzy, spuchnięte paluszki u rąk, chodzę jak pingwin, zadyszkę łapię po kilkunastu krokach nie wspominając wchodzenia np na pierwsze piętro, ciągle stękam i narzekam bo nie mam na nic siły ale mam pod sercem małego ludzika - mojego prywatnego, którego kocham i wiem, że wszystkie zmiany jakie zachodzą w moim ciele są Jego sprawką ale nie mam Mu tego za złe, bo wiem że to kwestia czasu i mojej siły woli, systematyczności aby wrócić do figury sprzed ciąży
Bambi85, CzaryMary, mimka84, Angela89, KasiaKwiatek, mantissa, Aguś86, iwonka1077, Lali, Gosha, Amy_, Eweliśka, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny