Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny:)
Zaczynamy 32 tydzieńMaleńki waży lekko ponad 1550g, więc jest leciutki, trochę poniżej średniej
Ale wielkością termin mam dalej przesunięty do przodu. Tym razem już tylko o 1 dzień od terminu z OM.
Arturek dalej leży głową w dół, tylko nóżki przewędrowały z lewej na prawą stronę.
Ja już wszytko mam dla dzidzi. Ostatnio przywiesiliśmy półkę wiszącą nad komodę, posadziłam na niej dużego misia, zamocowałam pojemniki z Ikei, kupiłam koszyczki na kosmetyki i (tak jak Robotka) szykuję się do ostatniego zakupu do kącika- fotela do karmienia. Nie mam tylko pojęcia jaki wybrać. Pokoik zaczyna wyglądać, jakby mieszkała w nim dzidzia
Troszkę Was podczytuję chwilami, ale zaczęłam już maraton. Dzisiaj poza USG we Wrocku czeka mnie jesczze SR. Trzymajcie się ciepło:*
iwonka1077, lysinka, CzaryMary, Eweliśka, Fasia, Krysti, Rudzia, mantissa, mimka84, Robotka1, weronika86, Gosha, Amy_, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Teraz mam dwie współlokatorki chrapiące w tym jedna śmierdzi bo jara fajury po kryjomu
będzie dobrze
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:A myślała któraś nad torbą baby ono style? Cena spoko, a stylistyka jest dużo ładniejsza niż takich przeciętnych.
Liloe już coś mówili o wypisie?
Kasia kwiatek ma chyba ta torbe
Jejku jak można w ciąży jarac faje ? Fuuuj ... W ogóle nie wiem jak fajki mogą smakowac.Aguś86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Agus te babyono tez fajne chyba i takie widzialam baby merc torby tez kieszonki rozne maja i tansze sa ok 50zl
tez szukam bo mam taka zwykla bez kieszonek i ciezko pozniej w niej cos znalescWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 15:07
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Liloe ale masz pecha do tych sasiadek
dobrze ze zaraz wychodzisz
Na torbach sie nie znam bo mam od zestawu jedowa
A jesli chodzi o paczki to bede jadla caly czwartekjestem grubas, w ciazy przytylam juz 7 kg niestety ale przeciez to tlusty czwartek wiec paki i fawory musza byc do wypeku
adk_1989, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Kasia kwiatek ma chyba ta torbe
Jejku jak można w ciąży jarac faje ? Fuuuj ... W ogóle nie wiem jak fajki mogą smakowac.
Mmmm ja niestety wiem jak bardzo mogą smakować... I nie powiem, brakuje mi. Ale nie dałabym rady teraz palić i świadomie ładować dziecku do płuc to świństwo. Ale byłam kiedyś z mężem wiele godzin na izbie przyjęć a z niej jest bezpośrednio wejście na patologie ciąży i wyjście ze szpitala k wyobraźcie sobie korowód ciężarnych w tą i z powrotem przed szpital na fajkę. I to niektóre przez te kilka godzin wychodziły wielokrotnie. Niedopomyślenia!weronika86 lubi tę wiadomość
-
http://allegro.pl/hit-2013-uniwersalna-torba-do-wozka-baby-merc-i5033568149.html
ni te niedrogie robotka takie chyba wrzucala
http://allegro.pl/babylux-super-torba-do-wozka-dzieciecego-i5050062718.html
Aguś86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
Liloe dziękuję za cenną informację odnośnie cc i macicy dwurożnej. U mnie i tak z zajściem w ciążę pewnie będą problemy natomiast skoro tak to wygląda to mimo wszystko przez pierwszy rok trzeba będzie bardziej uważać coby jednak nie zaciążyć
Współczuję współlokatorek, ja niestety też zawsze mam pecha do koleżanek z sali szpitalnejTrzymam kciuki żebyś jutro wyszła! A powiedz mi co to za akcja z ordynator? Jakieś problemy mają czy co?
liloe lubi tę wiadomość