Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:kurde ja wczoraj przekroczylam jak to mowisz "magiczna" 10 i ciezko to znioslam psychicznie, mialam w ogole podejrzenie, ze mamy krzywa podloge i waga zle dziala, ale zwazylam sie chyba w 20 miejscach i wszezie tak samo fak, maz sie dziwnie patrzyl jak biegalam z ta waga ale nic to.
Twoja foto oferta Amy tez niczego sobie
ja myślałam, że jak zobaczę 9-10 na plusie to się zamałamię, ale nie - luzik, najgorzej jak patrze na swoje udasą takie zaniedbane przez cwiczenia!!!!!! buuuu.. wyłaź dziecko! matka chce już sie porządnie wypocić
Bambi nastepnym razem waż się na dywanie - to zawsze działą
Niczego sobie? 50 zl za zdjęcie? pojebało ich
-
Amy_ wrote:UWAGA MAM 9 na plusie! zbliżam się do magicznej 10
A ja dzisiaj doszłam do wniosku ze mamy najlepszy czas na rodzenie dzieci, wyszłam z wanny pobiegłam chwile na golasa po chacie i zauważyłam ze mi sie uda dotykają w środku!!! Ohhhh matko, czujecie jakby to było przy 30 stopniach? Obtarcia jakies czy cos... A tak przetrwam te ostatnie tygodnie bez żadnych obtarć, a potem schudnę w mgnieniu okado wakacji mało zostanie...
mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
8485 wrote:dziewczyny pomóżcie który jest lepszy wozek grand czy xlander zobaczcie
http://olx.pl/oferta/okazja-nowoczesny-wozek-uniwersalny-tutek-grander-alu-CID88-ID8pRUx.html#40f05180a9
http://olx.pl/oferta/wozek-x-lander-xa-3-w-1-mega-zestaw-CID88-ID8FUtr.html -
Cześć dziewczyny. Jadę właśnie po tą przekleta receptę. Muszę chłopa pochwalić, kazał mi leżeć i kanapki zrobił.
Współczuję z tymi osemkami. Mi jakoś przed 20-stka wszystkie wyszły i od razu do leczenia. Takie slabe zeby mam.już się boję co to będzie po ciąży.
-
mantissa wrote:Cześć dziewczyny. Jadę właśnie po tą przekleta receptę. Muszę chłopa pochwalić, kazał mi leżeć i kanapki zrobił.
Współczuję z tymi osemkami. Mi jakoś przed 20-stka wszystkie wyszły i od razu do leczenia. Takie slabe zeby mam.już się boję co to będzie po ciąży.
mantissa lubi tę wiadomość
-
lysinka wrote:Mnie najbardziej zasmuciło, że moja d.pa gdzieś zniknęła w trakcie ciąży
Jestem płaska
Moja dupa murzyńska sie mięsista jakas zrobiła, doprowadzę ja do stanu użytkowalnosci zaraz po ciazyale te 13 kg gdzieś musi sie upychać, nie moge wszystko na syna, wody i macice zwalać...
lysinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:to złóż ręcznik i się na nim zważ
Aguś86, Amy_, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość