Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:wiem tyle mam nie jeść. Ktg bez skurczy. Źle znosze tylko to że obok jest kobieta z dzieckiem daja je tu bo na nowordokach miejsc nie ma, jak maleństwo płacze to mnie tez łzy lecs masakra głupie hormony
o widzisz.. Masz prawidłowe odruchy!
Mnie to nic nie wzrusza. Nawet mleko mi nie leci ;] Co ze mnie za matka? ewidentnie nie jestem gotowanie rodze!
-
Dzis mnie za duzo nie bedzie bo sie przeprowadzam do krainy kurzu i pylu
ale caly dzien trzymam kciuki za dzielne dziewczyny!!! Angela trzym sie tam!!! A glupia baba niech sie cmoknie. Ona nie wue ze Martyna jest kluseczka! Poza tym duzo pomocy to wymagal Marcelek- on wazyl cos kolo 600 gramow a jest w domu i rosnie jak szalony. A Martynka bedzie zdrowa tylko troszke mniejsza!!!
Pamietaj o buziaku jak juz bedziesz w stanie!!! Moze byc nawet w mala stopke
No to przesylam swoje sily, wyciagam kociolek i zabieram sie za czarowanie -
Angela89 wrote:byla baba z norowdokow u tej obok i mowi do mnie czy u mnie jest 30 tc a ja ze tak to powiedZiala ze ruszac sie nie mam bo taki maluszek duzo potrzebuje pomocy: super gdyby odemnie to zależało normalnie pocieszające . Ja mogę tu leżeć az do terminu tylko niech lekarze pozwolą
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Po godzinie do 120
Hmmm po godzinie do 120... Wydawało mi się że po 2 do 120... No nic i tak się mieszczę na szczęściedałam sobie dzisiaj specjalnie do wiwatu ze śniadaniem, zjadłam amerykańskie naleśniki z syropem klonowym z dużą ilością masła do tego mleczko i cukier wyszedł okej więc chyba nie mam się czym martwić.
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Angela trzymam kciuki i tak jak dziewczyny piszą, wyslij męża do lekarzy, jemu muszą udzielić informacji, a zazwyczaj na porodowke jakoś tak jest, że tatusiowi chętniej informacje sprzedają.
Ją zjadłam śniadanie, a po nim jeszcze snickersa i Nina mi próbuje teraz prawym bokiem wyjść
Zadzwoniłam wczoraj do odziłowej położne z traktu w moim szpitalu ( to do niej chodziłam do szkoły rodzenia ) i mówiłam się z nią na spotkanie, dopytam ją o to czego nie pamiętamno i umówię się na poród
!!!
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry Brzuchatki
Przeżyłam wczoraj. Ślub super, bal rewelacyjnie, nawet zatańczyłam kilka piosenek. Na przyjęciu weselnym wieczorem późnym też fajnie, też potańczone. Sama się zdziwiłam, że miałam na to ochotę i siły
znaczy będę żyć
głośno było jak to na balach, Miki skakał jak szalony i chyba tańczył ze mną
Odsypiać będę pewnie na raty kilka dni, aale fajnie i warto było wyjść do ludzi
Szkoda tylko, że nadal boli mnie gardło i czuję się chora.
Angela trzymam kciuki żeby jeszcze nie dziś. Im dłużej w brzuszku tym lepiej dla małej. Dziś niedziela więc mogą odłożyć Twoją cesarkę. Z tymi lekarzami tak jest...Aguś86, sylvia007, natt, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bryyy jestem:)
ANGELA czytam od wczoraj i normalnie aż mi łzy w oczach stają jak się u Ciebie pozmieniało!! trzymaj się kochana i dużo siły życzę dla Ciebie i dla malutkiej:* na pewno będzie wszystko super zobaczysz:*
KASIAK ja też jestem po imprezie walentynkowej:D
byliśmy na zabawie takiej wiejskie w domu ludowym:) wybawiłam się dużo, były szybsze i wolniejsze kawałki ale na każdym secie byliśmy na parkiecie:)
pojadłam smakołyków i piłam hektolitry wszystkiego,
na koniec uwaga- Wyyebałam się!!! potknęłam się o 2 w nocy jak wchodziłam do auta, bark obdarty przzez kurtkę, głowa stłuczona i kolano. ja pierdykam-leżałam jak długa.
i tak, ból ramienia jest nie do zniesienia, piecze w środku dosłownie, ręką ruszam ale tak się zastanawiam czy mi coś nie pękło, bo o złamaniu raczej mowy nie ma, jak będzie ból do wieczora się utrzymywał to niestety muszę odwiedzić IP niech zrobią choć rentgena.
z młodą dobrze, fika sobie a ja żadnych dolegliwości nie czuję brzuchowych.
Amy mówisz że folm fajny? mój nie chce na niego iść:9 a ja bym się przeszła, ale przecież nie pójdę sama bo sobie jeszcze ludzie pomyślą że jestem zdesperowaną ciężarówkąmoże siostrę wyciągnę, ale tak za jakiś czas, niech minie nawał ludzisk w kinie bo teraz jakieś pojedyncze miejsca zostały:P
ok lecę, budzić męża i do kościoła, a potem obiad, odbieram młodą i lenistwo jak się uda:)KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
ANGELA cały dzień bede tutaj czekała na wiadomosci jakies od Ciebie... Przeżywam to tak jakbyśmy sie w realu znały
ale podejrzewam ze większość z nas tutaj to ma :*
weronika86, hwesta, Aguś86, sylvia007, iwonka1077, Jaga, Angela89 lubią tę wiadomość