Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysia niestety wszystkiego przewidziec nie mogę
Pocierpie trochę i może przejdzie:)
Wera to masz kociniec:)
A mi wyszło uczulenie na brzuchu jakieś.tuż pod pępkiem. Swedzi trochęidę poczytać co to mogło by być
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Hejka
Angela - i ode mnie jeszcze - wiedz, że jesteśmy tu i czekamy na wieści, łączymy się myślami
Shimmer - jaki remont mieliście? Bo chyba pytałam, ale zapomniałam
My po malowaniu całego mieszkania, no dziś jeszcze 2 warstwa w jednym pokoju, ale zmierzamy ku końcowi. Ale przerażona jestem tym kurzem i syfem. Matko, kto mi pomoże to ogarniać??
A jeszcze czeka nas generalka łazienki i nawet nie chcę o tym myśleć...teraz byl kibel i lazienka i jest masakra. A tesciowa wczoraj miala tylko tyle sily by isc do kosmetyczki. Nie zrobila nic. Dzis tez lezy, kawke sobie teraz zrobila bo sie zle czuje. I jeszcze mnie pyta co robie
nic kurwa. Tylko sprzatam cale mieszkanie po remoncie.
-
FASIA widzę ze i Ciebie dopadło. Ja jestem anty pastylkowa, szybko wyleczyłam sie czosnkiem, codziennie ramo na kanapkę ząbek, i na wieczor to samo, sok z pomarańczy i cytryny. Jak dołożysz miód to w ogóle super, ja nie mogłam z wiadomych słodkich przyczyn. Przeszło mi w 4 dni. No i pij duuuzo, herbatek gorących
polecam Roiboos bo nie zawiera teiny
Fasia lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. W łóżku leżę ale mi smutno, bo za oknem wiosennie i z mężem na spacer chciałam iść, bo niedziela to jedyny dzień kiedy On jest w domu. No ale trudno..
Ide po sok z pomarańczy, cytryny i miodu. Soku z cebuli nie mam..