Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Dziękuję Dziewczyny! Kochane jesteście
soku z cebuli nigdy nie padlam wiec wieczorem zdam relacje czy smakuje, ważne aby pomógł. Sok z wycisnietej pomarańczy, cytryny i miodu wypity. Rozumiem, że te soki z malin, bzu, sosny to do kupienia w aptece czy w sklepie normalnym?
Sok z cebuli nie jest najlepszy w smaku, ale ja miałam straszny kaszel po przeziębieniu i po 4 dniach używania po 3 razy dziennie jak ręką odjął. Warto sobie codziennie robić świeży
Mąż mi wystawił leżak na ogród i sobie godzinkę leżałam na tym słoneczku pod kocykiem. Grzeje tak, że nawet mi zimno nie było. Jak nie mogę na spacer to jakoś trzeba sobie poradzić
Jejku ciekawe co u Angeli i malutkiej. Cały czas o nich myślęAngela89 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Też właśnie się zastanawiam, co u Angeli, już długo nie pisze!!!
Dziewczyny, a kojarzycie może czy Kluska jakoś pisała niedawno? Mi to się wydaje, że już jej bardzo długo nie ma!
Kluska nie odzywała się już od baardzo dawna i też mialam juz o nia pytac... -
nick nieaktualnyKluska, Ola89, Dajana... No sporo dziewczyn zamilkło... Miejmy nadzieję, że brak wiadomości to dobre wiadomości...
Ale jestem wypruta dzisiaj...niemoc...
Wstawiłam obiad i leżę dzisiaj cały dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 14:08
-
Jejku ja to tylko dni odliczam do donoszonej ciazy a nie do terminu. Egoistyczne to straszne, ale naprawdę ze te 23 dni juz moge rodzic
11 marzec to ładna data
ja juz sie nie moge doczekać! Ciekawe jak wyniki jutro mi wyjdą, oby te proteinki nie urosły za bardzo
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:46
Militta110816, hwesta, ziolko, Bambi85, pompon, Rudzia, misia83, Aguś86, Lali, mf, Anka1501, liloe, Gosha, KasiaKwiatek, Ida, Ewelcia, mantissa, Fasia, CzaryMary, natt, natt, sylvia007, Nadzieja84, Agusiek89, mila79, iwonka1077, Justinka, weronika86, Lwica, Krysti, Juusti69, Amy_, Robotka1, Eweliśka, malinka1984, Ulka84, KotMisia, lysinka, Daisy, MartaAlvi, gosiunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela!!gratulacje kochana!!:** mala jest bardzo dzielna perelka malutka :)trzymaj sie cieplo z Martynka zleci zanim sie obejrzysz a bedziecie z mala juz w domku
)ucaluj ja od nas :* uff twoj post czytalam mezowi ze lzami w oczach
)
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Wow weszłam w dobrym momencie!!!
Angela ogromne gratulacje!
Bardzo się cieszę, że z Martynka wszystko dobrze, Ty na pewno też odetchnęłaś z ulga
Aż mam łzy w oczach, super że już miałaś okazję wycałować córeczkę!!
Odpoczywaj nasza pierwsza Kwietniowo/ Lutowa Mamuśko! :*Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Martyna Julia urodzila sie dzis kolo 10,15 dokładnie nie wiem waży 1760 mierzy 46 cm i uwagga dostala 9 punktów dostala by 10 ale jest wczesniakiem plakala rowniootko na bloku oddychala sama, poród cc w idealnym momecie bo reszta wod byla zielona. MIałam na na cycuszkach wycalowalam. Polozne mówią ze nie wygląda na typowego wczesniaka zwłaszcza na ten tydzień. mąż u niej byl na oiomie to robią jej badania dostaje 20% tlenu ale przez nosek. jest śliczna
Jakie super wieści! Dużo zdrowia dla malutkiej i Ciebie! Zuch dziewczynka
Angela89 lubi tę wiadomość