Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow!!!! ANGELA jestes juz mamusia :* ogromne gratulacje dla rodziców, nadal jestem w szoku ze pierwsza kwietniowka juz urodziła, szalenie sie cieszę ze wszystko jest ok :* tyle ile nas tutaj jest tyle niech dostanie od nas buziaczkiem maleńka :*
Ohhhh toz to trzeba juz listę nowa robić! ROBÓTKA zapisz zmiany na pierwszej stronienie moge tego przeżyć normalnie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:24
mantissa, weronika86, Robotka1, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela, super wieści! Na takie właśnie czekalysmy! Malutka aż 9 punktów, no proszę.
Gratulacje! A ty jak się czujesz po CC? Stres trochę opadł, więc możliwe, że odsypiasz troszkę.
U mnie bez zmian, podwójne odwiedziny miałam i teraz już zamierzam leżeć aż do rana, bo jednak nawet od siedzenia na krześle brzuch twardnieje.
Widzę, że teraz co rusz jakąś z nas chorobsko bierze. Chyba taki sezon.Pamiętam jak w październiku próbowałam się przeprosić z syropem z cebuli, myślałam, że będzie mi bardziej smakował niż w dzieciństwie ale niestety, nadal odruch wymiotny.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Angela gratulacje!! Cudowna wiadomość, mała jaka duża i silna i aż tyle pkt! Wspaniała wiadomość. Odpoczywajcie
)
Mąż chciał żebym Mu przeczytała wiadomość ale tak się poplakalam ze szczęścia, że nie byłam w stanie i sam czytal))
natt, Bambi85, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:47
iwonka1077, hwesta, Rudzia, Gosha, Fasia, Militta110816, Aguś86, mantissa, misia83, KasiaKwiatek, weronika86, Ida, Nadzieja84, Krysti, Agusiek89, Bambi85, Ulka84, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny