Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JAGA Zerknęłam teraz na kelendarz Angeli, wychodzi ze to 30 tyg+3 dni
A ja to teoretycznie na ten 11 marzec, a moze gestoza nie bedzie ewoluowała w zastraszajacym tempie i urodzę na te moje prima aprilis
Nikt nie zna dnia ani godzinyweronika86, Ida lubią tę wiadomość
-
ja pierdziu, poplakalam sie na tym filmiku
maz nie mogl patrzec bo tez go zamurowalo..sliczna kruszynka..angela pozwalaja ci ja dotknac wogole...jeju az sie cala trzese, nie moge uwierzyc ze juz w brzuszku mon czlowieczek porownywalnie duzy
dla mnie fantastyka
jeezu nie moge sie na nia napatrzec
ja dopiero z pracy wrocilam...lapia mnie jakies skurcze od rana, brzuch caly czas twardy..wzielam nospe i magnez na razie.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Gosha słonko mam nadzieję ze wytrwasz jak najdłużej bo to wiadomo ,ale jeśli już masz urodzić przedwcześnie to trzymajmy się terminu 11 marca nie wcześniej
Własnie powiedziałam mojemu, bo tak własnie mi się wydawało ze miałysmy termin kole siebie i mój mąż oczy wywalił na wierzch. Jutro go pogonie do zrobienia kilku rzeczy w domu bo własnie jak to powiedziałaś nikt nie zna dnia ani godziny.
Wera leż i się nie ruszaj, mam nadzieję ze to B-H. Ja się do swoich przyzwyczaiłam na tyle ze nie zwracam na nie uwagi już tak bardzo.Gosha lubi tę wiadomość
-
Jaga wrote:Gosha słonko mam nadzieję ze wytrwasz jak najdłużej bo to wiadomo ,ale jeśli już masz urodzić przedwcześnie to trzymajmy się terminu 11 marca nie wcześniej
Własnie powiedziałam mojemu, bo tak własnie mi się wydawało ze miałysmy termin kole siebie i mój mąż oczy wywalił na wierzch. Jutro go pogonie do zrobienia kilku rzeczy w domu bo własnie jak to powiedziałaś nikt nie zna dnia ani godziny.
Wera leż i się nie ruszaj, mam nadzieję ze to B-H. Ja się do swoich przyzwyczaiłam na tyle ze nie zwracam na nie uwagi już tak bardzo. -
weronika86 wrote:jaga bh mam bezbolesne, tylko brzjch sie napina i puszcza...teraz boli krzyz i brzuch miesiaczkowo..nastalam sie w pracy, poleze chwile i zobacze czy sie uspokoi
no to nie fajnie proponuję prysznic z pół h taki w miare ciepły ale nie az za bardzo, powinno po tym przejść. To jeszcze pamiętam z zeszłej ciązy , bóle itp prysznic , przejdzie ok jak nie to IP.weronika86, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:Angela ogromne gratulacje! Śliczna królewna, pierwsza nasza kwietnióweczka!
Super mała sobie daje radę, a Ty rewelacja, jak juz smigasz po cesarce
Buziaki od nas!
Ja śledziłam całą akcję od początku, aż ciarki mnie przeszły i dostałam kopa dlatego 3 pralki ubranek się suszy, jutro prasowanie...
U mnie bardzo kiepsko, ale nie będę przynudzac.
Trzymajcie się wszystkie mamusie! To która następna?weronika86, mantissa, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:no to nie fajnie proponuję prysznic z pół h taki w miare ciepły ale nie az za bardzo, powinno po tym przejść. To jeszcze pamiętam z zeszłej ciązy , bóle itp prysznic , przejdzie ok jak nie to IP.
wroce i wezme kapiel..mam wanne...no i zobaczymy..nie sa silne ale bardzo przeszkadzaja i jestem niespokojna
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:musze podjechac jesz 2km do wlasciciela domu zaplacic czynsz bo sie z nim tak umowilam a pakistan do dana nie piczeka
wroce i wezme kapiel..mam wanne...no i zobaczymy..nie sa silne ale bardzo przeszkadzaja i jestem niespokojna
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Powiem wam, że jak byłam niecierpliwa, to po zobaczeniu Martynki jestem niecierpliwa 10 razy bardziej!!! Ja też już chcę Ninkę, no ale ten miesiąc jeszcze poczekam
KasiaKwiatek, Angela89 lubią tę wiadomość
-
agus na szczescie do szoitala ma 1km..wiec blisko...gosha nie wiem nie wiem...to bylo tak dawno, nie oamietam nic i oanikune jak kazda z was
oczywiscie pakistan nie odpisuje na jebanego smsa, nie wiem czy jest w domu, czy mam jechac czy kurwa isc pod te kapiel...nienawidze jego zachowania...
-
ja nie mogę otworzyć cos na fb a tak bym chciała zobaczyć mala martynke nasza pierwsza kruszyne
Angela89 lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*]