Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguś86 wrote:Niestety jak wkleję linka i zaloguję się na fb to pisze mi, że zawartość niedostępna i że mogę nie mieć uprawnień do wyświetlania strony. Może po prostu napiszę Robotce moje namiary na fb i mnie zaprosi jak będzie wyrażała chęćhttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Aguś86 wrote:Niestety jak wkleję linka i zaloguję się na fb to pisze mi, że zawartość niedostępna i że mogę nie mieć uprawnień do wyświetlania strony. Może po prostu napiszę Robotce moje namiary na fb i mnie zaprosi jak będzie wyrażała chęć
Aguś86, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
poszukajcie grupy BBF i tam was robotka musi dodać inaczej nic nie zobaczycie.
Wera to mu napisz sms-a ze źle się czujesz i bardzo ci przykro przyjdziesz jutro i kit mu w oko.
Gosha tak tez je podglądam a zaraz to samo będzie na marcówkach bo tam już mają ciąże donoszone praktycznie.
Justka dawal wywal z siebie co się dzieje.
Aguś86, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Gosha tak właśnie myślę, bo na fb można się mega ukrywać jak ktoś chce
Już jej napisałam dane i mam nadzieje, że z moich ustawień wynika, że mnie znajdzie
Gdybyś Robotka miała kłopot to pisz coś popatrzę wtedy w te ustawienia prywatności
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Martyna Julia urodzila sie dzis kolo 10,15 dokładnie nie wiem waży 1760 mierzy 46 cm i uwagga dostala 9 punktów dostala by 10 ale jest wczesniakiem plakala rowniootko na bloku oddychala sama, poród cc w idealnym momecie bo reszta wod byla zielona. MIałam na na cycuszkach wycalowalam. Polozne mówią ze nie wygląda na typowego wczesniaka zwłaszcza na ten tydzień. mąż u niej byl na oiomie to robią jej badania dostaje 20% tlenu ale przez nosek. jest śliczna
Gratulacje no to dobrze ze malutka zdrowa:))Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtos tu pytal o luteine, ja biore 2 razy po 100.
Mialam brac juz raz po 100 ale brzuch sie mocniej napinal, za 2 tyg ograniczamy a za 3 odstawiamy (w skonczonym 36).
Zjadlam barszcz ukrainski z fasolka biala u babci i powiem wam, ze wspolczuje mezowi mojemuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 19:51
KasiaKwiatek, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martynka Angeli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 19:57
sylvia007, Ida, Ewelcia, Krysti, KasiaKwiatek, Militta110816, Lali, weronika86, 8485, natt, Aguś86, mimka84, CzaryMary, Anka1501, hwesta, Jaga, Gosha, Amy_, Agusiek89, Eweliśka, Justinka, Bambi85, mantissa, Fasia, mf, Ulka84, lysinka, Daisy, Klaudia90, Angela89, misia83, liloe, haneczka lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.... jakoś nie mogłam się zebrać przez te 4 dni żeby coś napisać - ogólnie mam mega doła i nie chciałam nikogo nim zarażać - zresztą jakiejś tęsknoty za mną nie widziałam
Chciałam sobie poprawić humor więc byłam na włoskach, manicure i pedicure i umówiłam się już na przedporodowe rzęsy
ale jakoś dalej się dołuję - szczególnie że dziś znalazłam przy pępku 3 małe rozstępy. Wiedziałm że mnie to zaboli ale nie sądziłam że aż tak
Siedzę i tyczę, chłopcy wyjątkowo mało aktywni dzisiaj co też nie wpływa dobrze na moje samopoczucie
Nadrobiłam i nie mogę uwierzyć w to co się dzieje - zostawić Was na chwilę
ANGELA gratuluję. Martynka jest prześliczna i jaka dzielna! Ty też jesteś wielka :* Oglądam filmik, ryczę i pozytywnie zazdroszczę że już ją widzisz
Swoją drogą ja z Fasią miałyśmy rodzić pierwsze i co? Fasia jeszcze sterydów nie dostała, a u mnie lekarz nawet o nich nie wspomina. Po czwartkowej wizycie chłopcy mają się świetnie. 1420g i 1302g, przepływy, brzuszki itp w normie, główki duże ale mieszczą się w granicach. Szyjka dłuuuugaśna i zamknięta 4cm więc na razie nigdzie się nie wybieram - chociaż po tym co spotkało Angelę to widać że wszystko jest możliwe....
Dziewczyny szyjkowe - trzymajcie się w tych szpitalach i żadnego rodzenia na razie!MartaAlvi się odzywała z tego szpitala jak tam u niej?
Jakiś czas temu zaczęłam 30 tydzień z bilansem +6kg i 108 cm w pępku, czyli mniej więcej tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ebb5a81d99e2.jpg
Poza tym po przygodach Angeli uznaliśmy że najwyższa pora się zebrać i być gotowym na wszystko. Chłopaki doczekali się więc własnego kąta w naszej sypialni
po drugiej stronie łóżeczek jest nasze łożeChcieliśmy jakoś urozmaicić pokój chłopakom, jednocześnie nie robiąc z niego pokoju czysto dziecięcego, bo z racji małego metrażu będziemy pomieszkiwać razem w jednym pokoju
A na koniec mała dekoracja zasłonki - uszyta przez Natalię
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/357757eef630.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 12:48
Krysti, Ida, KasiaKwiatek, Rudzia, Militta110816, weronika86, Lali, natt, Aguś86, Gosha, Justinka, Bambi85, mantissa, Fasia, lysinka, Daisy, Klaudia90, Angela89, misia83, Amy_, liloe, haneczka lubią tę wiadomość