Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Dziekuje dziewczyny że wspieralyscie mnie przez te 7 miesiecy, nigdy bym nie powiedziala ze bede tu pierwsza ale jest Martynka i jestem szczęśliwa teraz będę Was molestowac z różnymi pytaniami o ogarniecie tego cudu
ja mialam dzisiaj w studiu taka 2letnia ksiezniczke...cudo
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny... jakoś się rozjechałam emocjonalnie dzisiaj
Wszystko mnie przeraża i w ogóle... patrzę na Martynkę jest śliczna i już bym chciała chłopców mieć obok a z drugiej strony czytam na bliźniaczej ciąży jak trudno jest przy dwójce i po prostu zastanawiam sie jak dam radę
przeraża mnie to!
I jeszcze te rozstępy dzisiaj! Noż kur.... tak dbałam o ten brzuch i co? Dupa! Przyglądam się i widze że na około pępka jest dużo takich maluśkich widocznych pod światłoIdę chyba spać bo zaryczę się zaraz na śmierć...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
śliczna malutka Angela, trzymam kciuki za twojego bobaska żebycie szybko doszły do siebie i wróciły do domu, odpoczywajcie i nabierajcie sił, to będzie dla ciebie duża radośc jak zobaczysz malutką
ja jestem mało informatyczna nie wiem jak odnalezc ta grupe BBF i co dalej, jak by ktoś mógł napisac jak chłop krowie na rowie jak to zrobic to bym była wdzięcznaAngela89 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia jeżeli widzisz rozstępy pod światło to znaczy że są z tobą już bardzo długo i nawrt sie nie zorientowałaś ze je masz. Te nowe też się takie zrobią i nawet nie bedziesz o nich pamiętać!
nie łam się! Ja bede miała jedno dziecko a potrafię się popłakać z przerażenia dlatego myślę, że Twój lęk jest jam najbardziej uzasadnionym. W zasadzie uznałabym, że nie jesteś normalna gdybyś powiedziała że się nie boisz
poradzisz sobie!!!! Wszystko będzie dobrze :*
Widzę, że nie tylko ja patrząc na Martynkę uświadomiłam sobie jakie duże dziecko już noszęa ona naprawdę nie wygląda na wcześniaka! Jak by ta pieluszka nie była taka duża to pełno wymiarowy bobasek
mimka84, Lali, weronika86, Ewelcia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Dzięki dziewczyny... jakoś się rozjechałam emocjonalnie dzisiaj
Wszystko mnie przeraża i w ogóle... patrzę na Martynkę jest śliczna i już bym chciała chłopców mieć obok a z drugiej strony czytam na bliźniaczej ciąży jak trudno jest przy dwójce i po prostu zastanawiam sie jak dam radę
przeraża mnie to!
I jeszcze te rozstępy dzisiaj! Noż kur.... tak dbałam o ten brzuch i co? Dupa! Przyglądam się i widze że na około pępka jest dużo takich maluśkich widocznych pod światłoIdę chyba spać bo zaryczę się zaraz na śmierć...
Rudzia, mimka84, KasiaKwiatek, natt, Gosha, Ida, Ewelcia, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
jaga dzieki za porade z ta kapiela...nalalam cieplej wody pelna wanne...polozylam sie bokiem zeny prawie caly brzjcb byl pod woda i maz mnie oblewal gabka z bokj brzjszka i ledzwie..przeszly bole dopiero 10min po kapieli..cbyba tez nospa zaczela dzialac...od jutra juz nie pije kawy bo nasilily sie po kawie, wcziraj skorcze srodstopia..biore magnez ale widocznie kawa wyplukuje mi sporo. kawa w odstawke idzie.
-
MLA79 musisz na belly w wiad prywatnych wysłać dla ROBÓTKI swoje dane z FB. Ona Ciebie tam znajdzie i zaprosi do tajnej kwietniowej grupy.
KRYSTI dobrze ze z ta noga wszystko ok, bo nie wyglądało to ciekawie na zdjęciu. A góry piękne!
EWELCIA 6 kg przy bliźniakach... W brzuszku juz musisz chyba wiecej, będziesz laska po porodziei pogon w las smutki! Wszystkie mamy spadki formy ostatnio, trzeba na sile uśmiech do je doczepić
MARTALWI daj znać kobieto jsk tam po sterydach przypakowalasKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela ogromne gratulacje,witamy Martynkę Julię na świecie i dużo zdrówka dla calineczki,jest śliczna.
No to mamy pierwsze kwietniowe maleństwo na świecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 21:30
KasiaKwiatek, Gosha, Angela89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.