Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie byłam przerzucić moją na drugą stronę łóżka, bo ma barierkę od strony głowy na pół długości łóżka, a potem ma wyjście. Skubana tak się rzuca we śnie, że przez tą dziurę co noc wypada
Oczywiście ma poduchy na podłodze, ale zawsze się obudzi, płacze i trzeba wstawać
Ale zaraz znów będzie wstawanie co 2-3 h i zombie
-
Hwesta dziewczyny chyba polecaly te bagred z tego co pamietam, cos takiego:
http://allegro.pl/209-bawelniany-biustonosz-stanik-do-karmienia-70h-i5004032185.html
furore robil ten czarny w kropeczki
Ktos tez kiedys polecal z alles. A Liloe na poczatek polecala miękki z mitexu ( tyle co mi sie zapamietalo) sama jeszcze nie zamowilamhwesta lubi tę wiadomość
-
Bylismy na chwile za zakupach i na deserze, w zasadzie zamierzalam kupic bulki na jutro i jakas drobna spozywke a kupilismy...wozek na spontanie
, narazie mi sie podoba mam nadzieje ze tak zostanie
Poczulam ulgeo meza radosci juz nie wspominajac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 22:24
KasiaKwiatek, Aguś86, Justinka, lysinka, Angela89, adk_1989, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś otworzylam pierwszy lepszy link
zeby Hwescie wyslac, kto jak kto ale E raczej nie mam
GOSHA on juz tu wystepowal, Bebetto Silvia wizlem w koncu, stwierdzilam ze wiecej sie rozwodzic nad tym nie bede, a na ekspozycji w symyku byl turkusowy na bialym stelazu , wczesniej bylam zdecydowana na granat na bialym (tez byl) , poszlismy w sumie poogladac a wyszlismy z wozkiemi to turkusowym
Zdjecia ??? no niby mam jakies slabej jakosci z balaganem w kuchni w tle i odbijajacym sie swiatlem bo mamie wysylalam mmska .
Kolor na stronie wyglada zupelnie inaczej, na moim zdjeciu troche tez ale blizej oryginalu. No nie wiem wrzucac takie byle jakie foto?
Aguś86, KasiaKwiatek, Rudzia, Justinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny