WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie byl taki z ekspozycji, a ja mowie ze fajny ale nie chce z ekcpozycji, a pani mowi ze ma jeszcze jeden taki zapakowany , cena jak w internecie wiec wzielismy :). Gdybyscie widzialy zadowolenie mojego meza, dawno sie nie cieszyl tak przy kasie :P.
    No Rudzia , nawet za nim sie zdecydowalam, zrobilam dla Ciebie zdjecie jeszcze w sklepie prZy wozku, zebys zobaczyla proporcje czlowieka Twojego wzrostu i wozka, nie jest duzy, zgrabny nawet taki.
    Ale sie cieszeeee

Rudzia, Ida lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAMBI Ty bałaganiaro! Faktycznie syf w kuchni ;)
    Wozek pierwsza klasa! A Ty wyglądasz kwitnąco! Pokaże Ci jak wyglada grubas w środę jak zacznę kolejny tydzien :)

Bambi85 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi nic nie wymieniaj! Ten wozek jest super! I kolor wlasnie taki delikatny idelany na lato :) nie wiedzialam ze na zywo ten kolor taki ladny :P i teraz zaluje ze wzielam granatowy :P hihi

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa i Ty juz masz z tym nowszym modelem torby :) ciekawe czy ja bede miala z nowa czy stara bo na zdj byla w sumie stara :P

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Bambi nic nie wymieniaj! Ten wozek jest super! I kolor wlasnie taki delikatny idelany na lato :) nie wiedzialam ze na zywo ten kolor taki ladny :P i teraz zaluje ze wzielam granatowy :P hihi
    Rudzia granatowy tez super wiesz jaki mialam dylemat bo tez byl od reki ale uwielbiam turkus.
    IDA ja nie wiem czy chce sie wyrozniac :P o boshe to moze jednak wymienie ;)
    GOSHA no balagan bo lubie puste blaty, taka szpitalną czystość :P
    Dzięki za mile slowa babeczki, kto jak kto ale Wy umiecie humor poprawić :*

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:25

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi a ten granatowy to na prawde granatowy? Bo w necie widzialam zdj realne tego wozka i jeden byl granatowy a inny niby ten sam kolor a bardiej niebieski byl i siw maetwie wlasnie cY na pewno on bedzie ciemny bo nie chce tskiego niebieskiego..

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi super kolor, nie wymieniaj! Optymistyczny, starczy tych szarości na ulicach. Piękny jest :-) a mąż by się załamał :-P

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi nic nie wymieniaj :) Turkus jest bardzo ładny, a pierwszy wybór jest zawsze najlepszy.
    Dobranoc dziewczyny :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Hehe, nie chodzi o takie krzykliwe wyróżnianie się, bo jakbyś miała np. wściekły czerwony czy neonowy róż to tak. Ale ten jest niebieski, jak wiele innych wózków, ale wśród nich właśnie się wyróżnia :)
    o jak ladnie powiedziane, to tak moze byc :D to chyba jednak go sobie zostawie ;P
    Rudzia ten granatowy naprawde granatowy, jak na zdjeciu.
    Ten moj kolor w necie wyglada jak zwykly niebieski, a tu taka niespodzianka. A z ta torba nie zauwazylam, ale rzeczywiscie jest inna, a taka mi sie wydawala nieznajoma ale nie wiedzialam o co chodzi. Ale jestes spostrzegawcza ;), moja gąbka w glowie juz tak dobrze nie dziala hih

Rudzia, Ida lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAMBI jeszcze pytanko... Bo robie ta zbiórkę moczu 24h i juz zapelnilam te 2 litry a niby jeszcze poranny mocz mam tam wcisnąć. Nic sie nie stanie jak ten nocny i poranny pójdzie jyz do kibelka..? Bo tak sie zastanawiam czy ten poranny nie jedt w tej mieszance jakiś ważniejszy czy cos :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie nic sie nie stanie ale powinno byc z calej doby, jak wylejesz troche wynik bedzie zanizonyu , a nie masz kubeczkow na taki zwykly mocz zeby z nich skorzystac i zaniesc wszysto rano? a jak oni to wymieszaja i do czego przeleja to ich brocha :P

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Ulka84 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o rany ale wiadomości!! Gratuluje Angela i życzę szybkiego powrotu z kruszyką do domu ;) Tez sobie dopiero teraz uświadomiłam jak już duże dzieciaczki nosim pod serduchem ;)

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba mam jakiś jeden kubeczek, ale czy ja tam sie zmieszczę nie wiem, hihi ;) no nic, powiem rano w labo o moich perypetiach, najwyżej powtórzę badanie ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mila79 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MF - powodzenia, trzymaj sie oby jak najszybciej ustapiły te bóle,

Bambi super wózek i kolor, do mnie juz tez dzwonili ze sklepu ze mozna wózek odebrac ale moge jechac dopiero na poczatku marca po bebetto holland, tez juz nie moge sie doczekac

Gosha - mówiłam jak chłop krowie a gdzie na belli tą wiadomośc można wysłac

relge6ydcagtei15.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to najwyzej w nocy do kibelka jak bedzie a taki poranny do kubeczka, no chyba ze bedziesz wstawac nad ranem z moczem z wiekszej czesci nocy to ten do kubka i juz ( zawile to napisalam)

Gosha lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela moje wielkie gratulacje dla was . Martynka cudowna dziecinka ;) silna ;) a Ty bardzo dzielna duzo zdrowka dla was ;)

Mf trzymaj sie tam oby to nic zlego , powiem ci ze ja dzisiaj w nocy tez mialam tak dziwny bol w pachwinach i podbrzuszu ze ruszyc sie nie umialam takie ciagniecie jakby zakwas bylam przerazona oby sie nie powtórzylo.

Bambi wozek cudowny ;) kolorek super

A mnie najpierw przez tydzien meczyla wieczorna zgaga ale po mleku przechodzilo a teraz jest coraz gorzej lekkie cofanie jest juz nawet za dnia , takie uczucie czegoś jakby utklo w gardle i cofa sie i wraca bleh nie wiem co sie dzieje. Oooo przeczytalam ze moze to powodowac progesteron a ja wlasnie biore luteine podjezykowo od 2tyg tyle ile mam ta zgage czyzby mialo to cos wspolnego hmm dobrze ze we wtorek wizyta spytam lekarki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:27

Bambi85, Angela89 lubią tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal mam ciagle bole nad pepkiem ;/ chodzic nie moge ani nic.. bolu nie czuje jedynie jak leze..dobrze ze w czwsrtek mam wizyte u poloznej..

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MILA79 tam gdzie prowadzisz swoj kalendarz na gorze wciśnij SPOŁECZNOŚĆ a potem PRZYJACIÓŁKI, znajdź ROBOTKA1 i zaproś ja do przyjaciółek. Jsk potwierdzi będziesz mogła jej wysyłać wiadomosci. Wtedy podasz swoje dane na FB jak Cie znaleźć. Jak ona Cie na tym Facebooku odnajdzie to Ci wyślę zaproszenie do grupy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:27

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mila79 Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha dzieki, wysłałam

Dobranoc dziewczyny,
    super ze u Angeli i Martynki wszystko ok, ale może niech już nikt nie rodzi w lutym, my kwietniówki ale zaczekajmy chociaz na połowe marca

Lali, Angela89, Gosha lubią tę wiadomość

relge6ydcagtei15.png
‹‹ 2762 2763 2764 2765 2766 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ