Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie byl taki z ekspozycji, a ja mowie ze fajny ale nie chce z ekcpozycji, a pani mowi ze ma jeszcze jeden taki zapakowany , cena jak w internecie wiec wzielismy
. Gdybyscie widzialy zadowolenie mojego meza, dawno sie nie cieszyl tak przy kasie
.
No Rudzia , nawet za nim sie zdecydowalam, zrobilam dla Ciebie zdjecie jeszcze w sklepie prZy wozku, zebys zobaczyla proporcje czlowieka Twojego wzrostu i wozka, nie jest duzy, zgrabny nawet taki.
Ale sie cieszeeeeRudzia, Ida lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Bambi nic nie wymieniaj! Ten wozek jest super! I kolor wlasnie taki delikatny idelany na lato
nie wiedzialam ze na zywo ten kolor taki ladny
i teraz zaluje ze wzielam granatowy
hihi
IDA ja nie wiem czy chce sie wyrozniaco boshe to moze jednak wymienie
GOSHA no balagan bo lubie puste blaty, taka szpitalną czystość
Dzięki za mile slowa babeczki, kto jak kto ale Wy umiecie humor poprawić :* -
Bambi a ten granatowy to na prawde granatowy? Bo w necie widzialam zdj realne tego wozka i jeden byl granatowy a inny niby ten sam kolor a bardiej niebieski byl i siw maetwie wlasnie cY na pewno on bedzie ciemny bo nie chce tskiego niebieskiego..
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Hehe, nie chodzi o takie krzykliwe wyróżnianie się, bo jakbyś miała np. wściekły czerwony czy neonowy róż to tak. Ale ten jest niebieski, jak wiele innych wózków, ale wśród nich właśnie się wyróżnia
to chyba jednak go sobie zostawie ;P
Rudzia ten granatowy naprawde granatowy, jak na zdjeciu.
Ten moj kolor w necie wyglada jak zwykly niebieski, a tu taka niespodzianka. A z ta torba nie zauwazylam, ale rzeczywiscie jest inna, a taka mi sie wydawala nieznajoma ale nie wiedzialam o co chodzi. Ale jestes spostrzegawcza, moja gąbka w glowie juz tak dobrze nie dziala hih
Rudzia, Ida lubią tę wiadomość
-
BAMBI jeszcze pytanko... Bo robie ta zbiórkę moczu 24h i juz zapelnilam te 2 litry a niby jeszcze poranny mocz mam tam wcisnąć. Nic sie nie stanie jak ten nocny i poranny pójdzie jyz do kibelka..? Bo tak sie zastanawiam czy ten poranny nie jedt w tej mieszance jakiś ważniejszy czy cos
-
no pewnie nic sie nie stanie ale powinno byc z calej doby, jak wylejesz troche wynik bedzie zanizonyu , a nie masz kubeczkow na taki zwykly mocz zeby z nich skorzystac i zaniesc wszysto rano? a jak oni to wymieszaja i do czego przeleja to ich brocha
-
MF - powodzenia, trzymaj sie oby jak najszybciej ustapiły te bóle,
Bambi super wózek i kolor, do mnie juz tez dzwonili ze sklepu ze mozna wózek odebrac ale moge jechac dopiero na poczatku marca po bebetto holland, tez juz nie moge sie doczekac
Gosha - mówiłam jak chłop krowie a gdzie na belli tą wiadomośc można wysłacBambi85 lubi tę wiadomość
-
Angela moje wielkie gratulacje dla was . Martynka cudowna dziecinka
silna
a Ty bardzo dzielna duzo zdrowka dla was
Mf trzymaj sie tam oby to nic zlego , powiem ci ze ja dzisiaj w nocy tez mialam tak dziwny bol w pachwinach i podbrzuszu ze ruszyc sie nie umialam takie ciagniecie jakby zakwas bylam przerazona oby sie nie powtórzylo.
Bambi wozek cudownykolorek super
A mnie najpierw przez tydzien meczyla wieczorna zgaga ale po mleku przechodzilo a teraz jest coraz gorzej lekkie cofanie jest juz nawet za dnia , takie uczucie czegoś jakby utklo w gardle i cofa sie i wraca bleh nie wiem co sie dzieje. Oooo przeczytalam ze moze to powodowac progesteron a ja wlasnie biore luteine podjezykowo od 2tyg tyle ile mam ta zgage czyzby mialo to cos wspolnego hmm dobrze ze we wtorek wizyta spytam lekarki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:27
Bambi85, Angela89 lubią tę wiadomość
-
MILA79 tam gdzie prowadzisz swoj kalendarz na gorze wciśnij SPOŁECZNOŚĆ a potem PRZYJACIÓŁKI, znajdź ROBOTKA1 i zaproś ja do przyjaciółek. Jsk potwierdzi będziesz mogła jej wysyłać wiadomosci. Wtedy podasz swoje dane na FB jak Cie znaleźć. Jak ona Cie na tym Facebooku odnajdzie to Ci wyślę zaproszenie do grupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:27