Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No kurcze nie ma dnia, żeby ktoś do szpitala nie musiał jechać
Aż tak się już sypiemy?! Mf miejmy nadzieje, że to może jakieś uciskania maluszka na nerw. U mnie tak było przy bólu pachwin, a też ledwo się ruszalam.
Bambi gratuluje wyboruPewnie kamien z serca
Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
dobra uwaga, niestety ja tez tam wystepuje bo byla fota dla mamy, a juz schowalismy w kat i nie chce mi sie robic nowej wiec wrzucam na chwile, kto bedzie mial szczescie to zobaczy
wózek i grubasek we wlasnej osobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 23:21
Aguś86, Ida, natt, KasiaKwiatek, Rudzia, iwonka1077, mf, Lali, Ulka84, Gosha, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha Bambi
no niezła jesteś...tyle zastanawiania, rozkminek i...bum
ale rozumiem Cię, my też tak często mamy...a te wybory okazują się zawsze trafione. Wózek śliczny! Uwielbiam ten kolor!
Mf trzymaj się, dawaj znać co zdiagnozowaliWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 22:50
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
KASIAK my tez duzo rzeczy tak kupujemy na zasadzie spontanicznej decyzji i rzeczywiscie zwykle jestesmy zadowoleni wiec oby teraz tak bylo. Nie wiem, no ten turkus mi namieszal w glowie, bylam nastawiona na szarosci albo granaty ale jak zobaczylam ten turkus ...achh. W sumie stwierdzilam ze ja lubie ten kolor a dla dziecka tez bedzie fajny bo taki weselszy no i poszlo. Zrobilam to 5 minut przed zamknieciem sklepu
. Mysle ze gondolka z tym bialym na lato bedzie fajnie wygladala, a spacerowka juz bez tych bialych elementow bardziej stonowana.
Myslicie ze ok?? moge jeszcze wymienic albo oddac??
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość