WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ostatni spam!!!
    Ida nie było stelaży do wanienki w Ikei, ale ja kupiłam stelaż w smyku za 80zł i w sumie tam kupiliśmy też wanienke. Wkleję zdjęcie żebyś zobaczyła i ewentualnei pomierzyła swoją czy na taki stelaż Ci wejdzie :)
    8b950a751422b823med.jpg

Ida lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy mówiłam, że XL ciężki? :P inne podobnie, niestety. No ale coś kupić trzeba, dziecko w taczce jeździć nie będzie :P

Bambi widziałaś Husky? Cieszę się, że się spodobał :)

Fasia wsyzstkie były CIĘŻKIE... spacerówki były tylko lekkie - ale typowe spacerówki.
    Ja podnosiłam wszystkie wózki w Smyku i wszytskie były tak samo ciężkie jak XL więc wagą się na pewno nie będę sugerować :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:11

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAa najlżejszy był MUSTY EVO i w sumie podtrzymuję że super wygląda i super sie go prowadzi :D ale opinie mnie nieco zniechęcają

Bambi85 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje się do dupy.. Wszystko mnie boli. Kaszel jest tak mocny, że mam wrażenie, że przez niego urodze, bo bardzo spina mi się brzuch..
    Julek wczoraj prawie się nie ruszał. Zmienił pozycję wg mnie. Nie kopie po boku tylko bardzo mocno po szyjce czyli znowu ma pupe na dole.. Tzn kopnął mnie tak wczoraj kilka razy..

Wiecie co tu się u mnie wczoraj działo?! Mąż miał składać łóżeczko. Miało stać pod oknem, bo to jedyne wolne miejsce w naszym ciasnym pokoju. Od 14 do 22.30 robiliśmy przemeblowanie :) mam teraz tyle miejsca w pokoju co nigdy, a dodatkowo stoi tu dziecięce łóżeczko! Niewiarygodne :) jedynym minusem jest to, że musieliśmy wyrzucić telewizor.. Mieliśmy stary z dużą dupa, który teraz nie ma gdzie postawić.. Szkoda.. Ale może namowie męża na kupno płaskiego to go gdzieś na ścianę powiesimy.

To taki skrót co u mnie jakby kogoś interesowało :P

Amy jak było w Krakowie?

Bambi85, iwonka1077 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    no i ostatni spam!!!
    Ida nie było stelaży do wanienki w Ikei, ale ja kupiłam stelaż w smyku za 80zł i w sumie tam kupiliśmy też wanienke. Wkleję zdjęcie żebyś zobaczyła i ewentualnei pomierzyła swoją czy na taki stelaż Ci wejdzie :)
    8b950a751422b823med.jpg
    Stelaż super sprawa. Ja mam wanienke tega wyprofilowana z jednej strony dla noworodka, a z drugiej dla siedzacego juz dzieciaczka i właśnie stelażem. Dobrze się w niej kapalo :)

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy pisałam ostatnio o wadze, bo któraś z dziewczyn pytała czy wiem, że stelaż od husky waży 10kg. Wszystkie te wizji z gondola lub ze spacerówka ważą ok 15kg. Także różnica między nimi prawie żadna :) mutsy nie widziałam ale jedynym lekkim wózkiem u mnie w smyku był graco Evo xt jeśli dobrze nazwę pamiętam

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia Ja tez przeziębiona :( gardło boli, zapchany nos i do tego ósemka mi rośnie i booooli:(

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia to kuruj się! mój mąż znów chory. Już miesiąc choruje z kilkoma dniami przerwy, mam nadzieję, że tym razem też mnei nie załątwi - chociaz czuję nieco podwyższoną temp :/ ale nie dam sie!!!

A Fasia - ja krakowa nie lubię!!! jechaliśmy w sumie tylko żeby zobaczyć kuchnię w mieszkaniu szwagierki i do ikei.
    Widzialam te pojemniki na łóżeczko na żywo - nadal są ochydne :P

o i tu 10kg walentynkowy OLO :D szkoda, że na zdjęciu nie widąc jak strasznie boli mnie kręgosłup :( już się nawet nie mogę schylić. kurwa!
    385aa9cf30264e72med.jpg

Robotka1, hwesta, Lali, Bambi85, Fasia, lysinka, Rudzia, Aguś86, Gosha, Jaga, natt, Krysti, weronika86, Justinka, CzaryMary, Eweliśka, iwonka1077, mimka84, liloe, misia83 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ale Ty masz mały brzuszek i nie widać tych Twoich 10kg plus.Laska wyścigówka z piłeczką.

Amy_, Fasia lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Amy pisałam ostatnio o wadze, bo któraś z dziewczyn pytała czy wiem, że stelaż od husky waży 10kg. Wszystkie te wizji z gondola lub ze spacerówka ważą ok 15kg. Także różnica między nimi prawie żadna :) mutsy nie widziałam ale jedynym lekkim wózkiem u mnie w smyku był graco Evo xt jeśli dobrze nazwę pamiętam

no tyle właśnie wszystkie ważą - i to mnie smuci :( w sumie teraz narzekam bo mnie baaaaardzo boli kręgosłup i nie daje rady podnosić, ale może jak już urodzę będę miała inne wrażenie. Niestety na tą chwilę to TRAGEDIA!!!!
    mutsy waży 12 kg łącznie z gondolą - to jest na prawdę odczuwalna różnica
    13 spacerówka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:28

Fasia lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinka - on się w ciągu dnia jeszcze powiększa :P żależy jak Olo się rozpychnie :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Malinka - on się w ciągu dnia jeszcze powiększa :P żależy jak Olo się rozpychnie :P
    Przez FB wysłałam Ci swoją fotę z piątku (wiad.FB)

Amy_ lubi tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry:)

ANGELA śledzę Twoją historię od wczoraj z przerwami i jestem po prostu oczarowana Twoją Martysią:D
    mój mąż zresztą też:D i tak jak większość dziewczyn ciężko uwierzyć że my już wszystkie mamy takie albo i większe dzidziusie w brzuchach:D
    zyczę Ci szybkiego wyścia ze szpitala:) razem z córcią oczywiście:) dbajcie o siebie i uczcie się na wzajem:) będzie wszystko dobrze:)

a ja wczoraj byłam na tej IP-chcieli mnie standardowo zostawic ale oczywiście odmówiłam, wszystko z dzieckiem w porządku AFI 17! to chyba dużo no nie??
    ale za to bark zepsuty;/ tzn po oględzinach wyszło że coś tam coś tam i zwichnięty, zalecono poszukać sobie kogoś kto mi zrobi usg barku i kontrola u ortopedy za tydzień;/ no masakra w każdym razie;/

młoda wczoraj pokazała popis roku:D przez cały dzień:D w końcu mąż ją poządnie poczuł:D nawet w nocy macał mi brzuch z ndzieją że go skopie i przy tym mnie budził:)

BAMBI prześliczny kolor wózka:D bardzo wdzięczny jak na ta porę roku:D podoba mi się:D

Amy dzięki za recenzję filmu:) pójdę z ciekawości już siostrę namówiłam:) a to on jest na części?? podzielony tak jak tomy ksiązki czy jak?? hm...
    powiem Ci że ja nie spotkałam jeszcze żeby film był lepszy od książki:) książka rozbudza wyobraźnię jakakolwiek nie jest:)

ejj a co się dzieje z Martą Alvi?? przeczytałam coś o sterydach??? podpowiedzcie.

FASIA fajnie że udało się miejsce na łóżeczko wygospodarować <3 to znaczy że Julek się zmieści do pokoju:D

Fasia, Amy_, Bambi85, Aguś86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka no to fatalnie z Twoim barkiem :/ Aż nie chcę sobie wyobrażać jak pieprznęłaś o ten samochód :/ Oby to nie było nic poważnego i żebyś doszła szybko do siebie. Teraz ani leków ani niczego, masakra ...

Julek się zmieści w pokoju bez problemu :D mam bardzo wąsko koło łożeczka, w zasadzie mieszczę się tam tylko dlatego, że taka szczupła jestem ale jakoś sobie poradzę przez te kilka miesięcy :)) Jak już dojdzie materac i pościel to pokażę Wam ciasny kącik dla mojego synka :)

Amy Olo rośnie w zastraszającym tempie! Twojej wagi, tfu Jego wagi wcale nie widać, jest śliczny jak balonik! "Baloniku mój malutki, rośnij duży okrąglutki" :D

Amy_, Robotka1, Bambi85 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka - film kończy się dokładnie jak 1 tom - ona dostaje w dupę beczy strzela focha i go zostawia, wymieniają swoje imiona winda sie zamyka - więc sądzę po liczbie osób w kinie - czyt FULL nagrają drugą część :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia zauwazylam to przejęzyczenie :PP to waga Olka - żeby mi tu nie bylo niejasności ! :PPP

Fasia, iwonka1077 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka a jak żeś zwichnęła bark???? ja to widzę jestem przez ten weekend niedoinformowana :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33 tygodniowy brzuszkowy Julek :D
    99cm w pępku (czyli +35cm)
    57 kg na wadze ( czyli + 12kg) :)

P.S.
    Założyłam dziś lepszy cycnik do zdjęci, bo Wy zawsze w takich ładnych, a ja w sportowych :P
    6e5761cdfb1ecb17med.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:45

Robotka1, Bambi85, Rudzia, KasiaKwiatek, Aguś86, Amy_, Gosha, Jaga, natt, weronika86, Justinka, mf, CzaryMary, lysinka, Eweliśka, iwonka1077, mimka84, sylvia007, liloe, misia83 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Robotka a jak żeś zwichnęła bark???? ja to widzę jestem przez ten weekend niedoinformowana :P
    a wyyebałam się o krawężnik i zatrzymałam sie barkiem na kancie czegoś i łbem na samochodzie, kolano podarte, skóra na barku też-mimo że kurtke zimową miałam. bo to było w nocy jak miała znajomych odwozić którym mój mąż wyraźnie powiedział że ich w nocy wozic nie będę bo ie pozwala ale tacy byli nahalni że sie zgodziłam-głupia ja:(

no Amy kawał brzucha:D serio:D już tego Olka widać:D

FASIa musisz iedyś koniecznie zestawienie zdjęć zrobić bo mam wrażenie że Julo nie rośnie już:D tzn Twój brzuch:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:47

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis wychodzę! !

Fasia, Rudzia, KasiaKwiatek, Amy_, Militta110816, Lali, hwesta, Gosha, natt, Justinka, CzaryMary, Eweliśka, iwonka1077, Ulka84, mimka84, sylvia007, Nadzieja84, liloe, misia83 lubią tę wiadomość

‹‹ 2764 2765 2766 2767 2768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ