Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Amy mówiłam, że XL ciężki?
inne podobnie, niestety. No ale coś kupić trzeba, dziecko w taczce jeździć nie będzie
Bambi widziałaś Husky? Cieszę się, że się spodobał
Fasia wsyzstkie były CIĘŻKIE... spacerówki były tylko lekkie - ale typowe spacerówki.
Ja podnosiłam wszystkie wózki w Smyku i wszytskie były tak samo ciężkie jak XL więc wagą się na pewno nie będę sugerowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:11
-
Czuje się do dupy.. Wszystko mnie boli. Kaszel jest tak mocny, że mam wrażenie, że przez niego urodze, bo bardzo spina mi się brzuch..
Julek wczoraj prawie się nie ruszał. Zmienił pozycję wg mnie. Nie kopie po boku tylko bardzo mocno po szyjce czyli znowu ma pupe na dole.. Tzn kopnął mnie tak wczoraj kilka razy..
Wiecie co tu się u mnie wczoraj działo?! Mąż miał składać łóżeczko. Miało stać pod oknem, bo to jedyne wolne miejsce w naszym ciasnym pokoju. Od 14 do 22.30 robiliśmy przemeblowaniemam teraz tyle miejsca w pokoju co nigdy, a dodatkowo stoi tu dziecięce łóżeczko! Niewiarygodne
jedynym minusem jest to, że musieliśmy wyrzucić telewizor.. Mieliśmy stary z dużą dupa, który teraz nie ma gdzie postawić.. Szkoda.. Ale może namowie męża na kupno płaskiego to go gdzieś na ścianę powiesimy.
To taki skrót co u mnie jakby kogoś interesowało
Amy jak było w Krakowie?Bambi85, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:
-
Amy pisałam ostatnio o wadze, bo któraś z dziewczyn pytała czy wiem, że stelaż od husky waży 10kg. Wszystkie te wizji z gondola lub ze spacerówka ważą ok 15kg. Także różnica między nimi prawie żadna
mutsy nie widziałam ale jedynym lekkim wózkiem u mnie w smyku był graco Evo xt jeśli dobrze nazwę pamiętam
-
nick nieaktualny
-
Fasia to kuruj się! mój mąż znów chory. Już miesiąc choruje z kilkoma dniami przerwy, mam nadzieję, że tym razem też mnei nie załątwi - chociaz czuję nieco podwyższoną temp
ale nie dam sie!!!
A Fasia - ja krakowa nie lubię!!! jechaliśmy w sumie tylko żeby zobaczyć kuchnię w mieszkaniu szwagierki i do ikei.
Widzialam te pojemniki na łóżeczko na żywo - nadal są ochydne
o i tu 10kg walentynkowy OLOszkoda, że na zdjęciu nie widąc jak strasznie boli mnie kręgosłup
już się nawet nie mogę schylić. kurwa!
Robotka1, hwesta, Lali, Bambi85, Fasia, lysinka, Rudzia, Aguś86, Gosha, Jaga, natt, Krysti, weronika86, Justinka, CzaryMary, Eweliśka, iwonka1077, mimka84, liloe, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy pisałam ostatnio o wadze, bo któraś z dziewczyn pytała czy wiem, że stelaż od husky waży 10kg. Wszystkie te wizji z gondola lub ze spacerówka ważą ok 15kg. Także różnica między nimi prawie żadna
mutsy nie widziałam ale jedynym lekkim wózkiem u mnie w smyku był graco Evo xt jeśli dobrze nazwę pamiętam
no tyle właśnie wszystkie ważą - i to mnie smuciw sumie teraz narzekam bo mnie baaaaardzo boli kręgosłup i nie daje rady podnosić, ale może jak już urodzę będę miała inne wrażenie. Niestety na tą chwilę to TRAGEDIA!!!!
mutsy waży 12 kg łącznie z gondolą - to jest na prawdę odczuwalna różnica
13 spacerówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:28
Fasia lubi tę wiadomość
-
dzień dobry:)
ANGELA śledzę Twoją historię od wczoraj z przerwami i jestem po prostu oczarowana Twoją Martysią
mój mąż zresztą teżi tak jak większość dziewczyn ciężko uwierzyć że my już wszystkie mamy takie albo i większe dzidziusie w brzuchach:D
zyczę Ci szybkiego wyścia ze szpitala:) razem z córcią oczywiście:) dbajcie o siebie i uczcie się na wzajem:) będzie wszystko dobrze:)
a ja wczoraj byłam na tej IP-chcieli mnie standardowo zostawic ale oczywiście odmówiłam, wszystko z dzieckiem w porządku AFI 17! to chyba dużo no nie??
ale za to bark zepsuty;/ tzn po oględzinach wyszło że coś tam coś tam i zwichnięty, zalecono poszukać sobie kogoś kto mi zrobi usg barku i kontrola u ortopedy za tydzień;/ no masakra w każdym razie;/
młoda wczoraj pokazała popis roku:D przez cały dzieńw końcu mąż ją poządnie poczuł
nawet w nocy macał mi brzuch z ndzieją że go skopie i przy tym mnie budził
BAMBI prześliczny kolor wózka:D bardzo wdzięczny jak na ta porę roku:D podoba mi się
Amy dzięki za recenzję filmu:) pójdę z ciekawości już siostrę namówiłam:) a to on jest na części?? podzielony tak jak tomy ksiązki czy jak?? hm...
powiem Ci że ja nie spotkałam jeszcze żeby film był lepszy od książki:) książka rozbudza wyobraźnię jakakolwiek nie jest:)
ejj a co się dzieje z Martą Alvi?? przeczytałam coś o sterydach??? podpowiedzcie.
FASIA fajnie że udało się miejsce na łóżeczko wygospodarowaćto znaczy że Julek się zmieści do pokoju:D
Fasia, Amy_, Bambi85, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Robotka no to fatalnie z Twoim barkiem
Aż nie chcę sobie wyobrażać jak pieprznęłaś o ten samochód
Oby to nie było nic poważnego i żebyś doszła szybko do siebie. Teraz ani leków ani niczego, masakra ...
Julek się zmieści w pokoju bez problemumam bardzo wąsko koło łożeczka, w zasadzie mieszczę się tam tylko dlatego, że taka szczupła jestem ale jakoś sobie poradzę przez te kilka miesięcy
) Jak już dojdzie materac i pościel to pokażę Wam ciasny kącik dla mojego synka
Amy Olo rośnie w zastraszającym tempie! Twojej wagi, tfu Jego wagi wcale nie widać, jest śliczny jak balonik! "Baloniku mój malutki, rośnij duży okrąglutki"Amy_, Robotka1, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
33 tygodniowy brzuszkowy Julek
99cm w pępku (czyli +35cm)
57 kg na wadze ( czyli + 12kg)
P.S.
Założyłam dziś lepszy cycnik do zdjęci, bo Wy zawsze w takich ładnych, a ja w sportowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:45
Robotka1, Bambi85, Rudzia, KasiaKwiatek, Aguś86, Amy_, Gosha, Jaga, natt, weronika86, Justinka, mf, CzaryMary, lysinka, Eweliśka, iwonka1077, mimka84, sylvia007, liloe, misia83 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Robotka a jak żeś zwichnęła bark???? ja to widzę jestem przez ten weekend niedoinformowana
no Amy kawał brzucha:D serio:D już tego Olka widać
FASIa musisz iedyś koniecznie zestawienie zdjęć zrobić bo mam wrażenie że Julo nie rośnie jużtzn Twój brzuch:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:47
-
nick nieaktualny