X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hello coraz wcześniej wstaje, nie wiem o co chodzi :p,
    Fasia kuruj sie, widze ze ta infekcja wszystkich po kolei dopada :/.
    Amy zgadzam sie w 100% z Twoim postem na temat wozkow , tez sie staram byc rozsadna ale czasami, patrz wczoraj hihi gore biora emocje, no i moze takmialo byc :p. Mam wozek, ulga niesamowita, bylam go obejrzec przed chwila dalej mi sie podoba, wiec pitole, zostawię sobie go tzn Leonowi :p. Będzie mu wszystko jedno czy wozi sie turkusem czy sraczko buraczkowym :p, a ja mialam chwile radości albo dwie :p.
    A itak wiem zepewnie za rok na wiosnę/lato bede szukac spacerówki, z reszta takue bylo zalozenie od początku.

Amy_, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka na zdjęciach rzeczywiście jest wrażenie, że nie rośnie. Ja widzę wzrost po centymetrach, które się powiększają :P W ciągu tygodnia kolejny 1 cm w obwodzie mi przybył :)

Bambi wózio super, nad niczym się nie zastanawiaj - kupiłaś i musi zostać, a Leoś będzie zachwycony! :))) Ja chcę już mój wózek !! :D

Angela dziś ?? WOW !! A Martynka do kiedy zostaje? Wiesz już coś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:54

Bambi85 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dzis wychodzę! !
    juuuż? ło jeju szybciutko:D
    wiem że to dla dobra dzidzi ale ja bym się zapłakała jakbym moją miała zostawić samą w szpitalu i wrócić do domu bez brzucha:D

Fasia wiem wiem, u mnie to samo:) niby nie widac ale cm nie kłamie:D

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dzis wychodzę! !

JUŻ!? Nie za szybko? Przecież miałaś jak by nie było operację!

Ja dzisiaj spałam 11 godzin z przerwą na napicie się mleka! Wow! Mogłabym spać dłużej ale już mi się głupio zrobiło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 09:01

Fasia lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela daje mi nadzieję na czekającą mnie cesarkę - jak widać można czuć się po niej dobrze. Wierzę, że i ja będę taką szczęściarą :D

nick nieaktualny, Ewelcia lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:51

nick nieaktualny, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-D
    Ale ładna pogoda dziś u mnie, aż się chce żyć :-)

Angela jaaa :-D no tempo iście ekspresowe u Ciebie :-D a Martynka ile będzie musiała być w szpitalu? Coś wiadomo?

Co do wagi wózków no są mega ciężkie. Ja przy dziewczynach miałam typowy głęboki a potem fajną spacerówkę. Teraz też tak robię bo jak dziewczyny pisały i tak ma się dosyć go po pół roku, poza tym praktyczniej dla mnie skoro dostałam Graco Evo (btw bardzo lekki, razem z gondolą lżejszy od samego stelaża mutsy evo - porównywałam). Potem jak już wiecie BJ kupujemy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 09:09

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia a tam stanik! jego zawartość najcenniejsza :D zapytaj Julka :PP
    Już sama nie wiem czyś urosła czy nie. Hmm... chyba ciut :P

Robotka - tyś jest prawdziwa sierota! MASAKRA!!!!! ty powinnaś z ochronO chodzić! powinni cię pod pachami trzymać żebyś się nie wywaliła :P biedna ty moja, wspołczuje jak diabli, nie ma nic gorszego jak zwichnięty bark!!!

Andzia super! a z Martyną wychodzicie?

Fasia lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie super Angela ze tak dobrze sie czujesz, tez mi to daje nadzieję ze w razie co, jakos sie pozbieram. Wypis ekspresowo, u nas po cc lezy sie 5 dob :/.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAMBI - no właśnie na jakiś się zdecydowała bo nie znalazłam tej informacji :D albo za słabo szukałam

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek - ale jak ty chcesz kupić samą gondolę? nie sa się tak, ja pytałam w sklepie, siłą rzeczy kupuję się spacerówkę i gondolę można ale nei trzeba...

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po dobie wypisują po cc? Wow! Ja 3 doby byłam po sn, a po cesarce trzymają 4. Dasz radę z małą- będziesz codziennie do niej chodzić :) Mam nadzieję, że nie masz daleko.
    A jak malutka?
    Robotka dzięki bogu, że nie stało się nic malutkiej. AFI 17 perfecto ;) Chyba norma jest 5-20, więc masz dużo zapasu ;)

Robotka1 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się wydaje ze ksztalt brzucha sie Fasia zmienia i to rosniecie nie jest tak zauważalne ale jest. Moj tez mi sie wydaje podobny a centymetry ida na plus ...

Amy_, Fasia lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela dzis?? Jestem w szoku, wczkraj operacja a dzis do domu? Chyba brakuje im miejsc w szpitalu :) do kiedy Martynka zostaje? Cos wiadomo?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 34 tygodniu :)

Ale mam wkurw od rana :/ od godziny 8 próbuje się gdziekolwiek dodzwonić i poradzić w sprawie tego pieprzonego polpasca i nigdzie telefonów nie odbierają! dzwonie do dwóch położnych i do normalnej przychodni i nic!

Robotka1, Aguś86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Kwiatek - ale jak ty chcesz kupić samą gondolę? nie sa się tak, ja pytałam w sklepie, siłą rzeczy kupuję się spacerówkę i gondolę można ale nei trzeba...
    Amy ja nie kupuję, mam graco evo 3w1. Lekki, fajny. A potem samą spacerówkę Baby Jogger kupuję.

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie szybko, ale widocznie moga wypisac :) Dobrze, ze Angela wychodzi sobie spokojnie przygotuje wszystko na przyjsice malej do domku.
    Ja kawkuje w lozku wlasnie i nie umiem sie zdecydowac na stanik do karmienia :D I piore pieluchy wlasnie... Dzisiaj bede prasowala swoje rzeczy do szpitala, bo mam uprane tylko w torbie i zlozone, a nie wyprasowalam jeszcze.

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania gratuluję 34 tyg :D
    P.s. rano raczej cięzko się dodzwonić bo oni od rana mają zawsze wszędzie zapierdol :) muszisz odczekać :)

Anka1501, Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Fasia a tam stanik! jego zawartość najcenniejsza :D zapytaj Julka :PP
    Już sama nie wiem czyś urosła czy nie. Hmm... chyba ciut :P

Robotka - tyś jest prawdziwa sierota! MASAKRA!!!!! ty powinnaś z ochronO chodzić! powinni cię pod pachami trzymać żebyś się nie wywaliła :P biedna ty moja, wspołczuje jak diabli, nie ma nic gorszego jak zwichnięty bark!!!

Andzia super! a z Martyną wychodzicie?

oj sierota ze mnie!! już drugi raz się wywróciłam, raz wjechałam autem do fosy i więcej grzechów nie pamiętam. jedno wiem na pewno-nie wychodzę z domu do rozwiązania!!!
    łochrona by się przydała albo koło ratunkowe i motylki do pływania,i kask!!! :D
    ej no co Ty:) takiego wcześniaczka szybko nie wypuszczą, a Ty sie pytasz czy z Martynką wychodzi:D normalny noworodek na drugi dzień nie wychodzi przecie:D a tu wcześniaczek:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek pisałam tu dziś, że jednym lekkim wózkiem wśród wszystkich w Smyku był własnie Graco Evo :D naprawdę różnica odczuwalna przy podnoszeniu względem całej reszty. Mi się on bardzo podobał ale mąż uznał, że materiał jest taki tandentny czyli ortalionowy, jak z parasolki. Nie kłóciłam się :P

Amy - Bambi wzięła Bebetto Silvia w kolorze turkusowym! :)

Bambi - kształt się zmienia - zaczynam się rozlewać bardziej na boki. Przy tak zrobionym zdjęciu tego nie widać ale tak jak piszesz - centymetry lecą :)

Amy_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 2765 2766 2767 2768 2769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ