WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hello coraz wcześniej wstaje, nie wiem o co chodzi :p,
    Fasia kuruj sie, widze ze ta infekcja wszystkich po kolei dopada :/.
    Amy zgadzam sie w 100% z Twoim postem na temat wozkow , tez sie staram byc rozsadna ale czasami, patrz wczoraj hihi gore biora emocje, no i moze takmialo byc :p. Mam wozek, ulga niesamowita, bylam go obejrzec przed chwila dalej mi sie podoba, wiec pitole, zostawię sobie go tzn Leonowi :p. Będzie mu wszystko jedno czy wozi sie turkusem czy sraczko buraczkowym :p, a ja mialam chwile radości albo dwie :p.
    A itak wiem zepewnie za rok na wiosnę/lato bede szukac spacerówki, z reszta takue bylo zalozenie od początku.

Amy_, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka na zdjęciach rzeczywiście jest wrażenie, że nie rośnie. Ja widzę wzrost po centymetrach, które się powiększają :P W ciągu tygodnia kolejny 1 cm w obwodzie mi przybył :)

Bambi wózio super, nad niczym się nie zastanawiaj - kupiłaś i musi zostać, a Leoś będzie zachwycony! :))) Ja chcę już mój wózek !! :D

Angela dziś ?? WOW !! A Martynka do kiedy zostaje? Wiesz już coś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:54

Bambi85 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dzis wychodzę! !
    juuuż? ło jeju szybciutko:D
    wiem że to dla dobra dzidzi ale ja bym się zapłakała jakbym moją miała zostawić samą w szpitalu i wrócić do domu bez brzucha:D

Fasia wiem wiem, u mnie to samo:) niby nie widac ale cm nie kłamie:D

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dzis wychodzę! !

JUŻ!? Nie za szybko? Przecież miałaś jak by nie było operację!

Ja dzisiaj spałam 11 godzin z przerwą na napicie się mleka! Wow! Mogłabym spać dłużej ale już mi się głupio zrobiło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 09:01

Fasia lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela daje mi nadzieję na czekającą mnie cesarkę - jak widać można czuć się po niej dobrze. Wierzę, że i ja będę taką szczęściarą :D

CzaryMary, Ewelcia lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 20:51

KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :-D
    Ale ładna pogoda dziś u mnie, aż się chce żyć :-)

Angela jaaa :-D no tempo iście ekspresowe u Ciebie :-D a Martynka ile będzie musiała być w szpitalu? Coś wiadomo?

Co do wagi wózków no są mega ciężkie. Ja przy dziewczynach miałam typowy głęboki a potem fajną spacerówkę. Teraz też tak robię bo jak dziewczyny pisały i tak ma się dosyć go po pół roku, poza tym praktyczniej dla mnie skoro dostałam Graco Evo (btw bardzo lekki, razem z gondolą lżejszy od samego stelaża mutsy evo - porównywałam). Potem jak już wiecie BJ kupujemy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 09:09

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia a tam stanik! jego zawartość najcenniejsza :D zapytaj Julka :PP
    Już sama nie wiem czyś urosła czy nie. Hmm... chyba ciut :P

Robotka - tyś jest prawdziwa sierota! MASAKRA!!!!! ty powinnaś z ochronO chodzić! powinni cię pod pachami trzymać żebyś się nie wywaliła :P biedna ty moja, wspołczuje jak diabli, nie ma nic gorszego jak zwichnięty bark!!!

Andzia super! a z Martyną wychodzicie?

Fasia lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie super Angela ze tak dobrze sie czujesz, tez mi to daje nadzieję ze w razie co, jakos sie pozbieram. Wypis ekspresowo, u nas po cc lezy sie 5 dob :/.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAMBI - no właśnie na jakiś się zdecydowała bo nie znalazłam tej informacji :D albo za słabo szukałam

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek - ale jak ty chcesz kupić samą gondolę? nie sa się tak, ja pytałam w sklepie, siłą rzeczy kupuję się spacerówkę i gondolę można ale nei trzeba...

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po dobie wypisują po cc? Wow! Ja 3 doby byłam po sn, a po cesarce trzymają 4. Dasz radę z małą- będziesz codziennie do niej chodzić :) Mam nadzieję, że nie masz daleko.
    A jak malutka?
    Robotka dzięki bogu, że nie stało się nic malutkiej. AFI 17 perfecto ;) Chyba norma jest 5-20, więc masz dużo zapasu ;)

Robotka1 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie się wydaje ze ksztalt brzucha sie Fasia zmienia i to rosniecie nie jest tak zauważalne ale jest. Moj tez mi sie wydaje podobny a centymetry ida na plus ...

Amy_, Fasia lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela dzis?? Jestem w szoku, wczkraj operacja a dzis do domu? Chyba brakuje im miejsc w szpitalu :) do kiedy Martynka zostaje? Cos wiadomo?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 34 tygodniu :)

Ale mam wkurw od rana :/ od godziny 8 próbuje się gdziekolwiek dodzwonić i poradzić w sprawie tego pieprzonego polpasca i nigdzie telefonów nie odbierają! dzwonie do dwóch położnych i do normalnej przychodni i nic!

Robotka1, Aguś86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Kwiatek - ale jak ty chcesz kupić samą gondolę? nie sa się tak, ja pytałam w sklepie, siłą rzeczy kupuję się spacerówkę i gondolę można ale nei trzeba...
    Amy ja nie kupuję, mam graco evo 3w1. Lekki, fajny. A potem samą spacerówkę Baby Jogger kupuję.

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie szybko, ale widocznie moga wypisac :) Dobrze, ze Angela wychodzi sobie spokojnie przygotuje wszystko na przyjsice malej do domku.
    Ja kawkuje w lozku wlasnie i nie umiem sie zdecydowac na stanik do karmienia :D I piore pieluchy wlasnie... Dzisiaj bede prasowala swoje rzeczy do szpitala, bo mam uprane tylko w torbie i zlozone, a nie wyprasowalam jeszcze.

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania gratuluję 34 tyg :D
    P.s. rano raczej cięzko się dodzwonić bo oni od rana mają zawsze wszędzie zapierdol :) muszisz odczekać :)

Anka1501, Fasia, Bambi85 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Fasia a tam stanik! jego zawartość najcenniejsza :D zapytaj Julka :PP
    Już sama nie wiem czyś urosła czy nie. Hmm... chyba ciut :P

Robotka - tyś jest prawdziwa sierota! MASAKRA!!!!! ty powinnaś z ochronO chodzić! powinni cię pod pachami trzymać żebyś się nie wywaliła :P biedna ty moja, wspołczuje jak diabli, nie ma nic gorszego jak zwichnięty bark!!!

Andzia super! a z Martyną wychodzicie?

oj sierota ze mnie!! już drugi raz się wywróciłam, raz wjechałam autem do fosy i więcej grzechów nie pamiętam. jedno wiem na pewno-nie wychodzę z domu do rozwiązania!!!
    łochrona by się przydała albo koło ratunkowe i motylki do pływania,i kask!!! :D
    ej no co Ty:) takiego wcześniaczka szybko nie wypuszczą, a Ty sie pytasz czy z Martynką wychodzi:D normalny noworodek na drugi dzień nie wychodzi przecie:D a tu wcześniaczek:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek pisałam tu dziś, że jednym lekkim wózkiem wśród wszystkich w Smyku był własnie Graco Evo :D naprawdę różnica odczuwalna przy podnoszeniu względem całej reszty. Mi się on bardzo podobał ale mąż uznał, że materiał jest taki tandentny czyli ortalionowy, jak z parasolki. Nie kłóciłam się :P

Amy - Bambi wzięła Bebetto Silvia w kolorze turkusowym! :)

Bambi - kształt się zmienia - zaczynam się rozlewać bardziej na boki. Przy tak zrobionym zdjęciu tego nie widać ale tak jak piszesz - centymetry lecą :)

Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 2765 2766 2767 2768 2769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ