Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No hello coraz wcześniej wstaje, nie wiem o co chodzi :p,
Fasia kuruj sie, widze ze ta infekcja wszystkich po kolei dopada.
Amy zgadzam sie w 100% z Twoim postem na temat wozkow , tez sie staram byc rozsadna ale czasami, patrz wczoraj hihi gore biora emocje, no i moze takmialo byc :p. Mam wozek, ulga niesamowita, bylam go obejrzec przed chwila dalej mi sie podoba, wiec pitole, zostawię sobie go tzn Leonowi :p. Będzie mu wszystko jedno czy wozi sie turkusem czy sraczko buraczkowym :p, a ja mialam chwile radości albo dwie :p.
A itak wiem zepewnie za rok na wiosnę/lato bede szukac spacerówki, z reszta takue bylo zalozenie od początku.Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
Robotka na zdjęciach rzeczywiście jest wrażenie, że nie rośnie. Ja widzę wzrost po centymetrach, które się powiększają
W ciągu tygodnia kolejny 1 cm w obwodzie mi przybył
Bambi wózio super, nad niczym się nie zastanawiaj - kupiłaś i musi zostać, a Leoś będzie zachwycony!)) Ja chcę już mój wózek !!
Angela dziś ?? WOW !! A Martynka do kiedy zostaje? Wiesz już coś?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 08:54
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Dzis wychodzę! !
wiem że to dla dobra dzidzi ale ja bym się zapłakała jakbym moją miała zostawić samą w szpitalu i wrócić do domu bez brzucha:D
Fasia wiem wiem, u mnie to samo:) niby nie widac ale cm nie kłamie:DFasia lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Dzis wychodzę! !
JUŻ!? Nie za szybko? Przecież miałaś jak by nie było operację!
Ja dzisiaj spałam 11 godzin z przerwą na napicie się mleka! Wow! Mogłabym spać dłużej ale już mi się głupio zrobiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 09:01
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
Ale ładna pogoda dziś u mnie, aż się chce żyć
Angela jaaano tempo iście ekspresowe u Ciebie
a Martynka ile będzie musiała być w szpitalu? Coś wiadomo?
Co do wagi wózków no są mega ciężkie. Ja przy dziewczynach miałam typowy głęboki a potem fajną spacerówkę. Teraz też tak robię bo jak dziewczyny pisały i tak ma się dosyć go po pół roku, poza tym praktyczniej dla mnie skoro dostałam Graco Evo (btw bardzo lekki, razem z gondolą lżejszy od samego stelaża mutsy evo - porównywałam). Potem jak już wiecie BJ kupujemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 09:09
-
Fasia a tam stanik! jego zawartość najcenniejsza
zapytaj Julka :PP
Już sama nie wiem czyś urosła czy nie. Hmm... chyba ciut
Robotka - tyś jest prawdziwa sierota! MASAKRA!!!!! ty powinnaś z ochronO chodzić! powinni cię pod pachami trzymać żebyś się nie wywaliłabiedna ty moja, wspołczuje jak diabli, nie ma nic gorszego jak zwichnięty bark!!!
Andzia super! a z Martyną wychodzicie?Fasia lubi tę wiadomość
-
Po dobie wypisują po cc? Wow! Ja 3 doby byłam po sn, a po cesarce trzymają 4. Dasz radę z małą- będziesz codziennie do niej chodzić
Mam nadzieję, że nie masz daleko.
A jak malutka?
Robotka dzięki bogu, że nie stało się nic malutkiej. AFI 17 perfectoChyba norma jest 5-20, więc masz dużo zapasu
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Witam się w 34 tygodniu
Ale mam wkurw od ranaod godziny 8 próbuje się gdziekolwiek dodzwonić i poradzić w sprawie tego pieprzonego polpasca i nigdzie telefonów nie odbierają! dzwonie do dwóch położnych i do normalnej przychodni i nic!
Robotka1, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Kwiatek - ale jak ty chcesz kupić samą gondolę? nie sa się tak, ja pytałam w sklepie, siłą rzeczy kupuję się spacerówkę i gondolę można ale nei trzeba...
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFaktycznie szybko, ale widocznie moga wypisac
Dobrze, ze Angela wychodzi sobie spokojnie przygotuje wszystko na przyjsice malej do domku.
Ja kawkuje w lozku wlasnie i nie umiem sie zdecydowac na stanik do karmieniaI piore pieluchy wlasnie... Dzisiaj bede prasowala swoje rzeczy do szpitala, bo mam uprane tylko w torbie i zlozone, a nie wyprasowalam jeszcze.
-
Amy_ wrote:Fasia a tam stanik! jego zawartość najcenniejsza
zapytaj Julka :PP
Już sama nie wiem czyś urosła czy nie. Hmm... chyba ciut
Robotka - tyś jest prawdziwa sierota! MASAKRA!!!!! ty powinnaś z ochronO chodzić! powinni cię pod pachami trzymać żebyś się nie wywaliłabiedna ty moja, wspołczuje jak diabli, nie ma nic gorszego jak zwichnięty bark!!!
Andzia super! a z Martyną wychodzicie?
oj sierota ze mnie!! już drugi raz się wywróciłam, raz wjechałam autem do fosy i więcej grzechów nie pamiętam. jedno wiem na pewno-nie wychodzę z domu do rozwiązania!!!
łochrona by się przydała albo koło ratunkowe i motylki do pływania,i kask!!!
ej no co Ty:) takiego wcześniaczka szybko nie wypuszczą, a Ty sie pytasz czy z Martynką wychodzi:D normalny noworodek na drugi dzień nie wychodzi przecie:D a tu wcześniaczek:D -
KasiaKwiatek pisałam tu dziś, że jednym lekkim wózkiem wśród wszystkich w Smyku był własnie Graco Evo
naprawdę różnica odczuwalna przy podnoszeniu względem całej reszty. Mi się on bardzo podobał ale mąż uznał, że materiał jest taki tandentny czyli ortalionowy, jak z parasolki. Nie kłóciłam się
Amy - Bambi wzięła Bebetto Silvia w kolorze turkusowym!
Bambi - kształt się zmienia - zaczynam się rozlewać bardziej na boki. Przy tak zrobionym zdjęciu tego nie widać ale tak jak piszesz - centymetry lecąAmy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość