Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTen mi sie podoba np http://sklepkostar.com.pl/default/biustonosze/dla-mam/biustonosz-macierzynski-mm35.html i ten http://sklepkostar.com.pl/default/biustonosze/dla-mam/biustonosz-macierzynski-mm28.html ale nie wiem czy on wygodny bedzie do karmienia... w sensie czy nie powinnam kupic zwykly bawelniany np. ten mitex
-
Amy_ wrote:BAMBI - no właśnie na jakiś się zdecydowała bo nie znalazłam tej informacji
albo za słabo szukałam
spodobal mi sie bebetto Silvia ...turkusowy :p, aze byl jeszcze jeden dostepny od reki, zapakowany w kartonie to wzielam i tak o to na spontanie mamy wózek
. Potem zaczęłam się zastanawiac czy nieza duzy ten spontan jak na mnie ale pitole zostawiam bryke :p.
Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy tylko najlepsze jest to, że nawet dzwonilam do normalnej przychodni i zapisze się do mojej rodzinnej. Rejestracja tel jest od godz 8- oczywiście nikt nie odbiera a jak ktoś w końcu odbierze to mówią ze juz tego dnia nie ma miejsc i żeby dzwonić rano... Paranoja
-
nick nieaktualnyAnka1501 zadzwon na Karowa w Warszawie, one tam w sumie zawsze odbieraja, przynajmniej ja nie mialam problemu jak dzwonilam, zawsze sie czegos dowiesz a mozesz zablefowac ze przeciez mieszkasz w Warszawie w razie co, a wiedze wykorzystac u siebie, oto nr na izbe przyjec (22) 59 66 135
Anka1501, Fasia, Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Wczoraj bylismy po bulki i weszlam jak zawsze :p poogladac wozki, a ze mialam dziwny nastroj
spodobal mi sie bebetto Silvia ...turkusowy :p, aze byl jeszcze jeden dostepny od reki, zapakowany w kartonie to wzielam i tak o to na spontanie mamy wózek
. Potem zaczęłam się zastanawiac czy nieza duzy ten spontan jak na mnie ale pitole zostawiam bryke :p.
o widzisz to masz juz z głowy..
ja ten też widzialam ale fotelik recaro niestety mi ogranicza wybór wózka. Poza tym gondola w silvii jest w moim mniemaniu duża, takie przynajmneiej odnioslam wrazenei, wiem że to akurat dla wielu plus, ale jak zaczęłam podnosić większosć wózków to te gabarytowo większe od razu odrzucałam.
w XL xmove irytuje mnie waga - ale to nei tylko cecha TEGO WÓZKA ale wszystkich, ma wiele plusów, chyba najwięcej. Ale jeszcze o tym MUTSY myślę.. zresztą nie mam co myśleć bo mąż powiedzial ze xl bierze i tyle -
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Amy tylko najlepsze jest to, że nawet dzwonilam do normalnej przychodni i zapisze się do mojej rodzinnej. Rejestracja tel jest od godz 8- oczywiście nikt nie odbiera a jak ktoś w końcu odbierze to mówią ze juz tego dnia nie ma miejsc i żeby dzwonić rano... Paranoja
Fasia, Amy_, Anka1501, Aguś86, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:ej no co Ty:) takiego wcześniaczka szybko nie wypuszczą, a Ty sie pytasz czy z Martynką wychodzi:D normalny noworodek na drugi dzień nie wychodzi przecie:D a tu wcześniaczek:D
po cesarce też nei wypuszczają na drugi dzień, dlatego nie zdziwilabym się jakby ich oboje wypisaliRobotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ratunku !!!
Wózek !
Najpierw miałam wybrany Bebetto Luca bo spacerówka mi sie podobała , taka duża 50 cm i wyprofilowana i miał wszystko co trzeba , ale zbyt widoczny za każdym rogiem na ulicy .
Potem Tutek - Grannder albo Triso w skórze , mężowi sie podobał bo taki Inny
Teraz trafiliśmy na Expandera Mondo tez w skórze fajny cappuccino , Ale spacerówki są jakieś krótkie oparcia 41 cm i kurczę nie wiem , dużo wózków ma krótkie oparcie w wózkach i jakoś ludzie kupują i żyją ...wiec sama nie wiem , nie mam doświadczenia , a chce mieć to z głowy już .....bo zaczyna mnie już bolec z tego myślenia
Opinie na necie tez są rożne i wszystko wyjdzie w praniu , ale .. Martwi mnie ta spacerówkaa skorka fajna i korci
Eeeehhhh ....
-
No moim faworytem jest/ byl mutsy igo urban nomad ale szkoda mi bylo 3tys na rok jezdzenia pewnie. A recaro wczepisz na wszystkie wozki przez adaptery maxi cosi chyba. Z resztą wczoraj chodzilo o kolor :p, jakby tam stal bialo turkusowy czolg tez bym wziela :p. Heh
Fasia, Amy_, KasiaKwiatek, Lali lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Z biustonoszem mam ten problem, ze mam 72 cm w obwodzie i teoretycznie zeby cycki mi nie obwisly powinnam kupic 70 w obwodzie zeby dobrze trzymalo, ale 70 mnie dusi
i chyba zamowie jednak 75 , jak myslicie??
Myślę, że biustonosz ktory ma ci sluzyc po porodzie i w którym pewnie bedziesz spać to spokojnie możesz mieć lekko luźniejszy obwod.Fasia, hwesta lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:No moim faworytem jest/ byl mutsy igo urban nomad ale szkoda mi bylo 3tys na rok jezdzenia pewnie. A recaro wczepisz na wszystkie wozki przez adaptery maxi cosi chyba. Z resztą wczoraj chodzilo o kolor :p, jakby tam stal bialo turkusowy czolg tez bym wziela :p. Heh
właśnie nei do każdego wózka wczepię adaptery pasujące do recaro - już wczoraj gadałam z gościem -
Dzień dobry! Widzę newsów cała masa, wózki powybierane, barki sprawdzone i co ja widzę, Angela już do domu idzie? No szok. Chyba naprawdę miejsc im brakuje, bo to aż nie do wiary.
Anka, w poniedziałki niestety tak jest, se cciężko się gdziekolwiek dodzwonić. Jak masz w miarę blisko to lepiej załatwiac osobiście.
Amy, no Olek rośnie.Mówisz takiego klocka 10 kg chcesz rodzic?
Fasia, Julek okraglutki.Ja w ogóle jestem w szoku jak porównałam zdjęcie że stycznia i z lutego. Jaka mi piłka wyskoczyła.
Szkoda, że nie zdążyłam wam pokazać.