WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten mi sie podoba np http://sklepkostar.com.pl/default/biustonosze/dla-mam/biustonosz-macierzynski-mm35.html i ten http://sklepkostar.com.pl/default/biustonosze/dla-mam/biustonosz-macierzynski-mm28.html ale nie wiem czy on wygodny bedzie do karmienia... w sensie czy nie powinnam kupic zwykly bawelniany np. ten mitex :)

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    BAMBI - no właśnie na jakiś się zdecydowała bo nie znalazłam tej informacji :D albo za słabo szukałam
    Wczoraj bylismy po bulki i weszlam jak zawsze :p poogladac wozki, a ze mialam dziwny nastroj ;) spodobal mi sie bebetto Silvia ...turkusowy :p, aze byl jeszcze jeden dostepny od reki, zapakowany w kartonie to wzielam i tak o to na spontanie mamy wózek ;). Potem zaczęłam się zastanawiac czy nieza duzy ten spontan jak na mnie ale pitole zostawiam bryke :p.

Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi chodz wybierzemy sobie staniki, bo Ty tez nie masz :D i kupimy

Bambi85 lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Amy ja nie kupuję, mam graco evo 3w1. Lekki, fajny. A potem samą spacerówkę Baby Jogger kupuję.
    a taki z ciebie cwaniak :P graco evo nei podnosiłam bo mnei kółka zniechęciły :P

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy tylko najlepsze jest to, że nawet dzwonilam do normalnej przychodni i zapisze się do mojej rodzinnej. Rejestracja tel jest od godz 8- oczywiście nikt nie odbiera a jak ktoś w końcu odbierze to mówią ze juz tego dnia nie ma miejsc i żeby dzwonić rano... Paranoja

• Fasia Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Bambi chodz wybierzemy sobie staniki, bo Ty tez nie masz :D i kupimy

Ja też nie mam ! :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 zadzwon na Karowa w Warszawie, one tam w sumie zawsze odbieraja, przynajmniej ja nie mialam problemu jak dzwonilam, zawsze sie czegos dowiesz a mozesz zablefowac ze przeciez mieszkasz w Warszawie w razie co, a wiedze wykorzystac u siebie, oto nr na izbe przyjec (22) 59 66 135

Anka1501, Fasia, Gosha, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Wczoraj bylismy po bulki i weszlam jak zawsze :p poogladac wozki, a ze mialam dziwny nastroj ;) spodobal mi sie bebetto Silvia ...turkusowy :p, aze byl jeszcze jeden dostepny od reki, zapakowany w kartonie to wzielam i tak o to na spontanie mamy wózek ;). Potem zaczęłam się zastanawiac czy nieza duzy ten spontan jak na mnie ale pitole zostawiam bryke :p.

o widzisz to masz juz z głowy..
    ja ten też widzialam ale fotelik recaro niestety mi ogranicza wybór wózka. Poza tym gondola w silvii jest w moim mniemaniu duża, takie przynajmneiej odnioslam wrazenei, wiem że to akurat dla wielu plus, ale jak zaczęłam podnosić większosć wózków to te gabarytowo większe od razu odrzucałam.
    w XL xmove irytuje mnie waga - ale to nei tylko cecha TEGO WÓZKA ale wszystkich, ma wiele plusów, chyba najwięcej. Ale jeszcze o tym MUTSY myślę.. zresztą nie mam co myśleć bo mąż powiedzial ze xl bierze i tyle

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Fasia, Bambi szukamy wybieramy i zamawiamy :D

Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Amy tylko najlepsze jest to, że nawet dzwonilam do normalnej przychodni i zapisze się do mojej rodzinnej. Rejestracja tel jest od godz 8- oczywiście nikt nie odbiera a jak ktoś w końcu odbierze to mówią ze juz tego dnia nie ma miejsc i żeby dzwonić rano... Paranoja
    Anka mowisz wtedy ze jesteś w ciazy pilnie potrzebujesz konsulracji, ajak dalej nie ma miejsc, pytasz o ktorej mozesz podejsc po odmowe na pismie.

Fasia, Amy_, Anka1501, Aguś86, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha, lysinka lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak nie tam to tutaj odbiera polozna telefon : http://www.gyncare.pl/?option=kontakt i zawsze doradzi

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    ej no co Ty:) takiego wcześniaczka szybko nie wypuszczą, a Ty sie pytasz czy z Martynką wychodzi:D normalny noworodek na drugi dzień nie wychodzi przecie:D a tu wcześniaczek:D

po cesarce też nei wypuszczają na drugi dzień, dlatego nie zdziwilabym się jakby ich oboje wypisali :P

Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Anka mowisz wtedy ze jesteś w ciazy pilnie potrzebujesz konsulracji, ajak dalej nie ma miejsc, pytasz o ktorej mozesz podejsc po odmowe na pismie.

Dobre :) tylko musze się tam pierw dodzwonić. A dzisiaj jak na złość nikt nie odbiera

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z biustonoszem mam ten problem, ze mam 72 cm w obwodzie i teoretycznie zeby cycki mi nie obwisly powinnam kupic 70 w obwodzie zeby dobrze trzymalo, ale 70 mnie dusi :( i chyba zamowie jednak 75 , jak myslicie??

• Justineska Przyjaciółka

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ratunku !!!
    Wózek !
    Najpierw miałam wybrany Bebetto Luca bo spacerówka mi sie podobała , taka duża 50 cm i wyprofilowana i miał wszystko co trzeba , ale zbyt widoczny za każdym rogiem na ulicy .

Potem Tutek - Grannder albo Triso w skórze , mężowi sie podobał bo taki Inny ;)

Teraz trafiliśmy na Expandera Mondo tez w skórze fajny cappuccino , Ale spacerówki są jakieś krótkie oparcia 41 cm i kurczę nie wiem , dużo wózków ma krótkie oparcie w wózkach i jakoś ludzie kupują i żyją ...wiec sama nie wiem , nie mam doświadczenia , a chce mieć to z głowy już .....bo zaczyna mnie już bolec z tego myślenia ;)
    Opinie na necie tez są rożne i wszystko wyjdzie w praniu , ale .. Martwi mnie ta spacerówka ;) a skorka fajna i korci ;)

Eeeehhhh ....

3jgxk0s36qip8cls.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No moim faworytem jest/ byl mutsy igo urban nomad ale szkoda mi bylo 3tys na rok jezdzenia pewnie. A recaro wczepisz na wszystkie wozki przez adaptery maxi cosi chyba. Z resztą wczoraj chodzilo o kolor :p, jakby tam stal bialo turkusowy czolg tez bym wziela :p. Heh

Fasia, Amy_, KasiaKwiatek, Lali lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Z biustonoszem mam ten problem, ze mam 72 cm w obwodzie i teoretycznie zeby cycki mi nie obwisly powinnam kupic 70 w obwodzie zeby dobrze trzymalo, ale 70 mnie dusi :( i chyba zamowie jednak 75 , jak myslicie??

Myślę, że biustonosz ktory ma ci sluzyc po porodzie i w którym pewnie bedziesz spać to spokojnie możesz mieć lekko luźniejszy obwod.

Fasia, hwesta lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    No moim faworytem jest/ byl mutsy igo urban nomad ale szkoda mi bylo 3tys na rok jezdzenia pewnie. A recaro wczepisz na wszystkie wozki przez adaptery maxi cosi chyba. Z resztą wczoraj chodzilo o kolor :p, jakby tam stal bialo turkusowy czolg tez bym wziela :p. Heh

właśnie nei do każdego wózka wczepię adaptery pasujące do recaro - już wczoraj gadałam z gościem :/

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Widzę newsów cała masa, wózki powybierane, barki sprawdzone i co ja widzę, Angela już do domu idzie? No szok. Chyba naprawdę miejsc im brakuje, bo to aż nie do wiary.

Anka, w poniedziałki niestety tak jest, se cciężko się gdziekolwiek dodzwonić. Jak masz w miarę blisko to lepiej załatwiac osobiście.

Amy, no Olek rośnie. :) Mówisz takiego klocka 10 kg chcesz rodzic? :P

Fasia, Julek okraglutki. :) Ja w ogóle jestem w szoku jak porównałam zdjęcie że stycznia i z lutego. Jaka mi piłka wyskoczyła. :) Szkoda, że nie zdążyłam wam pokazać. :(

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justineska ja w sprawie wózka nie pomogę :P sama mam mega problem :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 2766 2767 2768 2769 2770 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ