Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek gdybym miała wnosić wózek na 3 piętro to miałabym trochę w nosie jak on wygląda, NAJWAŻNIEJSZA byłaby dla mnie jego waga. Także zdecydowanie rozumiem wybór
mi się ten GE bardzo podobał no i to, że taki lekki mnie urzekło, bo ja mała i chuda i siły nie mam
Na szczęście u mnie to tylko kwestia wejścia do klatki, później podjazd dość stromy, bo mam około 10 schodków, winda i heja na 4 piętro. A we wrześniu przeprowadzka do domku więc tam to już wózek może ważyć i 30kgKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
z pomocą w kupnie wózka jest ciężko, ja w necie wybrałam bebetto sylvie tez granat z białym stelażem, a w sklepie mimo że były wszystkie rodzaje bebetto i stała własnie ta sylvia zdecydowałam sie na hollanda W1, choc w internecie wcale nie sie tak nie podobał, w realu poprostu wygladal lepiej i kolor też zupełnie inny, a stelaż wzięłam tez nie biały choc mi sie podobał tylko silver, ze względu na praktykę bo sobie pomyślalam że tu u mnie na wsi lub poprostu na podworku na trawie ciągle czyściłabym te białe kólka. Sprawdzałam wymiary spacerówki widziałam w sklepie i na prawdę jest spora, porównywałam wymiary do samodzielnej spacerówki którą mialam dla starszej córki i były praktycznie identyczne. Cena nie taka zła bo 3 w 1 z fotelikiem cybex 1650 zł. Waga u mnie bez znaczenia bo mieszkam w domku, ale podoba mi sie to że spacerówka składa się ze stelażem.
każdy tak jak piszecie musi wybrac sam, z uwzględnieniem czy mieszka w bloku, domu, czy musi go gdzies wnosic jakie ma warunki, gdybym np mieszkała w mieście to bym wzięła pewnie na białym stelaży a tak wziełam na srebrnym bo myśle że wygodniej,
ale warto zobaczyc w sklepie, i dopiero wtedy się decydowac, a gusta są i tak różne i to nam na się podobac i byc funkcjonalnieBambi85, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o Amy wiem skad wiem o tych adapterach, od przedstawiciela handlowego recaro wlasnie, teraz mi sie przypomnialo, W sklepach oni zwykle proponuja foteliki, ktore poleca producent, bo niby te przetestowal, zwykle wstedy jedt jakis no name i bardziej markowe do wyboru ale wejda wszystkie przez odpowiednie adaptery.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2611fae87fc3.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/913684391e3b.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3b75a152ec7.jpg
Witamy 8 miesiąc 30 tydzień 84 kg + 18kgJustineska, Krysti, Justinka, Aguś86, Fasia, CzaryMary, Gosha, hwesta, Bambi85, Ewelcia, lysinka, Eweliśka, Amy_, iwonka1077, sylvia007, Rudzia, mimka84, Robotka1, weronika86, KasiaKwiatek, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ależ mam prania po wczorajszym przemeblowaniu !! Powiesiłam właśnie koce, a teraz piorą się moje misie - jak nic się z nimi nie stanie po przemaglowaniu w pralce to będą dla Julka
Czekają na mnie trzy pralki ciuszków synka do wyprasowania ... buuu kto to zrobi za mnie?
Jaga śliczny brzucholek! I jaki duży)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 10:17
Jaga lubi tę wiadomość