Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry piękne mamusie:)
Widzę, że weekend bardzo gorący.
Angela - gratuluję Ci z całego serca. Trzymam kciuki żeby Martysia szybciutko zawitała w domkua Ty zbieraj siły. Odsypiaj kochana.
Amy, Fasia, Jaga - zacne brzuchy. Nie dacie rady już wciągnąć
Bambi - wózek baardzo gustowny. Mój mi się juz nie podoba
Miałam coś jeszcze napisać ale zapomniałamzaraz mi się przypomni
Fasia, Jaga, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja zaniosłem swoje siuski i w labo powiedzieli ze mam brac 2 kanki jak sie w jedna nie mieszczę przez 24h, za tydzien tak zrobimypobrali krew znowu... Nie lubię
wyniki w środę podczas wizyty z gin.
Mój wózeczek jest super lekkiw reklamie to go jedna ręka pan podnosi, co prawda mamy windę... Ale kto wie, kto wie...
HWESTA ja bym staniczek wzięła węższy pod cycami. Po porodzue woda z nas zejdzie, pamiętaj. A nawet jesli bedzie "przyciasnawy" to mozna na pierwsze dni sobie wstawić dostawkę na zapięcie. I tak jak AMY pisze, na pierwsza haftke trzeba sie zapinać
Ale brzuszki macie piękne! Mój to tak jskby przestał juz rosnąć co mnie niezmiernie cieszy
ANGELA ale czad! Do domku juz! Odpoczniesz lepiej, dopniesz wszystko ma ostatni guzik i bedzie git!
KRYSTI znowu płatki z rana, i znowu beda mdlosci...hwesta, Bambi85, Amy_, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia - bo to był jednak błąd kupować tak wcześnie
była głęboka zima więc te szarośći wydawały mi się spoko, teraz idzie wiosna więc chce kolorów, kolorów, kolorów!!
ale nic to, jakoś wytrzymam
Właśnie, właśnie Marta - odezwij się. Wystarczy że wyślesz krótkie "jest ok" - to nam starczy
aaa na piątkowym usg wyszło że mój młodzieniaszek ma 2kg - klocem chyba nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 10:35
-
Ja też miałam wizytę w piątek , mała waży ok 1500 doktor stwierdził że spora dziewczynka, cały czas wszystkie wymiary z innej parafii, nóżki na 30 tydz reszta 31-32. Wkręciłam sobie że córka będzie miała za krótkie nogi mimo że wszystko jest w normach i za to mnie w nocy pokarało! obudził mnie ból w samym dole a w zasdzie takie pieczenie dodam że pierwszy raz w tej ciąży i trzyma mnie do dziś