Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mary ja bym brała 2 kwietnia, bo mi się marzy żeby urodzić w kwietniu
I miałabym w nosie czy na Święta jestem w domu czy w szpitalu - byleby synek był zdrowy
ale każda z Nas ma inne podejście 
A ja nie mam telewizora po wczorajszej przeprowadzce... Matko wiecie jakie to dziwne ??
(((
-
nick nieaktualnyJa dzis w planie mam farbowanie wlosow. Zjem i zafarbuje. Przeraza mnie, to ze wizyte u lekarza mam dopiero w nastepny piatek 27 lutego i pewnie wtedy dopiero z domu wyjde jakos konkretnie ;/ Juz mam dosc siedzenia w domu, jak w wiezieniu sie tu czuje....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:11
-
W związku z tym że Angela miała tego samego dnia termin zmobilizowałam się do realizacji zamówienia w aptece, a mąż w panice skręcał łóżeczko, okazało się że jeden bok jest porysowany i musieliśmy zwrócić
PAni w ikei powiedziała że są szare a białych do kwietnia nie będzie a potem nie wiadomo:(
muszę szukać innego łóżka, jeśli któraś ma białe z szufladą to poprosze o link:) -
ja też tak z dwa tygodnie wcześniej, będę molestowała lekarza o ten tydzień zaraz po wielkanocy, bo mój mąż po świętach bedzie miał z 3 tygodnie wolnego, więc poród wyjście i pobycie z nami w domu musi sie zamknąc w tym czasie,
ale wiecie jak to jest z planowaniem " chcesz rozśmieszyc Pana Boga powiedz mu o swoich planach"
hwesta, Bambi85, Fasia, CzaryMary, lysinka, Gosha, Ulka84, Lali, weronika86 lubią tę wiadomość
-
hej
Amy super brzuchol konkretny ciazowy
Fasia no kuruje sie co zrobic taka pogoda ze zarazków wszedzie bo zimy brak , no musisz Julkowy kącik koniecznie nam pokazać....no zanim fote wstawilas to sie zastanawialam czy znow w sportowym bedzie hehe
A musze powiedziec że ponosilam stanik ten z lekkim usztywnieniem z H&M i te boczne druciki uwieraja mnie jak diabli,muszę tam coś pokombinować bo nie dam rady chodzić....
Amy_ lubi tę wiadomość
-
właśnie kupiliśmy od razu w smyku, ale wiem ze Ida ma z Ikei a tam nie było stojaków ale jak sprawdzi jej wymiary to może podejdzie pod taki stojak uniwersalny ta wanienka.Eweliśka wrote:Amy do tego stojaka kupiłaś w ikei wanienke? pasuje?
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka ja mam to : http://allegro.pl/lozeczko-klups-radek-ii-biale-szufla-mat-gpk-11cm-i5005363344.html
co do tego terminu to tak jak napisała mila " chcesz rozśmieszyc Pana Boga powiedz mu o swoich planach". Mogę sobie ustalić termin a co wyjdzie w praktyce to już inna bajka. Ja tak oscyluje w 25-tego. chciałabym 27-ego ale to wypada piątek i boję się, że w weekend może być okrojona kadra i mniej ludzi do ewentualnej pomocy.
Fasia - dasz radę bez tego czarnego pudła
włącz sobie radio żeby coś brzdękało. ja tak robię. Właczam tv i w ogole go nie ogladam :)wazne zeby cos grało.
lysinka- powiem Ci ze tez musze poprasować. i tez nie chce mi się tego robic, tym bardzoej ze to nasze ubrania a nie młodego.
wiecie co, ostatnio prasowałam nowe ciuszki ze smyka i choroba jasna zauważyłam małe dziurki przy guziczkach!! wg mnie fatalna jakość tych smykowych szmatek. Zdecydowanie wolę lumpeksowe.
Anka1501, Eweliśka lubią tę wiadomość

ohhh, biedna... Sie nacierpiała... Str 1287.