Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chwile mnie nie bylo (jezdzilam sobie wozkiem
) a tu tyle stron znowu ...
MARY jak masz brzydki wozek, zartujesz?? i tak jak Fasia pisze , dodatki zrobia swoje i bedzie megaaaa. Ja do Riko nie dojechalam, bo druga czesc miasta, gdybysmy tam kupowali bułki, to moze tez bym miala Riko po wczorajszym dniu.
EWELISKA moj maż juz byl na takim etapie, ( po 2 miesiacach poszukiwan i walkowaniu codziennie w domu tematu) " co wybierzesz kochanie bedzie super, ja zaplace "nawet pani w sklepie sie smiała. Co prawda jakiegos koszmaru pewnie by mi nie kupil, zdanie mial konkretne ale z pewnej wyselekcjonowanej puli mialam pelna dowolnosc, a kolor to w ogole mu obojetny,mysle ze tylko przy rozu by protestowal heh. A mutsy super. Nas chyba podswiadomie tez zmotywowala Angela bo duze postepy poczynylismy przez te weekend, tzn maz zajal sie robotami domowymi a ja zakupami on line
, no i wozek to juz nie mowie
.
Fasia, Eweliśka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Mary w sumie racja z tym weekendem - zawsze jest mniej ludzi w pracy więc jakbym miała wybierać to jakoś z początkiem tygodnia najlepiej.
Mam włączonego youtubaale jednak lubię czasem oko zawiesić na jakimś programie na TLC .. buuu odwyk będzie bolesny
Ja mam 3 pralki do wyprasowania i taaaak mi się nie chceale to pewnie przez chorobę... Zostawiam to na jutro..
Iwonka pochwalę się jak dojdzie materac do łóżeczkaW sumie to nie bardzo będzie czym się chwalić, bo Wy macie takie piękne pokoje, ozdoby dla dzieciaczka na ścianach itd, a u mnie tylko łóżeczko wciśnięte w kąt.. No ale cieszę sie, że chociaż mam gdzie je postawić
Niewygodne te cycniki? O kurcze! Jestem nastawiona aby je kupić...
-
Amy_ wrote:ten marcowy przypadek to jakaś skrajność
w ogóle się nei przejęłam
Tak myślałam, takie rzeczy przecież nie zrobią wrażenia na Tobie
Szczególnie igła w cewce moczowej, miodzio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:31
Amy_, Bambi85, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Mary w sumie racja z tym weekendem - zawsze jest mniej ludzi w pracy więc jakbym miała wybierać to jakoś z początkiem tygodnia najlepiej.
Mam włączonego youtubaale jednak lubię czasem oko zawiesić na jakimś programie na TLC .. buuu odwyk będzie bolesny
Ja mam 3 pralki do wyprasowania i taaaak mi się nie chceale to pewnie przez chorobę... Zostawiam to na jutro..
Iwonka pochwalę się jak dojdzie materac do łóżeczkaW sumie to nie bardzo będzie czym się chwalić, bo Wy macie takie piękne pokoje, ozdoby dla dzieciaczka na ścianach itd, a u mnie tylko łóżeczko wciśnięte w kąt.. No ale cieszę sie, że chociaż mam gdzie je postawić
Niewygodne te cycniki? O kurcze! Jestem nastawiona aby je kupić...pomierz dokladnie w sklepie po prostu
-
Mary właśnie jeszcze o ubrankach miałam wspomnieć ! Pisałam tu ostatnio, że wyprałam ciuszki i te body ze smyka wyglądają po pierwszym praniu jak szmatki .. jestem taka zła, bo były śliczne
Na szczęście mam tylko 9sztuk rzeczy ze smyka więc jakoś to przeżyję.
W grudniu leżała ze mną na sali dziewczyna, która urodziła drugie dziecko i mówiła mi, że smyk ma beznadziejne jakościowo rzeczy natomiast bardzo zachwalała h&m i z tego co pamiętam to tesco -
ANKA a rada poloznej po prostu mistrzostwa swiata, mogla sie bardziej wysilic
AGUS w smyku megastore na Franowie, bylam w szoku ze cena jak w ineternetowych sklepach czy nawet na allegro wiec juz w ogole sie nie zastanawialam we wczorajszej manii; poszlam tylko poogladac. Dla porownania obok wozka wisial kocyk, ktory kupilam kiedys tez w nie tanim sklepie za 35zl chyba a w smyku ponad 50 wiec jak widac niektore rzeczy sie oplaca inne niekoniecznie.
Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:tak to wygodny tylko ja mam malo miejsca miedzy brzuchem a cyckami, i mia na zebra jakos zachodzi i uwiera ten pionowy drut co jest pod pacha,moze akurat ciebie nie bedzie bo wyzsza jestes
pomierz dokladnie w sklepie po prostu
Mierzyłam i w sklepie wydawały mi się super wygodne ! Ale nie wiem jak będzie po jakimś czasie noszenia.. Pomyślęale dzięki za informację, przyjrzę się im z jeszcze większa dokładnością
iwonka1077 lubi tę wiadomość