Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chwile mnie nie bylo (jezdzilam sobie wozkiem
) a tu tyle stron znowu ...
MARY jak masz brzydki wozek, zartujesz?? i tak jak Fasia pisze , dodatki zrobia swoje i bedzie megaaaa. Ja do Riko nie dojechalam, bo druga czesc miasta, gdybysmy tam kupowali bułki, to moze tez bym miala Riko po wczorajszym dniu
.
EWELISKA moj maż juz byl na takim etapie, ( po 2 miesiacach poszukiwan i walkowaniu codziennie w domu tematu) " co wybierzesz kochanie bedzie super, ja zaplace "
nawet pani w sklepie sie smiała. Co prawda jakiegos koszmaru pewnie by mi nie kupil, zdanie mial konkretne ale z pewnej wyselekcjonowanej puli mialam pelna dowolnosc, a kolor to w ogole mu obojetny,mysle ze tylko przy rozu by protestowal heh. A mutsy super. Nas chyba podswiadomie tez zmotywowala Angela bo duze postepy poczynylismy przez te weekend, tzn maz zajal sie robotami domowymi a ja zakupami on line
, no i wozek to juz nie mowie
.
Fasia, Eweliśka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Mary w sumie racja z tym weekendem - zawsze jest mniej ludzi w pracy więc jakbym miała wybierać to jakoś z początkiem tygodnia najlepiej.
Mam włączonego youtuba
ale jednak lubię czasem oko zawiesić na jakimś programie na TLC .. buuu odwyk będzie bolesny 
Ja mam 3 pralki do wyprasowania i taaaak mi się nie chce
ale to pewnie przez chorobę... Zostawiam to na jutro..
Iwonka pochwalę się jak dojdzie materac do łóżeczka
W sumie to nie bardzo będzie czym się chwalić, bo Wy macie takie piękne pokoje, ozdoby dla dzieciaczka na ścianach itd, a u mnie tylko łóżeczko wciśnięte w kąt.. No ale cieszę sie, że chociaż mam gdzie je postawić 
Niewygodne te cycniki? O kurcze! Jestem nastawiona aby je kupić...
-
Amy_ wrote:ten marcowy przypadek to jakaś skrajność
w ogóle się nei przejęłam 
Tak myślałam, takie rzeczy przecież nie zrobią wrażenia na Tobie
Szczególnie igła w cewce moczowej, miodzio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 11:31
Amy_, Bambi85, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
tak to wygodny tylko ja mam malo miejsca miedzy brzuchem a cyckami, i mia na zebra jakos zachodzi i uwiera ten pionowy drut co jest pod pacha,moze akurat ciebie nie bedzie bo wyzsza jestesFasia wrote:Mary w sumie racja z tym weekendem - zawsze jest mniej ludzi w pracy więc jakbym miała wybierać to jakoś z początkiem tygodnia najlepiej.
Mam włączonego youtuba
ale jednak lubię czasem oko zawiesić na jakimś programie na TLC .. buuu odwyk będzie bolesny 
Ja mam 3 pralki do wyprasowania i taaaak mi się nie chce
ale to pewnie przez chorobę... Zostawiam to na jutro..
Iwonka pochwalę się jak dojdzie materac do łóżeczka
W sumie to nie bardzo będzie czym się chwalić, bo Wy macie takie piękne pokoje, ozdoby dla dzieciaczka na ścianach itd, a u mnie tylko łóżeczko wciśnięte w kąt.. No ale cieszę sie, że chociaż mam gdzie je postawić 
Niewygodne te cycniki? O kurcze! Jestem nastawiona aby je kupić...
pomierz dokladnie w sklepie po prostu
-
Mary właśnie jeszcze o ubrankach miałam wspomnieć ! Pisałam tu ostatnio, że wyprałam ciuszki i te body ze smyka wyglądają po pierwszym praniu jak szmatki .. jestem taka zła, bo były śliczne
Na szczęście mam tylko 9sztuk rzeczy ze smyka więc jakoś to przeżyję.
W grudniu leżała ze mną na sali dziewczyna, która urodziła drugie dziecko i mówiła mi, że smyk ma beznadziejne jakościowo rzeczy natomiast bardzo zachwalała h&m i z tego co pamiętam to tesco -
ANKA a rada poloznej po prostu mistrzostwa swiata, mogla sie bardziej wysilic
AGUS w smyku megastore na Franowie, bylam w szoku ze cena jak w ineternetowych sklepach czy nawet na allegro wiec juz w ogole sie nie zastanawialam we wczorajszej manii
; poszlam tylko poogladac. Dla porownania obok wozka wisial kocyk, ktory kupilam kiedys tez w nie tanim sklepie za 35zl chyba a w smyku ponad 50 wiec jak widac niektore rzeczy sie oplaca inne niekoniecznie.
Fasia, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:tak to wygodny tylko ja mam malo miejsca miedzy brzuchem a cyckami, i mia na zebra jakos zachodzi i uwiera ten pionowy drut co jest pod pacha,moze akurat ciebie nie bedzie bo wyzsza jestes
pomierz dokladnie w sklepie po prostu
Mierzyłam i w sklepie wydawały mi się super wygodne ! Ale nie wiem jak będzie po jakimś czasie noszenia.. Pomyślę
ale dzięki za informację, przyjrzę się im z jeszcze większa dokładnością
iwonka1077 lubi tę wiadomość

Ta cewka mnie przeraziła... i przyduszenie małego