Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jeśli chodzi o biustonosze. od wymiarów pod biustem anleży odjąc 5 cm.
czyli jak masz 72 to najlepiej 70 bo chyba węższych ni ma? nie wiem...
zaznaczam, ze prawidłowe zapięcie stanika to ostatnie haftki, a nie na 1 :] te dwa dalsze - ktore zmniejszają obwód służą po to żeby po "rozciągnięciu" stanika lepiej go dopasować
takich mądrości ostatnio się nasłuchałamKasiaKwiatek, hwesta, Bambi85, weronika86, Gosha, lysinka, mimka84, liloe lubią tę wiadomość
-
U mnie z wózkiem poszło szybko - jedna wizyta z mężem w Smyku, krótki rekonesans na allegro odnośnie cen, pytanie do Kwietniówek o jakość, który kolor i heja - zamówiłam
hwesta ja też mam problem z doborem rozmiaru, dlatego ociągam się z zakupem bo nie wiem jaki wziąć .. mniejszy? Większy? Ehh dupa !Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:No moim faworytem jest/ byl mutsy igo urban nomad ale szkoda mi bylo 3tys na rok jezdzenia pewnie. A recaro wczepisz na wszystkie wozki przez adaptery maxi cosi chyba. Z resztą wczoraj chodzilo o kolor :p, jakby tam stal bialo turkusowy czolg tez bym wziela :p. Heh
myślę że wybór czołgu byłby prostszy niż wózkaFasia, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:jeśli chodzi o biustonosze. od wymiarów pod biustem anleży odjąc 5 cm.
czyli jak masz 72 to najlepiej 70 bo chyba węższych ni ma? nie wiem...
zaznaczam, ze prawidłowe zapięcie stanika to ostatnie haftki, a nie na 1 :] te dwa dalsze - ktore zmniejszają obwód służą po to żeby po "rozciągnięciu" stanika lepiej go dopasować
takich mądrości ostatnio się nasłuchałam
Ja też tak słyszałam
Są mniejsze - 65 pod biustem, właśnie tyle miałam przed ciążą i tylko w Triumph'ie i w Esotiq'u mogłam takie dostać z moją miseczkąAmy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Nie no zartuje, to Silvie ogladalam co jakis czas, duza gondola w srodku dla mnie byla plusem, a tak z ksztaltu tez w sumie moze byc, musiala byc duza przedluzana budka jest. Patrzylam tez na flavio, ale Robotka zwrocila mi uwage na pałąk od spacerowki, rzeczywiscie daleko i nisko umiejscowiony, pod tym wzgledem ta spacerowka Silvi jest lepsza i jeszcze kolka lepsze bo Flavio to przednie skretne tak przeskakuja , dziwny dzwiek wydaja jak sa odblokowane. Pomojam ze ostatnio moim faworytem byl babydesign dotty, ale widocznie turkus byl moim przeznaczeniem hehe/
JUSTINESKA wiem co czujesz, ja po wielu wozkowych rozterkach kupilam spontanicznie i narazie sie ciesze, ale idealbnego wozka nie ma niestety, zawsze cos w ktoryms mogloby byc lepsze
HWESTA ja wlasnie odwlekam te staniki jak moge, bo wiem ze bede miala klopot zeby dobry dobrac, z reszta moze jeszcze mi troche urosną, ja kupie jeden / dwa miekkie na pewno, chodz nie lubie, na poczatek bedzie ok i na noc i na nawal, jeden jakis usztywniany ale bez fiszbin ale to tak w marcu planuje. A jak juz bede wiedziala jaki mam rozmiar po porodzie i wszytsko sie ustabilizuje to pojde do sklepu i kupie jakies porzadne, zeby byly wygodne i dobrze podtrzymywaly bo to b. wazne a tak na oko z neta pewnie dobrze sie dobiore- ot taki mam plan co do biustonoszy.
-
Jadę zaraz znowu do sklepu i będę dalej szukać , już sama, bo jak jadę z mężem to nabieram jakiejś wściekłości i prawie tupie nogami , bo miał być Luca a teraz on namieszał i wrrrr
Jest jeszcze plan ze jak mały wyrośnie z tej małej spacerówki to kupie tylko taki do biegania i będę szczęśliwa biegając z synem potem i chyba tego sie będę trzymać
W siemię i tak więcej będę samochodem sie poruszać nie wózkiem wiec już sama nie wiem , te foteliki tez są jakieś rożne, jedne maja większy ten wkład dla niemowlaków żeby główka nie latała a inne nie maja.... -
Amy_ wrote:a ty gdzie julka trzymasz?
po tobie sie można wszystkiego spodziewać!!!
Pod łóżkiem, a gdzie? Wyciągam Go tylko do zdjęć co tydzieńKasiaKwiatek, Bambi85, Aguś86, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy Fasia ja cwaniara bo dostałam, darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy. Miałam dwa do wyboru Graco i Mutsy. Wybrałam graco ze względu na to, że już z fotelikiem jest i adapterem no i przede wszystkim ze względu na wagę - 3 piętro bez windy
ale zgadzam się co do materiału graco, obicie takie ortalionowe, ale przez lato da radę
Amy_ lubi tę wiadomość