Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jeśli chodzi o biustonosze. od wymiarów pod biustem anleży odjąc 5 cm.
czyli jak masz 72 to najlepiej 70 bo chyba węższych ni ma? nie wiem...
zaznaczam, ze prawidłowe zapięcie stanika to ostatnie haftki, a nie na 1 :] te dwa dalsze - ktore zmniejszają obwód służą po to żeby po "rozciągnięciu" stanika lepiej go dopasować
takich mądrości ostatnio się nasłuchałam
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bambi85, weronika86, Gosha, lysinka, mimka84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
U mnie z wózkiem poszło szybko - jedna wizyta z mężem w Smyku, krótki rekonesans na allegro odnośnie cen, pytanie do Kwietniówek o jakość, który kolor i heja - zamówiłam

hwesta ja też mam problem z doborem rozmiaru, dlatego ociągam się z zakupem bo nie wiem jaki wziąć .. mniejszy? Większy? Ehh dupa !
Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:No moim faworytem jest/ byl mutsy igo urban nomad ale szkoda mi bylo 3tys na rok jezdzenia pewnie. A recaro wczepisz na wszystkie wozki przez adaptery maxi cosi chyba. Z resztą wczoraj chodzilo o kolor :p, jakby tam stal bialo turkusowy czolg tez bym wziela :p. Heh
myślę że wybór czołgu byłby prostszy niż wózka
Fasia, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:jeśli chodzi o biustonosze. od wymiarów pod biustem anleży odjąc 5 cm.
czyli jak masz 72 to najlepiej 70 bo chyba węższych ni ma? nie wiem...
zaznaczam, ze prawidłowe zapięcie stanika to ostatnie haftki, a nie na 1 :] te dwa dalsze - ktore zmniejszają obwód służą po to żeby po "rozciągnięciu" stanika lepiej go dopasować
takich mądrości ostatnio się nasłuchałam
Ja też tak słyszałam
Są mniejsze - 65 pod biustem, właśnie tyle miałam przed ciążą i tylko w Triumph'ie i w Esotiq'u mogłam takie dostać z moją miseczką
Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Nie no zartuje, to Silvie ogladalam co jakis czas, duza gondola w srodku dla mnie byla plusem, a tak z ksztaltu tez w sumie moze byc, musiala byc duza przedluzana budka jest. Patrzylam tez na flavio, ale Robotka zwrocila mi uwage na pałąk od spacerowki, rzeczywiscie daleko i nisko umiejscowiony, pod tym wzgledem ta spacerowka Silvi jest lepsza i jeszcze kolka lepsze bo Flavio to przednie skretne tak przeskakuja , dziwny dzwiek wydaja jak sa odblokowane. Pomojam ze ostatnio moim faworytem byl babydesign dotty, ale widocznie turkus byl moim przeznaczeniem hehe/
JUSTINESKA wiem co czujesz, ja po wielu wozkowych rozterkach kupilam spontanicznie i narazie sie ciesze
, ale idealbnego wozka nie ma niestety, zawsze cos w ktoryms mogloby byc lepsze
HWESTA ja wlasnie odwlekam te staniki jak moge, bo wiem ze bede miala klopot zeby dobry dobrac, z reszta moze jeszcze mi troche urosną
, ja kupie jeden / dwa miekkie na pewno, chodz nie lubie, na poczatek bedzie ok i na noc i na nawal, jeden jakis usztywniany ale bez fiszbin ale to tak w marcu planuje. A jak juz bede wiedziala jaki mam rozmiar po porodzie i wszytsko sie ustabilizuje to pojde do sklepu i kupie jakies porzadne, zeby byly wygodne i dobrze podtrzymywaly bo to b. wazne a tak na oko z neta pewnie dobrze sie dobiore- ot taki mam plan co do biustonoszy.
-
Jadę zaraz znowu do sklepu i będę dalej szukać , już sama, bo jak jadę z mężem to nabieram jakiejś wściekłości i prawie tupie nogami , bo miał być Luca a teraz on namieszał i wrrrr
Jest jeszcze plan ze jak mały wyrośnie z tej małej spacerówki to kupie tylko taki do biegania i będę szczęśliwa biegając z synem potem i chyba tego sie będę trzymać
W siemię i tak więcej będę samochodem sie poruszać nie wózkiem wiec już sama nie wiem , te foteliki tez są jakieś rożne, jedne maja większy ten wkład dla niemowlaków żeby główka nie latała a inne nie maja.... -
Amy_ wrote:a ty gdzie julka trzymasz?
po tobie sie można wszystkiego spodziewać!!! 
Pod łóżkiem, a gdzie? Wyciągam Go tylko do zdjęć co tydzień
nick nieaktualny, Bambi85, Aguś86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy Fasia ja cwaniara bo dostałam, darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy. Miałam dwa do wyboru Graco i Mutsy. Wybrałam graco ze względu na to, że już z fotelikiem jest i adapterem no i przede wszystkim ze względu na wagę - 3 piętro bez windy
ale zgadzam się co do materiału graco, obicie takie ortalionowe, ale przez lato da radę
Amy_ lubi tę wiadomość