Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia mnie długo trzymało, miód, sok z malin, sok z czarnego bzu, sosnowy, czosnek...nic nie skutkowało i byłam w końcu u lekarza. Możemy łykać syrop Stodal, dostałam spray vick do nosa, tantum verde na gardło i apap z vit C do rozpuszczenia na ciepło. Z zatokami już przewalczyłam, jeszcze mi gardło dokucza, kaszel więc biorę nadal.
Oczywiście medycyny naturalnej nie odpuszczam nadal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 12:48
-
Gosha wrote:SHIMMER tez zrób sobie kawke i dzisiaj odpuść, a co tam niedziela jest
-
Fasia wrote:Bry.
Angela trzymam kciuki i czekam na wieści..
Obudziłam się dziś chora. Kaszel duszacy, drapie mnie i swędzi gardło, katar, głowa ciężka, ciało obolałe.. Co mogę wziąć?(
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Jesssu ja też pamiętam ten syrop z cebuli...ohyda!!!
Na szczęście mama przerzuciła się na syrop z bzu czarnego, sosnowy i z aroniite też robi sama, dostarcza nam i są o niebo lepsze
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Dziewczyny! Kochane jesteście
soku z cebuli nigdy nie padlam wiec wieczorem zdam relacje czy smakuje, ważne aby pomógł. Sok z wycisnietej pomarańczy, cytryny i miodu wypity. Rozumiem, że te soki z malin, bzu, sosny to do kupienia w aptece czy w sklepie normalnym?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie do tych z was, które kupowały lovelę za ile kupowałyście i jaką wagę, teraz jest czy tam ma być w tesco w promocji i zastanawiam się czy ta promocja to opłacalna jest czy czekać gdzieś na inną, bo na razie mam płyny do prania. A w ogóle to powiem wam, że przy Gabi to zawsze proszek kupowałam i tak fajnie pachniał, a teraz kupiłam te płyny w biedronce ( 2 za 27 zł) ale ubranka prawie w ogóle nie pachną i się zastanawiam, czy proszek ma intensywniejszy zapach, a może przez te 3 lata przestały te produkty tak pachnieć, albo też te wstawiane do biedronki są "wybrakowane" zapachowo???
-
Witam sie ponownie po spacerku. Teraz chwilka w pozycji leżącej aby zregenerować siły:) obiadek juz sie pichci
Fasia dużo zdrówka życzęco do leczenia nie pomogę, odpukać jakoś mnie choroba omija.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 13:34
-
No to trochę taniej, chociaż w tesco jest 5 kg za 43.99 to wychodzi 17,59 za 2 kg, więc nie jakoś strasznie drożej. Ja bym właśnie kupiła gdzieś jeszcze poza biedronką te płyny do prania, żeby porównać ich zapach, bo jeśli one wszystkie takie słabo pachnące, to będę tylko proszek kupować.
Mf to ja te płyny w jakiejś dodatkowej promocji kupiłam, bo za 2 zapłaciłam dokładnie 27 zł, czyli kosztowały mnie 13.5Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 13:43