Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Bambi no właśnie mnie wkurzylo podejście tej położnej. Właśnie chodzi o to, że jestem w ciąży i to zaawansowanej. Gdybym nie była w ciąży to bym to olala i ewentualnie odchorowala swoje.
-
CzaryMary wrote:Farba na łeb rzucona
Hwesta, zmotywowałas mnie - dzięki
a ja muszę się przyczaić na jakąś kosmetyczkę do szpitala bo w reklamówce to chyba trochę wstyd, co ??
Amy pokaż ten Olkowy zwierzyniec. Strasznie jestem ciekawa.
Zobacz kosmetyczkę wrzucona przez marcowki wczoraj. No bajka! Dla mnie troche za duza, ale sobie obczaje na allegro czy sa mniejsze, bo moja tez juz jest wysluzona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 12:26
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Bambi też widziałam u marcówek tą kosmetyczkę ale dla mnie cena zaporowa jak na kosmetyczkę
Ja swoją kupiłam kilka lat temu w H&M, jest baaardzo pojemna, kolorowa i dałam za nią jakieś 20 zł. Szukałam na stronie ale nie ma jej.. -
nick nieaktualnyBambi widziałam te o które pytała KasiaK - ale dla mnie za drogo. tym bardziej że teraz zbieram kasę na obaga
ale to co wrzuciłaś z Ikea jest super:) Normalnie na wyjazdy biorę taki plastikowy kuferek ale do szpitala nie wezmę bo się wstydzę - pomyślą, że jakaś damesa przylazła rodzić
Kupię sobie tą z Ikea . Dzięki:)
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
hwesta, mimka84, Ida, Bambi85, Aguś86, Anka1501, Fasia, Gosha, Jaga, lysinka, Lali, Eweliśka, Rudzia, Klaudia90, sylvia007, Ulka84, iwonka1077, Justinka, Ewelcia, weronika86, haneczka, mf, Robotka1, KasiaKwiatek, liloe, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no tez by mi bylo szkoda 100 na kosmetyczke tymbardziej ze kilka mam i sa w miare. O bag lepszy masz racje
.
Z reszta duzo kosmetykow w spzitalu chyba nie bedzie potrzebnych, ja nakupowalam wersji mini roznych rzeczy, po czym moja kolezanka stwierdzila, tak ze tez to wszystko miala a uzyla pasty do zebow i mydla... no i pewnie tak bedzie wlasnie ale wezme na wszelki wypadek moja kosmetyczna wyprawke a noz z czegos skorzystam -
nick nieaktualnyIda - kosmetyczka: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30214009/
Amy pocisnęłaś z tym zwierzyńcem. Jest mega. Cuuuuda na kiju. jak Ci się udało wypchać ten maszt? ( cienki patyczek na żagle?) jestem zachwycona ! Zbierasz juz zamówienia? bo jak tak to ja pierwsza w kolejceIda, Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość