Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ANKA a gdzie mialas dzownic, zadzwon na zakazy to Ci powiedza po co tu dzwonisz, przeciez w ciazy jestes, no zesz kurde. A to byla ta polozna od Twojego gina??? Ja bym za wszelka cene szukala kontaktu z ginem, zrobila te przeciwciala ale wynik to pare dobrych dni a immunoglobuline trzeb podac jka najwczesniej, a gin by sie ustosunkowal do tego czy podawac "na slepo" przed wynikiem bo byloby to bardziej korzystne niz nie podanie. Na to ostatnie pytanie Ci nie odpowiem, bo nie mam doswiadczenia w tej kwestii a oni maja.
-
nick nieaktualnyFarba na łeb rzucona
Hwesta, zmotywowałas mnie - dzięki
a ja muszę się przyczaić na jakąś kosmetyczkę do szpitala bo w reklamówce to chyba trochę wstyd, co ??
Amy pokaż ten Olkowy zwierzyniec. Strasznie jestem ciekawa.hwesta, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary ja tez cholera nie mam kosmetyczki
i nie mam klapek gumowych, japonki mam, ale klapek nie ;p
przecież dżaponki stykną - chyba, że chcesz mieć 2 w jednym i pod prysznic i normalnie do chodzenia. bo jak tak to na dżaponce stopa w skarpecie średnio ma wygodnie -
Mary wstydzisz sie z rekamowka no co ty
wez tylko jakas bardziej wysublimowana niz z biedry i bedzie ok
jak czytalam te marcowki , to widzialam ze Kwiatek tam od nich wyrwala linka do czegos takiego, tylko troche drogo ale fajna i duza
http://allegro.pl/show_item.php?item=4990220774
ja mialam do spzitala tzn na dyzury taka z ikei o taka
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30214009/
i bardzo ja lubie, pojemna, nie za duza nie za mala, podstawowe rzeczy sie zmieszcza, musze ja tylko troche wypracKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Amy pewnie, że dzieci siusiaja w brzuszku
polykaja wody a potem siusiaja
nerki pracują już
Bambi a ta położna to się mnie pyta dlaczego dzwonie do poradni kobiecej? przecież ospa to nie choroba kobieca a ze jestem w 8miesiącu ciąży to nie ma znaczenia
ja to wiemmój mąż nei wie
-
Nie miałam torby do szpitala ale mój ostatnio miał jakiś 10-lecie firmy i dostali prezenty. M.in dostał torbę taka sportową, no super jest. Kolor biało szary. Tym sposobem mam torbę fajną i nie muszę kupować
Bambi85, iwonka1077, Aguś86, CzaryMary, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość