Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już kładąc się spać nie mam żadnych planów na kolejny dzień bo wiem że i tak skończy się na tym że przesiedze na kanapie aa ogarniać zaczne się dopiero jak mąż da cynk że jedzie:P mało tego mimo że nic nie robie nie odczuwam narazie nudy:P
mimka84, nick nieaktualny, Fasia, Ida, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Co do kosmetyków do szpitala, to ja zamierzam ograniczyć do minimum. W zasadzie będę miała jeden, którego używam niemal do wszystkiego - do mycia włosów, ciała, okolic intymnych, twarzy. To płyn Facelle z Rossmanna. Od dawna go w ten sposób używam i dzięki temu mam 1 butelkę, a nie 4

ale których włosów??
tych na głowie?
nie bierzesz kolorówki ?? tusz, podkład, cienie, szmina ?? noo wiesz... wstyd!!
mimka84, Bambi85, Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:A wg opakowania on jest intymny tak? Pamiętam że kilka razy umyłam z braku laku łeb intymnym i fajne włosy były po nim.
hahah nie doczytałam "łeb" i pomyslalam o innych włosach, złapała mnie rozkminka czy sa takie same jak na głowe
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Hehe, ja to nawet wieczorem robię sobie plan, co będę jutro robiła, np: wstawię pranie, później poukładam w szafie, potem zrobię obiad i może zdążę jeszcze ogarnąć kuchnię...

A raz to nawet spisałam sobie na kartce w punktach jak miałam więcej pomysłów w przypływie emocji
a zrobiłaś coś z tej listy?:p -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Moim głównym zajęciem jest przekręcanie się z prawego boku na lewy coby Julkowi było wygodnie

A ja mam własnie problem z tym leżeniem na lewym boku, odkąd mi w sobotę coś strzeliło jakoś nie za bardzo mi się leży na lewym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 13:11
-
O właśnie, zapomniałam napisać najważniejszego, kolor tego wózka jest poprostu meeega.Bambi85 wrote:a dzisiaj nie dosc ze siedze z Wami i tu gadam to jeszcze wozkiem musze jezdzic
a zaraz pewnie zacznie dzwonic mi telefon i juz w ogole dupa z tego dnia
Bambi85, Gosha lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:A ja mam własnie problem z tym leżeniem na lewym boku, odkąd mi w sobotę coś strzeliło jakoś nie za bardzo mi się leży na lewym...
Ja mam problem z prawym bokiem, bo Julek właśnie tam leży i jak tylko przekręcam się na prawą stronę to czuję ogromny ciężar brzucha i jakbym to moje dziecię w brzuchu zgniatała.. On od razu zaczyna kopać i muszę wracać na lewy na którym też nie mogę za długo w nocy, bo mi biodro drętwieje. Tak źle i tak niedobrze.. Ostatnio śpię głównie na plecach, tzn tak pół bokiem
mimka84 lubi tę wiadomość