Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się nigdzie nie wybieram do kwietnia ! Chyba, że synowi coś strzeli do glowy i zachce Mu się wyjść np w połowie marca
wcześniej nie pozwalam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 13:42
Bambi85, Amy_, Eweliśka, mimka84, Justineska lubią tę wiadomość
-
Hej! wpadam do was na chwilę, bo mam plan ogarnąć resztę zakupów i zamówić sofę ostatecznie.
Amy, Jaga, Fasia super brzuszki, każdy inny wszystkie śliczne
Ja mam jutro usg, żeby ocenić czy ta moja gestoza nie wpływa jakoś na Ninkę lub łożysko, więc już dzisiaj apeluję do wszystkich tu obecnych o trzymanie jutro kciuków o 12.15
Codziennie robię sobie test obrzęków, tzn uciskam nogę na kości piszczelowej tak w połowie jej długości przez 5 sekund, jeśli jest ok, to skóra wraca do poprzedniego stanu, jeśli nie zostaje dołek po palcu, no i niestety od wczoraj pojawia się delikatny dołekNa razie nie panikuję, bo po pierwsze wiedziałam, że prędzej czy później tak będzie, a po drugie poczekam i zobaczę co mi jutro powiedzą.
Co do dzisiejszego wyjścia Angeli ze szpitala to w szoku jestem, że to tak szybko!!!Bambi85, Ida, mimka84, CzaryMary, Aguś86, iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
-
a tak z innej beczki, czy ktos kiedys slyszal cos o tym:
http://allegro.pl/hevea-materac-dzieciecy-medyczny-lifenest-85-60-i5074401257.html ?
wczoraj mialam lepszy opis ale mi wcielo gdzies, ten taki przykladowy
Moze ktos znajomy uzywal? albo doswiadczone mamusie cos kojarza na ten temat?? -
Amy piękne ozdoby. Ja też pare dni temu zaczęłam tworzyć, ale się poddałam ;/ Po pierwszej zaszytej literce chciałam wywrócić materiał na prawą stronę żeby wypchać watą i tutaj zaczął się problem... to nie na moje nerwy ;( Tobie wyszły pięknie
Ja w końcu zamówiłam na necie drewniane
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Ulka84 wrote:Amy piękne ozdoby. Ja też pare dni temu zaczęłam tworzyć, ale się poddałam ;/ Po pierwszej zaszytej literce chciałam wywrócić materiał na prawą stronę żeby wypchać watą i tutaj zaczął się problem... to nie na moje nerwy ;( Tobie wyszły pięknie
Ja w końcu zamówiłam na necie drewniane
a to w materiale szyjesz literki?
moje są filcowe i absolutnie nei przewalam ich na drugą stronęobszywam dokoła
-
nie, też wydrukowałam szablon z neta i później wyciełam materiał. Chyba rzeczywiście łatwiej byłoby obszyć materiał i wypchać watą, a nie tak jak ja wywracać - niby po to żeby szycie nie było widoczne.
A ty jakim sposobem obszyłaś materiał?[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
Huraaaa wróciłam ! Temat wozkowy ogłaszam za zakończony !
Nie ma to jak iść samemu do sklepu i na spokojnie bez ciśnienia na pęcherz pooglądać
Luca odpada , bo ...hamulec i wykonanie mnie dziś zniechęciło i jednak maz mnie przekonał do skorki ....
Zwycięzca został TUTEK Triso .....budyniowyA niećh i bedzie na słodko !!!!! Do tego brązowy kocyk i bedzie miał mój synuś budyniowo czekoladowe spacerki
Ufffff kamień z sercaaaaaa ! Od razu mi sie buźka śmieje
mimka84, Ulka84, Ida, Eweliśka, Bambi85, malinka1984, CzaryMary, Rudzia, Fasia, lysinka, sylvia007, Aguś86, iwonka1077, Justinka, Gosha, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
w poprzek??? nie myslalam ze bede syna wciskac w poprzek lozeczka 60cm, kiedy sam bedzie mial prawie 60 , ale sie nie znam w sumie zycie pokaze czy bede miala taki pomysl.
On jest tylko przywiazywany do szczebelkow, a co chwile zminiac pozycji dziecka nie zamierzam. Kurde z jednej strony mi sie podoba, a tak jak pislaam wyzej cena i fakt ze jest do 4-5 miesiecy tylko to inna bajka