Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:buhahah, przepraszam cudnie to zabrzmiało. Trzymam kciukasy!!
ejjj chce mi się coś kupić. nie mam już pomysłu. tęsknie za jakimś kurieremCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:KTOŚ cierpi również na ból kości łonowej?
Wczoraj przez przypadek udało mi się sobie pomoc!!
póki co skutecznie bo mogę chodzić
otóż SEKS
wczoraj oczywiście znudzona seksem na lewym boku postanowiłam zmienić pozycję i wdrapać się na swojego póki jeszcze daje radęALE chwilę pozniej strzeliłoo mi tak w kości łonowej że sobie myślę - no nei!! pękłam
i myslalam, że już z niego nei zejdę, ale cudownie okazało się, że jestem w stanie chodzić i ból minął
Nie rób smaka , mój już nie chce ,bo sie boi , ze skurcze za wcześniej wywołamy i nie przekonasz go za Nic i On nie bedzie małego po głowie stukał .....
Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Mary książkę sobie kup, ja przed chwilą kupiłam w 3-paku za 70 zł
hmmmm pomysł dobry ale w kolejce 4 czekająi jakoś nie mogę się zebrać żeby je przeczytać.
Amy - seks powiadasz? może warto rzeczywiście spróbować.Amy_ lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:hmmmm pomysł dobry ale w kolejce 4 czekają
i jakoś nie mogę się zebrać żeby je przeczytać.
Amy - seks powiadasz? może warto rzeczywiście spróbować.
Mary tak, ale chodzi bardziej o to żeby nogi rozłożyć, więc trzeba być na górzewiem, że to trudne z brzuchem, ale warto się poświęcić
mnie na prawdę pomogło
Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Mary tak, ale chodzi bardziej o to żeby nogi rozłożyć, więc trzeba być na górze
wiem, że to trudne z brzuchem, ale warto się poświęcić
mnie na prawdę pomogło
hmmm wleźć - wlezę ale z zejściem może być problem... no nic musze pogłówkować.
boszzz dziewczyny żeby zwierzat nie rozróżniać?? biedne te wasze dzieci. pokażecie im w książeczce zebrę i powiecie że to zwierzątko robi "iiiiiiiooooooo, iiiiiiioooooooo" no masakra!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:02
Bambi85, Amy_, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość