Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że przynajmniej połowa znas nie może uprawiać seksu, ale cenna uwaga :P

Bambi85, Amy_ lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MARY ale AMY pisala ze wystarczy tylko nogi rozlozyc, nie musisz sie od razu seksic, wlazic i zlazic :P

Aguś86, Amy_, Fasia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Zmieniając temat powiem wam, że muszę wybrać dzisiaj 4 prezenty: dla męża urodzinowy, taty imieninowy, Gabi urodzinowy i jeszcze dla Gabi od Ninki na nasz powrót ze szpitala, a weny brak totalnie!!!

może tutaj coś wynajdziesz : http://pl.dawanda.com/ ?

sylvia007 lubi tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus, dzięki że pytasz. Niestety nic u mnie dalej nie wiadomo, badania kolejnego nie było. Myślałam, że może coś w poniedziałek zrobią ale na razie cisza. Zaraz ktg mi prxypna, bo mam raz dziennie. Jak będę od teraz jeździć pociągiem to mi się zawsze ten dźwięk serca dzidziola będzie przypominal. :)

Hwesta, ja bym kupiła wezszy, tak jak dziewczyny mówią, są przejsciowki, którymi możesz obwód powiększyć a w drugą stronę to nie bardzo. Zresztą to się zawsze trochę rozciąga.

Jaga, zacny brzuchol masz. ;)

Ja zamówienie z gemini robilam w piątek, we wtorek babka dzwonila że im się szczotki skończyły i czy chcę inną, w środę wysyłka i w czwartek był kurier.

Amy, fantastyczne zoo! Naprawdę jestem pod wrażeniem. Widać, że sporo czasu poświęciłas, efekt super! :)

Mimka, Sylvia, trzymam kciuki za wizytę. :)

Co do produktywnosci to jak mnie w końcu stąd wypuszcza to chyba pożegnam sie z łóżkiem na tydzien. :P Jestem osobą, która może leżeć i się lenic cały dzień, ale przykucie do łóżka w szpitalu nawet mnie nudzi. :P Pogralabym na kompie. xD

Justineska, kolejna z wózkiem z głowy. Tylko z pustym po osiedlu nie jeździj. :P

Widzisz Amy, jednak seks dobry na wszelkie bole. :P Szkoda, że szyjki nie wydłuża. :P Swoją drogą naprawdę się cieszę, że z TZtem w ostatnim nie szalelismy, bo kto wie e jakim stanie by wtedy ta moja szyjka była.

Amy_, nick nieaktualny, Jaga, Gosha lubią tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Myślę, że przynajmniej połowa znas nie może uprawiać seksu, ale cenna uwaga :P
    ja mogę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:06

Bambi85 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • iwonka1077 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    Ida szacun,ja bym chyba szału dostała z remontem w takiej zaawansowanej ciąży.
    Dziś w Lidlu kupiłam sobie tuniczkę w kropeczki do chodzenia po domku bo moje tsherty już krótkie i straszę brzuchem.
    http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=29501
    tez mam zamiar sie wybrac jak maz wrociz pracy a jak te bluzki z dlugim rekawem????

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    MARY ale AMY pisala ze wystarczy tylko nogi rozlozyc, nie musisz sie od razu seksic, wlazic i zlazic :P

hahahaha to w takim razie nogi rozłożę. będzie wilk syty i owca cała :)

Amy_, Bambi85, Aguś86, iwonka1077, Fasia, Ida, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:

dokłądnie :P neich się położy na ziemi i rozkraczy :P

Bambi85, nick nieaktualny, Eweliśka lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy to jestescie jednak wariatki dobrze ze siedze w domu sama,bo naprawde dziwnie wyglada jak zaczynam sie tak smiac ze nie moge sie uspokoic, az lzy mi poplynely hehe

Amy_ lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyobrazilam sobie MARY lezaca z brzuchem na podlodze , rozkraczoną <hahaha>

Amy_, Fasia, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boszzz jaki perwix na tym wątku. widać, że twarze Greya co poniektórym się udzieliły :P

ehhh przydałoby się coś ugotować. myślę nad gotowanymi jabłuszkami, gruszkami z ryżem i śmietaną... hmmmm

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa a są jakieś słuchy, że Cię wypuszczą? Mogliby sprawdzać tą szyjkę przynajmniej co dwa dni jak już tam jesteś :P

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    boszzz jaki perwix na tym wątku. widać, że twarze Greya co poniektórym się udzieliły :P

ehhh przydałoby się coś ugotować. myślę nad gotowanymi jabłuszkami, gruszkami z ryżem i śmietaną... hmmmm
    mi się książka udzielała przez 2 miesiące :P ale mojemu męzowi dopiero po filmie :P

Gosha lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:

taaaaaaaa założę zieloną bluzkę i będę czekała na męża aż przyjdzie z pracy. Otworzy drzwi a ja z sypialni: " re re kum kum re re kum kum "

Aguś86, Bambi85, Fasia, Anka1501, weronika86, lysinka, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    haahahahahahahhaahah :P cicho!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    taaaaaaaa założę zieloną bluzkę i będę czekała na męża aż przyjdzie z pracy. Otworzy drzwi a ja z sypialni: " re re kum kum re re kum kum "
    hahaahaha mój tak do mnie mowi : coś sie rozwaliła jak żaba na liściu?? :P

nick nieaktualny, iwonka1077, Bambi85, Justinka, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam na obiad dziś warzywa na patelnię. Małżonek nie będzie zachwycony, ale nie mogę przecież stać przy garach :P Powiem mu, żeby coś na jutro dziś ugotował mięsnego to będzie miał :P

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ślicznosci wytworzyłas, i co to pojdzie na karuzele czy jak??? ja bym literki na tasiemki do lozeczka albo na sciane jak masz gdzie i na tasme ta przylepna jakas :) a zwierzaki na lozeczko na tasiemki lub na karuzele wedle uznania :)

dziewczyny ja mam dzis w planach cykorie zawijana w szynkę i żółty ser i polane sosem serowym :) mniam....

Amy_ lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlaśnie MANTISSA moj gin mowil, ze przynajmniej u nich, podczas pobytu w szpitalu z powodu skracajacej sie szyjki nie dzieje sie zbyt wiele, jak nie jestes zakwalifikowana do szwu czy pessara, to glownie obserwacja, i ze oni jak sie nic nowego nie dzieje to raz na tydzien badaja czy sie nie skraca- bo tak robilam wywiad, gdyby mi sie pogorszylo na tyle, ze musialabym isc do szpitala. Ale z tego co pamietam, ty jeszcze na wynik wymazu czekasz prawda?

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślę że samo rozkładanie nóg nic nie da, trzeba pogmerać w srodku:P

iwonka1077, Amy_, nick nieaktualny, Aguś86, Bambi85, nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 2784 2785 2786 2787 2788 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ