Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Zmieniając temat powiem wam, że muszę wybrać dzisiaj 4 prezenty: dla męża urodzinowy, taty imieninowy, Gabi urodzinowy i jeszcze dla Gabi od Ninki na nasz powrót ze szpitala, a weny brak totalnie!!!
może tutaj coś wynajdziesz : http://pl.dawanda.com/ ?sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Agus, dzięki że pytasz. Niestety nic u mnie dalej nie wiadomo, badania kolejnego nie było. Myślałam, że może coś w poniedziałek zrobią ale na razie cisza. Zaraz ktg mi prxypna, bo mam raz dziennie. Jak będę od teraz jeździć pociągiem to mi się zawsze ten dźwięk serca dzidziola będzie przypominal.
Hwesta, ja bym kupiła wezszy, tak jak dziewczyny mówią, są przejsciowki, którymi możesz obwód powiększyć a w drugą stronę to nie bardzo. Zresztą to się zawsze trochę rozciąga.
Jaga, zacny brzuchol masz.
Ja zamówienie z gemini robilam w piątek, we wtorek babka dzwonila że im się szczotki skończyły i czy chcę inną, w środę wysyłka i w czwartek był kurier.
Amy, fantastyczne zoo! Naprawdę jestem pod wrażeniem. Widać, że sporo czasu poświęciłas, efekt super!
Mimka, Sylvia, trzymam kciuki za wizytę.
Co do produktywnosci to jak mnie w końcu stąd wypuszcza to chyba pożegnam sie z łóżkiem na tydzien.Jestem osobą, która może leżeć i się lenic cały dzień, ale przykucie do łóżka w szpitalu nawet mnie nudzi.
Pogralabym na kompie. xD
Justineska, kolejna z wózkiem z głowy. Tylko z pustym po osiedlu nie jeździj.
Widzisz Amy, jednak seks dobry na wszelkie bole.Szkoda, że szyjki nie wydłuża.
Swoją drogą naprawdę się cieszę, że z TZtem w ostatnim nie szalelismy, bo kto wie e jakim stanie by wtedy ta moja szyjka była.
Amy_, hwesta, Jaga, Gosha lubią tę wiadomość
-
malinka1984 wrote:Ida szacun,ja bym chyba szału dostała z remontem w takiej zaawansowanej ciąży.
Dziś w Lidlu kupiłam sobie tuniczkę w kropeczki do chodzenia po domku bo moje tsherty już krótkie i straszę brzuchem.
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=29501 -
nick nieaktualnyBambi85 wrote:MARY ale AMY pisala ze wystarczy tylko nogi rozlozyc, nie musisz sie od razu seksic, wlazic i zlazic
hahahaha to w takim razie nogi rozłożę. będzie wilk syty i owca całaAmy_, Bambi85, Aguś86, iwonka1077, Fasia, Ida, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:boszzz jaki perwix na tym wątku. widać, że twarze Greya co poniektórym się udzieliły
ehhh przydałoby się coś ugotować. myślę nad gotowanymi jabłuszkami, gruszkami z ryżem i śmietaną... hmmmmale mojemu męzowi dopiero po filmie
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:wyobrazilam sobie MARY lezaca z brzuchem na podlodze , rozkraczoną <hahaha>
taaaaaaaa założę zieloną bluzkę i będę czekała na męża aż przyjdzie z pracy. Otworzy drzwi a ja z sypialni: " re re kum kum re re kum kum "Aguś86, Bambi85, Fasia, Anka1501, weronika86, lysinka, KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:taaaaaaaa założę zieloną bluzkę i będę czekała na męża aż przyjdzie z pracy. Otworzy drzwi a ja z sypialni: " re re kum kum re re kum kum "
CzaryMary, iwonka1077, Bambi85, Justinka, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Amy ślicznosci wytworzyłas, i co to pojdzie na karuzele czy jak??? ja bym literki na tasiemki do lozeczka albo na sciane jak masz gdzie i na tasme ta przylepna jakas
a zwierzaki na lozeczko na tasiemki lub na karuzele wedle uznania
dziewczyny ja mam dzis w planach cykorie zawijana w szynkę i żółty ser i polane sosem serowymmniam....
Amy_ lubi tę wiadomość
-
No wlaśnie MANTISSA moj gin mowil, ze przynajmniej u nich, podczas pobytu w szpitalu z powodu skracajacej sie szyjki nie dzieje sie zbyt wiele, jak nie jestes zakwalifikowana do szwu czy pessara, to glownie obserwacja, i ze oni jak sie nic nowego nie dzieje to raz na tydzien badaja czy sie nie skraca- bo tak robilam wywiad, gdyby mi sie pogorszylo na tyle, ze musialabym isc do szpitala. Ale z tego co pamietam, ty jeszcze na wynik wymazu czekasz prawda?