Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:tez mam zamiar sie wybrac jak maz wrociz pracy a jak te bluzki z dlugim rekawem????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:29
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
iwonka może nie będzie tak źle, u mnie w dwóch Lidlach było z czego wybrać nawet po 13:00, ja tunikę to do chodzenia po domu bo tak głupio kurierowi/listonoszowi otwierać w przy krótkich koszulkach.
Dziś to koszule męskie się sprzedawały na pniu,mężowi wzięłam w krateczkę niebiesko-ziieloną,jest super i akurat ostatnią w dobrym rozmiarze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:32
iwonka1077 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Aguś86 wrote:Kazalam mężowi w sobotę kupić te klapki do szpitala i wrócił bez, bo podobno nie było. Może tylko w mojej biedrze nie było. Muszę poszukać japonek na basen i chyba te wezmę.
-
Ida wrote:Amy ma rację z tym rozkraczaniem. Pomaga na spojenie, serio. Po ćwiczeniach na sr potwierdzam. Tak się tam rozciągnęłam, że mi ten ból niemal minął.
Dla tych, które nie mogą się seksić polecam siad ze złożonymi stopami przed sobą (podeszwami) i przyciągnięcie ich jak najbliżej spojenia.
Można też usiąść w rozkroku z nogami na boki i skłony do przodu.
A na koniec siad na piętach z kolanami szeroko, brzuszek w środku i położenie czoła na podłodze.Bambi85, CzaryMary, Ida, Nadzieja84, lysinka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Gdzie macie gazetka z produktami z Biedy od 19.02 ?? bo znaleźć nie mogę...
http://www.biedronka.pl/pl/w-zdrowym-ciele-zdrowy-duch-od-19
Aguś no faktycznie klapki od 12 moze wykupili
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:55
Fasia lubi tę wiadomość
-
Bambi, miałam wymaz i badanie w czwartek, w piątek badanie krwi i moczu i od tego czasu nic więcej nie wiem. Ile się czeka na taki wymaz? Powinny już być wyniki? Ja wiem, że pewnie nie powinni tam za bardzo gmerac, żeby nie pogarszac sprawy ale badanie raz na tydzień spokoju człowiekowi nie zapewnia.
Dobrze, że nic mnie nie boli, tylko czasami skurcz w pachwinie złapie. Tylko nie wiem czy to takie braki magnezowo-potasowe czy może jakiś związek z szyjka to ma.
Agus, a u Ciebie co tam się dzieje? -
mantissa wrote:Bambi, miałam wymaz i badanie w czwartek, w piątek badanie krwi i moczu i od tego czasu nic więcej nie wiem. Ile się czeka na taki wymaz? Powinny już być wyniki? Ja wiem, że pewnie nie powinni tam za bardzo gmerac, żeby nie pogarszac sprawy ale badanie raz na tydzień spokoju człowiekowi nie zapewnia.
Dobrze, że nic mnie nie boli, tylko czasami skurcz w pachwinie złapie. Tylko nie wiem czy to takie braki magnezowo-potasowe czy może jakiś związek z szyjka to ma.
No wynik mysle ze sroda, czwartek bedzie. Moze u Ciebie jest inaczej, wiadomo ze kazda sytuacja jest inna, ja tylko tak z grubsza sie orientowalam jak to wyglada w moim szpitalu w razie co. Tez bym byla nieusatysfakcjonowana raz na tydzien jakbym juz musiala lezec w szpitalu. Wszystkie te bole/ skurcze zglaszaj. A nie masz jakiegos lekarza prowadzacego? pytaj co jak kiedy, jakie plany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:11
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Tu na obchodzie codziennie inny lekarz, takiego typowo prowadzącego nie ma. Mój prowadzący ciążę pracuje tu w szpitalud, miał do mnie zajść ale coś mu nie po drodze najwyraźniej. O twardnieniach i skurczach w pachwinach mówię na obchodach, magnez biorę swójr, bo przepisanego nie mam. No nic, na razie jestem dobrej myśli.
-
Zależy od rozmiaru. Im większe tym droższe. Te dwójki to poniżej 50gr są w dobrej cenie. Jedynki z reguły są trochę droższe, bo jest ich mniej w paczce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:44
Bambi85 lubi tę wiadomość