Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi to chyba normalna cena za pampersa. Nie wiem zresztą...
Idę po wyniki badańmialam jechać autem ale świeci słońce i chyba pójde na nogach
kupie sobie kawałek jakiegoś ciasta z okazji 10 kgdo pozniej!
Bambi85, iwonka1077, CzaryMary, Eweliśka, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
W tesco z clubcard są teraz dwójki poniżej 50gr. 148 szt za 69, 99. A bez clubcard za 74, 99.
http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/BuyList/List?buyListSourceId=G00001263Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:51
Bambi85, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Nie kupowałam nigdy białych, bo są drogie, a zielone sprawdzają się super. Nie polecam za to pomarańczowych, które i tak zaczynają się od rozmiaru 3. Zamiast nich lepiej kupić dadę albo z rossmanna.
Bambi85, Anka1501, weronika86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Amy ma rację z tym rozkraczaniem. Pomaga na spojenie, serio. Po ćwiczeniach na sr potwierdzam. Tak się tam rozciągnęłam, że mi ten ból niemal minął.
Dla tych, które nie mogą się seksić polecam siad ze złożonymi stopami przed sobą (podeszwami) i przyciągnięcie ich jak najbliżej spojenia.
Można też usiąść w rozkroku z nogami na boki i skłony do przodu.
A na koniec siad na piętach z kolanami szeroko, brzuszek w środku i położenie czoła na podłodze.
Witajcie , juz w domu po pracy -szefowka mnie przywiozła:)))
A te ćwiczenia to na co to??
Seksic to ja i bym moze chciała ale dupa jak maz nie chce bo boi sie ze babka uszkodzi)
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Fasia - Ciebie coś bierze ?
Tak, od wczoraj i to na poważnie. Coraz gorzej się mam .. Wszystko mnie boli, w ustach pali, oczy szczypią, kaszel męczy, gardło zaczyna boleć podczas kaszlu jakby coś tam się odrywało i wtedy mega ból i swędzenie.. na szczęście jeszcze kataru nie mam ale to kwestia czasu.. -
Aguś86 wrote:Pomarańczowe to jakiś kit. Żenada, że pampers cos takiego wypuszcza na rynek, bo marketowe są o niebo lepsze niż te ich.
A jeszcze reklamują, że są świetne do spania i na zabawężart jakiś. Ja będę dalej wierna pieluszkom Dada
Aguś86 lubi tę wiadomość